Samsunspor un kalitesiz bir kadrosu var ama çok kaliteli bir antrenörü var. Bizi çok rahat çözecektir. Zaten Samsunspor birtek Trabzonspor maçlarına ölüm kalım meselesi olarak baktıkları için seyirci desteği de olacaktır. 2-1 gibi bir mağlubiyet bekliyorum ben kazanmamız mümkün değil gibi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 21. Hafta | Samsunspor - Trabzonspor | 07.02.26 Cumartesi - 20:00
Daraltma
X
-
Telefon elinde bekliyor o zaten. Ama bu transfer politikası onun başarılı olabileceği bir ortam değil.İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabdullah avcı belası da kapımızda yatıyor. oda yadsınamaz bir gerçek. bu ertuğrul doğan hiç güven vermiyor. fatih tekke giderse yerine bunu getirecek. son kurşun olarak bütün parayı buna harcayacak gibi. baştan beri buna ortam hazırlıyor sanki. abdullah avcı sanki bir yerlerden söz almış gibi hiç takım çalıştırmadı boşta geziyor. tekrardan gelirse kulübün tabutuna son kez çiviyi çakmış olur. şu önümüzdeki bir kaç maç bizim kulübün yol haritasını belirler. bakalım ne sonuçlar çıkacak.
- Beğen 2
Yorum
-
İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatihin samsun maçını alabileceğine inanan var mı?
Oyunculara çıkin bildiğiniz gibi oynayın demesi yeterli! büyük ihtimal yeneriz
- Beğen 3
Yorum
-
umarım tekrar gelmez. iyisiyle kötüsüyle başarılı olduk bitti. kendisine başka takım baksın. fatih terim - galatasaray, şenol güneş - trabzonspor hikayeleri kabak tadı verdi artık. başka isim mi kalmadı ülkede. zaten yakın tarihte bir söyleyişi ye katılmıştı orada tekrardan görev almak isterim tarzında bir şeyler demişti diye hatırlıyorum.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Telefon elinde bekliyor o zaten. Ama bu transfer politikası onun başarılı olabileceği bir ortam değil.
Yorum
-
bize montella gibi hoca lazım hatta daha iyisi de olur
ama bunla calısacak bir yonetim de olacak.
alacak adama iyi adamlar
hoca isi bilecek. personeli de iyi olacak.
sart degil illa yerli hoca.
yerli hocaların en büyük hatası yurt dısından üst düzey personel transferleri yaptırmaya müsade etmemesi.
- Beğen 1
Yorum
-
İlk yarıda sol taraftan katkı alamazken, Pina - Zubkov tarafı iyi kötü işliyordu. Onuachu yokken yirmi otuz kanat ortası kesiyorduk. Son iki maçta, oyunu sol kanattan zorladık. Batagov - Muci - Lovik hattını çalıştırdık, en fazla korner kazandık. Lovik çıktı, baktık ki Zubkov Mustafa'nın önüne geçmiş. İşleyen az sayıdaki düzenden birini iptal ettik.
İkinci husus, Augusto'nun sırtı dönük oynayamaması. Bu kardeşimiz, yüzü dönük daha faydalı olmuyor mu? Alan bulunca toplu - topsuz koşuyla, verkaçla gol arıyor. Ama biz onu stoperlerin arasına attık.
Ve Muci, Onuachu'ya yakınken daha üretken değil mi? Serbest oynatacakken, niçin onu sağa - sola attık?
Cüzî bilgimizle, bu kadarını görüyoruz da, pro lisanslılar "Yapacak bir şey yok" deyip gidiyor. Bu kadar zararı, bilerek veremezler.
Zubkov sakatlandı, Muci kart sınırında, Augusto gidecek mi kalacak mı belli değil. Allah yardımcımız olsun.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 2 gün önce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 4
Yorum
-
Ve önümüzde ağır bir fikstür var.Teknik konuların hepsine katılıyorum.Daha büyük sorunumuz ise takımdaki hava dağılmak üzerre.İşler skor olarak kötü gitmeye de başlarsa "dobralık"basın toplantılıarını bile büyük bir sinir harbine dönüştürebilir.Çok diline hakim olamaz,kayış kopar.Samsun üzeri fb iki kader maçı.Sonucunda ya tekrar bahar gelir ya da kaos.Ortası yok.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yarıda sol taraftan katkı alamazken, Pina - Zubkov tarafı iyi kötü işliyordu.Onuachu yokken yirmi orta kanatvortası kesiyorduk. Son iki maçta, oyunu sol kanattan zorladık. Batagov - Muci - Lovik hattını çalıştırdık, en fazla korner kazandık. Lovik çıktı, baktık ki Zubkov Mustafa'nın önüne geçmiş. İşleyen az sayıdaki düzenden birini iptal ettik.
İkinci husus, Augusto'nun sırtı dönük oynayamaması. Bu kardeşimiz, yüzü dönük daha faydalı olmuyor mu? Alan bulunca toplu - topsuz koşuyla, verkaçla gol arıyor. Ama biz onu stoperlerin arasına attık.
Ve Muci, Onuachu'ya yakınken daha üretken değil mi? Serbest oynatacakken, niçin onu sağa - sola attık?
Cüzî bilgimizle, bu kadarını görüyoruz da, pro lisanslılar "Yapacak bir şey yok" deyip gidiyor. Bu kadar zararı, bilerek veremezler.
Zubkov sakatlandı, Muci kart sınırında, Augusto gidecek mi kalacak mı belli değil. Allah yardımcımız olsun.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
- Beğen 2
Yorum
-
Agusto forvet oyuncusu değil, kanatta savunma arkasına yaptığı koşularla tehlikeli oldu hep. Yani Fatih hocam hiç bir şey yapmadan sadece oyunculara nerde oynamak istediğini sorsan zaten onlar sana gereken cevabı verir. Olaigbeyi verip Umut nayiri almak ancak bizim gibi amatör camiaların yapacağı bir iş.
- Beğen 2
Yorum
-
reis bizde çift forvetli sistem tutmuyor. ben bildim bileli her zaman tek forvetle başarılı olduk. 4-2-3-1 yada 4-3-2-1 taktiği tam bize göre. agusto ve onachu aynı anda oynamamalıdır. burak yılmaz, cornelius, sörtlothlu dönemlere bakın hep tekli forvet oynadı.
Yorum
-
Gerçekten yerine Trabzonda bir Lise nin Beden öğretmeni koysan olur zaten. Belki adam yıllık 1-2 milyona evet der.İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAgusto forvet oyuncusu değil, kanatta savunma arkasına yaptığı koşularla tehlikeli oldu hep. Yani Fatih hocam hiç bir şey yapmadan sadece oyunculara nerde oynamak istediğini sorsan zaten onlar sana gereken cevabı verir. Olaigbeyi verip Umut nayiri almak ancak bizim gibi amatör camiaların yapacağı bir iş.13 Vitor Hugo
Yorum
-
Maç günü görürüz var mi yok mu, sadece ter antrenmani seviyesinde oynasalar 3/0 veya 3/1 biter, az asilsalar 5/6 olurİlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsun'da bir numara yok, bol bol penaltı noktasına orta keselim yeter.
Yorum
-
Takımdaki futbolcuların Tekke'yi adam yerine koymadığını mandallamadığını sallamadığını çok açık bir şekilde ifade edeyim...Nerden mi biliyorum?
Bu sezon takımın 90 dakika boyunca en iyi oynadığı rakibi oyun akışında çaresiz bıraktığı tek maç gs deplasmanındaki maçtı..Bende maçtaydım..O maçta oyuncular son şampiyon ve şampiyonlar ligi havasındaki gs önünde yüzde yüzünü vererek adeta kendilerini pazarlayarak oynadılar ve bütün ülkeyi şaşırttılar..Hatta maç sonunda Tekke denen futbol yobazı oyuncularımdan beklemediğim performans gördüm şeklinde bir maç sonu konuşmasi yapmıştı mealen..
Bahsekonu maç dışında Tekkeli takımın 1 tane oyunu domine ettiği maç görmedim..Bunun anlamı şu..Futbolcular maç seçiyor ve vitrin maçları haricinde yüzde yüzünü vermiyor Tekke'nin olmayan taktik stratejisini sahada uygulamaya çalışıp bütün performansını yerle bir ediyor..Oyuncu vereceği varsa da yüzde yüzünü vermiyor çünki Tekke'nin teknik direktör olmadığının farkında oyuncular...
Spalletti mi Spaghetti mi meselesini tartışıyor bizim oyuncular şu an..
Samsun maçından da hiçbir beklentim yok açıkçası..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
Yorum