zubkov'da yokmuş. maçın akıbeti belli oldu. kaleye maç boyu isabetli şut bile atamayız. zaten bunlar bize karşı ekstra motive oluyor. böyle bir fırsatı kaçırmazlar yine yeniliriz. bu kadar eksik kadroyla rezil oluruz başka bir şey olmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 21. Hafta | Samsunspor - Trabzonspor | 07.02.26 Cumartesi - 20:00
Daraltma
X
-
hoca yapmaz biliyorum ama zubkov yokluğu demek direk 3 lü demek
-----------------------onana----------------------
-------------taha/salih----chibuke----batagov----------------
pina----------oulai--------folcarelli--------bouchari-----------mustafa
-----------------onuachu--------------muci-------------------------------
hızlı oyun ve çok daha fazla pozisyon olur. Ama hocanın deneyeceğini zannetmiyorum.
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Samsunspor kötü seri yakalasa da Thomas reis'in hocalığını her zaman beğendim. Samsunspor ile iki yılda özellikle de geçen yıl çok muazzam iş başardı.
Thomas reis güzellemem maçın da akıbetini gösteriyor. Fatih TEKKE bu kalitede değil, puan alırsak şansa.
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
- Beğen 1
Yorum
-
reis bizde zubkov'un olmadığı hiç bir hücum varyasyonu işlemez. şuan takımın hücumdaki eli ayağı tamamen bağlandı. ileride topu ayağına verip bir şeyler beklendiğimiz tek oyuncu zubkov. bütün sene aynı taktikle oynuyoruz. bu maçta oda olmayacak. gol bile atamayız. çok büyük sürpriz olur gol bulursak. yani bunu analiz etmek için illa taktisyen olmamıza falan gerek yok. samsun bilet fiyatlarını da ucuz tutacak deniyor. tribün grupları da şimdiden organize olmuş. şehirde seferberlik var.
Yorum
-
Böyle şeyler yazmayın ya, Tekke'nin zaten ödü kopuyor hata yaparsam kovulurum diye... Şimdi kendi yarı sahamızda değil, kendi ceza sahamız içinde yan pas, geri pas yaptıracak takıma. :dİlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülereis bizde zubkov'un olmadığı hiç bir hücum varyasyonu işlemez. şuan takımın hücumdaki eli ayağı tamamen bağlandı. ileride topu ayağına verip bir şeyler beklendiğimiz tek oyuncu zubkov. bütün sene aynı taktikle oynuyoruz. bu maçta oda olmayacak. gol bile atamayız. çok büyük sürpriz olur gol bulursak. yani bunu analiz etmek için illa taktisyen olmamıza falan gerek yok. samsun bilet fiyatlarını da ucuz tutacak deniyor. tribün grupları da şimdiden organize olmuş. şehirde seferberlik var.
- Beğen 1
Yorum
-
göztepe istim üzere gidiyor. üçüncülüğü garantiledi denebilir. trabzonspor bu maçı kazanamaz hele hele ki kaybederse çöküş derinleşir ve toparlanması pek mümkün olmaz. takım, antalyaspor maçındaki lakayıt, disiplinsiz ve kalitesiz futbola devam ederse samsunspor rahat bir galibyet alır çünkü antalyaspor'a nazaran daha dinamik bir kadrosu var. trabzonspor, en azından dördüncülük için, bu maçı kazanması gerekiyor ama zor bir ihtimal. puan kaybı garanti gibi, beraberlik bir nebze iyi skor. teknik heyetin ve futbolcuların bu maçı ciddiye alması şart. ama maalesef hiçbirinde öyle bir ışık görünmüyor.En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
Yorum
-
Burada herkes karalar bağladığına göre banko kazanırız
Yorum
-
Onun yerine serol hocam vardi kume dusuyorduk sifir deplesman galibiyeti ile bayragi teslim etmisti.İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gerçekten yerine Trabzonda bir Lise nin Beden öğretmeni koysan olur zaten. Belki adam yıllık 1-2 milyona evet der.
Tekke hatalar yapiyor bazen hepimizi sinirlendiriyor ama el insaf cogu taraftar balik hafizali oldugu icin bizi nasil bir cendereden cikardigini unutmus
Hala Serol ve Avci yaygarasi goruyorum orda burda, demekki birileri mamalarini acmis, tiksindirici bir taraftar kitlemiz varNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Antalya maçında takım 100 km koşmuş 10 kmyi geçen tek bir oyuncu varmış
Bizim gerceklerimize karakterimize geçmişimize potansiyelimize taban tabana zıt işler peşindeyiz
Trabzon şehri bir insan olsa kendisi olacak hocamız da o oyundan memnun
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Maçtaydım, sorun futbolcularda değil, hoca koşturmadı, oynatmadı. Hocamıza göre biz çok kötüyüz, herkes çok iyi. Uçlarda yaşayan ruh hali var. Gereksiz bir birliktelik yaşıyoruz. Keşke sezon bitmeden gelecek sezonki hocamızla devam etsek.İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya maçında takım 100 km koşmuş 10 kmyi geçen tek bir oyuncu varmış
Bizim gerceklerimize karakterimize geçmişimize potansiyelimize taban tabana zıt işler peşindeyiz
Trabzon şehri bir insan olsa kendisi olacak hocamız da o oyundan memnunYA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Aynı şeyleri denemeye devam edersek her takıma puan kaybedebiliriz. Şimdiye kadar oynadığımız maçlarda elde ettiğimiz istatistikler toplandığımız puanın şans eseri olduğunu söylüyor zaten. Olmamız gereken yer 4 ya da 5. Bu şansı oyunu geliştirmek adına kullanabilirdik ama başaramadık.
Yine de bu süreçte en büyük suçlu yönetimdir. Camiayla doğru iletişimi kuramadılar. Fatih Tekke ile de kurduklarını sanmıyorum.
Trabzonspor camiası şu an büyük bir iletişim sorunu yaşıyor. Sorunlarımızın yarısını sadece iletişim sorunlarımızı iyileştirerek çözebilirdik. Diğer yarısının da büyük kısmını doğru önceliklendirme yaparak çözerdik ama ikisi için de zeka gerekiyor maalesef.
Beni en çok üzen şey ise Fatih Tekkenin korkaklığı oldu. Gelmesini istememdeki en büyük etken, en azından takımı daha cesur oynatır diye düşünmemdi. Kimliğimize daha uygun bir oyun oynatır diye umutlanmıştım. Zira Abdullah Avcı sonrası futboldan soğumuştu camia. Ama bugün bireysel yetenekler dışında bir çözümü olmayan kısır bir futbol izliyoruz. Sakin olun sakin olun nidalarıyla maç tamamlar olduk yine. Umarım bu hatasından en kısa zamanda döner. Kendisi giderse daha iyi birinin gelme ihtimali bu yönetimle pek mümkün görünmüyor. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
- Beğen 2
Yorum
Yorum