Her Şey Para Değildir ( Kamuoyu Duyurusu )
Daraltma
X
-
Ne eren'in satışı ne de Uğurcan'ın satışı umrumda değil. Eren ortalama bir oyuncuydu hala da öyle. Uğurcan ise zamanında doğru teklifi alamadı. En iyi sezonlarını bizde geçirdi ve bir daha bulunamayacak bir teklife transfer oldu. Fakat Oulai durumu tamamen farklı. Rakibin kadrosu doymuş durumda. En iyi oyuncuları muhtemelen seneye olmayacak. Adamlar yeni bir iskelet kurmaya çalışırken en iyi oyuncunu onlara vermek Ben senin rakibin değilim demektir. Oulai ve menajeri biraz akıllıysa Zaten bu bonservise gs ye gittikleri takdirde takımdan çıkışlarının çok zor olacağının farkındadır. Her şeyden önce Oulai kendi yeteneklerinin farkında bir oyuncu. İlk olarak o karşı çıkacaktır diye düşünüyorum. Fakat bundan bağımsız bizim bu zihniyetten kurtulmamız gerekiyor. Rakibimiz olan takımlar bizden istedikleri her oyuncuyu alabileceklerini düşünecekse - ki şu an öyle bir durumun içine sokulduk - o zaman ben yarışıyorum demenin manası yok demektir. Trabzonspor'a gelen oyuncu en başta ne amaçla buraya geldiğini bilmelidir. 1) Trabzonspor'da başarılı olmak. 2) dünyanın elit takımlarına giden yolda olduğunu bilmek. İstanbul bize gelen oyuncular için asla bir seçenek olmamalı. Bunu kaybettiğimizden midir nedir adamlara karşı maç kazanamaz olduk. Ederini bulan her oyuncu satılabilir ama kime satıldığı bundan çok daha mühimdir.OMAE WA MOU SHINDEIRU...Yorum
-
eskiden millet trabzonspor deplasmanına gelmeye korkardı. şimdi bakıyorum millet elini kolunu sallayarak geliyor. dayak yiyen yok, hastanelik olan yok. kardeşim bu takım gerekirse 500 yıl şampiyon olmasın ama 3 istanbul takımı ile oynadığı maçlarda her türlü pisliği yapmak zorundadır. biz sisteme karşı savaşıyoruz. hikaye anlatmayın. eski trabzonspor duruşu geri gelmelik. kardeşlik, barış, hoşgörü bizim camiaya ile ters. demek istedigim rakibe hiç bir türlü oyuncu vermeyeceksin. gerekirse kadro dışı bırakıp parasını vereceksin. olay bu kadar basit. bunlara saha dışında tolerans verirsen en iyi oyuncuna da talip olurlar.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 23.01.2026, 18:40.Yorum
-
aslında hersey paradır futbol sektöründe de eğer güçlüysen. ama para bir araç olmalıdır. özgürleştirir seni. sırtından kamburu alır. basarıya giderken para lazım ama itibar icin bir seyi yurt dışına verirsin rakibine değil.
para basarıyla gelir güçlü oyuncularını sürekli satarsan basarı gelmez. bu baglamda: itibar basarı parayı iyi dengelemek lazım.
hepsi lazım ama dengeli sekilde. bokunu çıkarmasınYorum
-
-
fatih tekke de biraz önce oyuncu satışlarını onayladı.aslında hersey paradır futbol sektöründe de eğer güçlüysen. ama para bir araç olmalıdır. özgürleştirir seni. sırtından kamburu alır. basarıya giderken para lazım ama itibar icin bir seyi yurt dışına verirsin rakibine değil.
para basarıyla gelir güçlü oyuncularını sürekli satarsan basarı gelmez. bu baglamda: itibar basarı parayı iyi dengelemek lazım.
hepsi lazım ama dengeli sekilde. bokunu çıkarmasın
teklif gelen her oyuncuyu satacaklar.
burada biz konuşuyoruz biz duyuyoruz.
yazdıklarımız tamamen boşuna.
bu iş tribünlerde organize olarak tepki gösterilmeden düzelmez. onu da şehir de yapacak insan evladı yok.
tribün grupları uzun yıllardır yönetimlerin arka bahçesi gibi takılıyor.Yorum
-
oyuncu gidebilir ben izlemedim acıklamasını öyle bir şey sanırım. oyuncular kime gidecek? gs a mı gidecek yani? ayrıca oyuncu tabi ki gider ama bir senelik oyuncu bile daha ouali bebesi bir iki uc sene kullanırsın oyuncuyu sonra avrupaya satarsın.bugün pasını atıp onuachuya gol attırdı. onachu olmasa tekke hiç bir şey yapamaz. bunlar var ya onachuyu da satar. mesele satmadan önce oyuncunun yerinin dolması bunu da atlıyor fatih.
-
-
Oulai , hemen her Afrikalı gibi Fransız kültürüne öykünerek doğmuş o dili konuşup etkisi ile hayata bakan biri. Daha taze röportajı var hayalim psg de oynamak diye.
yukarıda arkadaş haklı olarak yazmış menajeri ve kendisinin zerre aklı varsa istanbula gitmez . Ben oyuncunun tavrının çok daha belirleyici olacağını düşünüyorum.
Hissiyatım da tercihini avrupadan yana kullanacagi ve sezonu bizde tamamlayacağı yonunde.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
Koskoca bir saçmalama durumu ile karşı karşıyayız. Cümlelerimi özenli kurmak istiyorum ama başaramayacağım sanırım
Şimdi Erto efendi!!!
Trabzonspor'un toplam borcu uzun vade 3.5 milyar TL, yani 60 milyon Euro
Peki Şubat ayında ödenmesi gereken 30 milyon Euro ise, neredeyse borçlarımızı bu ay bitirmek zorunda mıyız? Başta bu yalan bir açıklama, OLAİYi satmak için bahane aratıyorsunuz ve Yerel basın da sizin bu açıklamalarınızın mantıklı tarafını anlatmaya çalışıyor ve yalakalık yapıyorlar eminim 5 -10 bin dolara tav oldukları için yapıyorlar bu yavşaklığı
Trabzonspor takımının finansal başarısının sahada başarısı yoksa asla düzelmeyecek. Bunu anladığınız da zaten kafanız belki çalışır
Ben Gençlerbirliği taraftarı değilim, Göztepe de değilim, Antep hiç değilim ve benim amacım elimdeki yıldız adaylarını rakiplerime vererek gelir elde etmek değil. O camiaların şampiyonluk beklentisinin olmamasının nedeni de budur. Çünkü yöneticilerin tek hedefi paradır
ben ise, maça gidiyorsam, sadece eğlenmek için değil, işin sonunda bir başarı elde edebilmek içindir. İyi Tiyatro oyununu izlersin ve eğlenirsin ama o oyunun sezonun en iyi Tiyatro oyunu olması gibi bir hedefin yoktur. Futbol böyle bir eğlence değil , o açıdan , taraftarı sahaya çeken şey, SPORTİF BAŞARI ELDE ETME İHTİMALİDİR. sen bu ihtimali ortadan kaldırırsan büyük takım taraftarına ihanet edersin. Benim amacım sadece güzel futbol izlemekte değil, Amacım o olsa TV ekranında İspanya Ligi ve İngiltere liginden bir kaça maç seçer ve eğlenirim?? Umarım anlatabiliyorum
Şimdi , Galatasaray'a oyuncu yetiştiren bir alt yapımısın sen,
11 aydır bir yangın vardı, biz yangını söndürdük ve oyun kurmaya çalışıyoruz diyorsun. Genç bir kadro kurduk ve bu takımın zamana ihtiyacı var diyerek bizi oyalıyorsun ama elindeki en değerli oyuncularını rakibe vermek için çaba gösteriyorsun??
söndürdüğün yangını yeniden yakmak için mi uğraşıyorsun
Taraftar senın oynattığın bu rezil ve ezik futbola, gelecekte belki düzelir diye katlanırken bu kadronun iskeletini bozarak bize beyinsizler biz ne dersek inanacaklar mı demeye çalışıyorsunuz
hazır ucuza bir kadro kurmuşsun. Bu kadroyu niye kurdun ?? hedef bu sene olmazsa seneye şampiyonluk değil mi???
O zaman bu ne kansızıktır. Biz sizin masturbasyon aletiniz miyiz yahu
Şimdi bir de diğer taraftan bakalım
batagov 30 milyon Euro
Olai 50 milyon euro
Pina 15 milyon euro
Zubkow 15 milyon euro
Agusto 20 milyon euro
diğerlerini saymıyorum bile
Madem bu kadar değerli bir kadron var?? Neden Şampiyonluk konuşamıyorsun. O zaman Hocanın sisteminde bir bok yok ya da bu oyuncular bahsedildiği kadar iyi değiller ve millete kakalamaya çalışıyorsunuz..!!!!
Taraftar maça niye gitmiyor?? Bu kadro ile si.ik futbol oynattığın için gitmiyor
Bu sene hedefim yok dediğin için gitmiyor
Devre arasında oyuncu almalıyız diye ağlayan Tekke'nin arabesk hallerinden sebep gitmiyor
En değerli oyuncusunu satmak için GS kapısında nöbet tutan Başkanı nedeniyle gitmiyor
Lig maçına 24 saat kalmışken, Başkanı tarafından en az 6 oyuncusunun ne kadar değerli olduğunu her an satabileceğini açıkladığı için gitmiyor
Siz gerçekten Trabzonspor taraftarının sinir uçlarıyla oynuyorsunuzEn son Şenol EKSİLMEZ tarafından düzenlendi; 26.01.2026, 13:55.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsunYorum
-
dikkat ettim de bordomavi.net ve vira dışında diğer gruplardan ses seda yok. bunlar nasıl omurgasız tipler hiç duruşları falan yok mu. hani aslolan trabzonspor'du. başkandan izinsiz tuvalete bile gidemiyordur bu tribün gruplarının liderleri. delikanlıyım diye gezmeyin sakın. zaten bu tiplerin aşağı yukarı hangi partilere oy verdiğini dahil herkes tahmin ediyordur. şike sezonundan sonra şehirdeki iktidar oylarını da düzenli arttıran kesimi temsil ediyorlar. ne zaman başkanla ilgili bir konu olsa hemen üç maymunu oynarlar uzun yıllardır aynı devam ediyor bu düzen. sistemin bir numaralı adamları.Yorum
-
Zamaninda bunun tipkisini yapan Sadri Sener´e niye tepki koyulmadi? Tepkiyi koymazsan, seni icten böyle satin alirlar iste ama bizim cok akilli taraftar daha bu Ali&Cengiz oyununu kavrayamadi bile. Simdi hersey bosuna, ha bundan sonraki maclara tek taraftar bile gitmez ise tepki olarak, belki cayar GS Usagi ErDo. Diger tarafta cok övdügünüz seyimin efsanesi Tekke´yi gördünüz degil mi?
Ha Oyuncu tarafina gelirsek, ne kadar aidiyet te gösterse, bir sekil hallederler, herfilerde ki kara para biter mi? Burak Yilmaz´in transfer süreci ne cabuk unutuldu.
Ha birde kendi futbolcusuna deger bicmeyi bilmeyenlere gelsin. Eger bir hedef belirlediysen, kendi oyuncuna misal Oulai ve Batagov´a 80 milyon fiyat bicersin, keza bu satmak istedigni gösterir, ha almak isteyen olursa öder, alirEn son Fanatik34 tarafından düzenlendi; 25.01.2026, 01:57.“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
Borç yiğidin kamçısıdır diye bir atasözümüz vardı şimdi tam tersi bir ortam oluşturuldu durum vahim hatta beka sorunu Eskişehir Bursa bakın ne durumdalar vs istikrar bozulur dereyi geçerken at değiştirilmez bugünleri ararsınız havası oluşturuldu kimse ortaya cikamiyor böyle bir ortamda atasözlerimiz kalıp değiştirmek zorunda kaldı kimse aday olarak ortaya çıkmıyor düzeninin bozulmasindan cekiniyor
“Borç yiğidin kamçısıdir” (Kaçmasidir) 😀
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum