Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 11.Hafta | Galatasaray 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• diktatör mü oldun ertuğrul doğan bu ne rezilliktir. takım iyi gitmeye başlayınca kulübün sahibi mi oldunuz. milletin niye stada gelmediği de az çok belli. yalvarmayla bile stat dolmuyor. bu yaşananlara şaşırmıyorum. bu devran döner. şurada 2 maç üst üste mağlubiyet gelsin görürüm ben sizi.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• gs taraftarları tam firavun olmuş
      Kibir had safha da
      Bir kaç yorum okudum insanlığım dan utandım
      Bunları yenmek vacip oldu
      Batagov gününde olursa osimhen dene karaktersize adım artırmaz İnşaAllah
      “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hocam bu dediğin sonuçlar çıkarsa bu sene biz 5. olursak başarı sayarım. büyük maç kazanmadan üst sıralarda kalmamız zor.

gaziantep, fenerbahçe, samsun maçlarında hakem makem etkisi var ama 1 galibiyet çıkmadı.

bu maçta da olası puan kaybı olursa ligin ilk yarısına kadar bir sürü zor maçımız var seri puan kayıpları gelebilir.

yarın akşam sıkıntılı maç bizi bekliyor.
        haklısın hocam. malesef sıkıntılı mac. benim dilegim sampiyonlar ligine veya uefaya katılalım. devre arası transfer bir sey olur ama basta kurmadıgın guclu kadroyu devre arası ne kadar yapabilirsin?

hakem etkisi her zaman oluyor evet puanlarımız malesef yendi ama dar bogaz bir kadroyla hakem yardımıyla havlu atabiliyoruz.

hakemin durduramayacagı da bir kadro kurmamız sart.

genel anlamda hakemlerin hepsinin duzgün oldugunu varsaysaydık bile disli rakiplerde cuvallar takım.

takım zayıf oldugu icin haddimizi biliyoruz malesef.

sevindirici tek gelisme genel kadro zayıf olmasına ragmen iyi goturduk buraya kadar

zorlu fikstürlerde puan kayıpları olacak net bu cok net

devre arasına kadar kor topal goturursek transferleri avrupaya uefa sampıyonlar ligine kasmak lazım

takım ilk bese zor girer uzun vadede. alınacak adamlara bakar.

lig basında duzgun nokta atısları almadılar devre arası ne yapacaklar cok merak ediyorum...

eskiden derdik derbi macları galip geliriz guveni vardı istanbul takımları korkardı bizden tas gibi takımdık. hem icerde hem dısarda

sımdi oyle değil

benim galibiyet umudum yok totem de yapmıyorum. gs alacaksa eger hakem yardımıyla almasın hakkıyla olsun mac.

bız alabilirsek macı buyuk mucadele ornegi vererek alalım yenilsek bile berabere kalsak bile.ruhumuzu koyalım.
        takımda kabiliyetli oyuncu sayısı az matematik yalan soylemez..

heyecan sebebim guzel futbol izlemek. yani heyecanlı ve tempolu mac olur.

ancak isim bazında Trabzonsporumuzun derbi macıdır. tabi kadro bazında guven yok.

adıyla derbi derim ama kadro kalitesi bazında sıradan anadolu takımı olduk. ileride degisir bu son iki senedir boyle malesef.

sabredecegiz artık duzelene kadar kadro

takımı ligin kadro oalrak en guclu takımı karsısında neler yapabilecek gormek lazım..

onana hatalı sapsik goller yemesine oynar gs. onana serbest vurus yan top zayıf. muhtemelen hataya zorlayacak toplar atacak gs .onana mutlaka kurtarıs yapar ama yiyeceği tarzda golleri az cok tahmin edebiliyorum.

pas hatası yapıyor takım bunlar cezalandırılabilir golle.

bakalım napacak fatih hoca...
        En son erenslash tarafından düzenlendi; 3 gün önce.

Yorum

• Okay'ı ilk transfer ettiğimiz dönemden beri derbi veya derbiyi geçtim önemli bir maç kazandığımızı hatırlamıyorum.

Geriden oyun kurma konusunda berbat bir orta saha. Günümüzde bu tarz hantal, geriden oyun kuramayan ve cift yönlü çalışamayan orta sahalar tercih edilmiyor. Bitti bunların modası.

Gecen sene gs maçlarında rezil etti bizi, şu maçta ilk 11 çıkarsa ve kaybedersek Tekke büyük eleştiri yer.

Merkez ikili Folcarelli, Oulai önde de Augusto, solda Olagbe 442 çık ne olacaksa olsun.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kalite olarak daha düşük, ama Gs ile benzer bir oyunu oynamaya çalışan Rize karşısında Okay'ın ve bağlantılı olarak takımın 65 dakika düştüğü durum ortada iken şampiyonlar ligi seviyesinde oynayan Gs deplasmanına Okay ile çıkmak pek aklıma yatmıyor.

Rize maçında geri dönüşlerin tamamında sahadaki diğer tüm oyunculardan 10-15 metre geride kaldı.

Maçta olur da öne geçersin, son 15-20 dakika kapanmaya niyetlenirsin. Belki o zaman kullanılır.
            Yoksa kuvvetle muhtemel Toreira ve Yunus ile karşılaşacak Okay ile bu maç işkenceye dönüşecektir.

Yorum

• Okay'ın oynamadığı bütün formasyonlara açığım ister solda Olaigbe oynasın ister Muçi ister Arif'i sol beke atıp Mustafa'yı öne at ister üçlü defans oynayalım Baniya'yı at oyuna ama yeter ki Okay oynamasın hocam

Yorum

• geçen sene kupa finalinde okay'ı stopere çekti maç farka gitti. şu adamı bu akşam oynatırsa gelecek bütün eleştirilere açık olsun. ne görüyorsun okay'da bize de anlat bilelim. modası geçmiş anadolu takımlarında bile zor oynayacak bir profil. okay'ın normalde amedspor, erokspor, bodrum fk da falan oynaması lazım. tam bir el freni. forumda bile bu kadar insan bunları görüyorken fatih umarım böyle bir hataya düşmez.

Yorum

• O kadar yazılmış çizilmiş ama hoca'nın Okay ile maça çıkacağını bilmeyen yoktur herhalde gayse deplasmanında hoca 4-4-2 formasyonu ile çıkamaz.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Göttoşilerin atmosfer dedikleri şey, stat hoparlöründen verdikleri çakma taraftar sesinden ibaret. Cesur olalım yeter

Yorum

• —-sikan———ounachu—-augusto
                      ———falccorelli———bouchouari
                      ———————-oulai
                      Mustafa—batagov—saviç—pina
                      ————- ———onana

Yorum

• Okay inithar olur..yenileceksek oluai ve folcarelli ile yenilelim...okayin oynadigi futbol 2000 lerde kaldi artik...insallah biz yaniliriz ve okay sayesinde yeneriz ama sanmiyorum
                        Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Benjamin hazır olmadığından hoca maça mecburen Okay ile çıkacak. Ozan ile de çıkabilird ama haftalardır oynamıyor

bu maça merkezde jabol-oluali ikilisi ile çıkmamız mümkün değil. İnthar olur.

aslında 3’lü formasyon şuanki kadroya göre en uygunu. Ama denemediği formasyonu bu maç denemez

onana
                          baniya savic batagov
                          pina—————————mustafa
                          ————oluali——jabol——
                          zubkov———————-agusto
                          —————onuachu————-

Yorum

• beyler bu doğru mu. eğer öyleyse adamlarda defans diye bir şey yok bildiğin. sançez yok üstüne singo'da oynamıyormuş. yani şu maçtan 1 puan bile alamıyorsak futbol falan konuşmayalım.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benjamin hazır olmadığından hoca maça mecburen Okay ile çıkacak. Ozan ile de çıkabilird ama haftalardır oynamıyor

bu maça merkezde jabol-oluali ikilisi ile çıkmamız mümkün değil. İnthar olur.

aslında 3’lü formasyon şuanki kadroya göre en uygunu. Ama denemediği formasyonu bu maç denemez

onana
                              baniya savic batagov
                              pina—————————mustafa
                              ————oluali——jabol——
                              zubkov———————-agusto
                              —————onuachu————-

Bu maç için ozan oynar!

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

beyler bu doğru mu. eğer öyleyse adamlarda defans diye bir şey yok bildiğin. sançez yok üstüne singo'da oynamıyormuş. yani şu maçtan 1 puan bile alamıyorsak futbol falan konuşmayalım.
                                Nasıl defans diye birsey yok Kaan Ayhan mili takım oyuncusu lamina var
                                Bizim kendimize bakmamiz lazım önemli olan maçtan sonra bizde gerçekten defans varmış diyebilmek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X