Nasıl defans diye birsey yok Kaan Ayhan mili takım oyuncusu lamina var
Bizim kendimize bakmamiz lazım önemli olan maçtan sonra bizde gerçekten defans varmış diyebilmek
kaan ayhan kim abi, lemina kim kim abi? lemina dediğin adam orta saha oyuncusu. bu kadar korkak olmayın kardeşim. yok leminaymış yok kaan ayhanmış. kimse masal anlatmasın şu iyi halimizle bile puan alamazsak daha taraftarı da stada çekemezsin. anadolu takımlarına 10 15 atsan ne olacak kimin umurunda. derbi maçları güç gösterisidir, çok büyük prestijdir. şu tabloya bak. ben trabzonspor tarihinde şöyle bir derbi performansı hatırlamıyorum. ertuğrul doğan geldikten sonra kulüp hiç derbi maçlarına çıkmayıp hükmen yenilse daha iyiymiş.
En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
Gayseyin en iyi yaptigi is şok pres bu presi kirabilmek icin defansdan topla cikma aliskanligini bu mac birakmali uzun toplarla onuachuyu topla bulusturup agusto zubkova falan top indimesini beklemeli yada defans arkasina uzun topla kosu kovalamaliyiz.defansdan topla cikmaya kalkarsak bodo macina doner mac gol yersek cikarmamiz cok zor o mactada bodo oynadi gaysey bodunun defansdan pasla cikarken kaptirdigi toplarla skoru buldu.hocanin yerinde olsam asla bu maca okayla baslamam ama oynayabilecek durumdaysa onunla baslayacagi kesin hocanin prensi kendisi cok tutuyor onu .hakem faktoru de var tabi bu sahtekarlar oyuncusuyla olsun hocasiyla olsun seyircisiyle olsun hakem ustune oynamayi cok iyi biliyolar zor mac olacak..sans yanimizda olsun vurdugumuz gol olsun top sevsin onana iyi mac cikarsin hakem de adil mac yonetsin cok sey istedigimi biliyorum ama sonu galibiyetle bitsin insallah..
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
bilen bir arkadaş bana bilgi verebilir mi? Trabzonspor dergisinden aradılar. dergiye abone olmamı istediler. Pozitif İnteraktif Danışmalnılk diye bir kurum. Dergiye abone olmanın tek yolu bu mu? Dergiyi kulüp adına bunlar mı çıkarıyorlar. Sanırım diğer takımlar da bu şirketle çalışıyor. Kulüp bunlarla anlaşmalı mı? Geçmişte de aboneliğim vardı ama böyle bir şirket hatırlamıyorum. alakasız oldu kusura bakmayın.
En son hızligonzalaz tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
Bu adama hiç güvenmiyorum, hafızamda hep bize karşı olumsuz olarak yer etti. Yeni bitme hakemlerin en eyyamcı ve kaşarlarından olarak hatırlıyorum.
Bu veri önemli ancak tek başına çok anlam ifade etmeyebilir. hakem zaten yeni. bizim ve geysenin son bir iki szorunu galibiyet mağlubiyet ortalamaları da buna yakındır. dolayısı ile karşı taraf bu argümanla savunabilir.
Benim asıl önemsediğim , bu adamın yönettiği bizim maçlar hangileriydi.? yensek bile yenilmesek bile bizi çok doğradığını çok net hatırlıyorum. Üşenmiycem, geçen senein maçlarına bakıcam.
Cihan Aydın bu sezon 2. hafta Kasımpaşa deplasmanında 1-0 yendiğimiz maçı yönetmiş. O maçta özellikle maçın ilk yarısında rakibin bir çok sarı kartını atladığını hatırlıyorum.
Geçen sezon yönettiği maçlar
1. hafta - Sivas - TS :0-0
10 hafta - Göztp - TS :2-1
19 hafta - TS - Antal. :5-0
24 hafta -BJK - TS :2-1
bilen bir arkadaş bana bilgi verebilir mi? Trabzonspor dergisinden aradılar. dergiye abone olmamı istediler. Pozitif İnteraktif Danışmalnılk diye bir kurum. Dergiye abone olmanın tek yolu bu mu? Dergiyi kulüp adına bunlar mı çıkarıyorlar. Sanırım diğer takımlar da bu şirketle çalışıyor. Kulüp bunlarla anlaşmalı mı? Geçmişte de aboneliğim vardı ama böyle bir şirket hatırlamıyorum. alakasız oldu kusura bakmayın.
numara doğru beni de aradılar. boş iş dergi diye bir şey mi kaldı sanki 2007 yılındayız. para tuzağı.
Batagov kupa maçında sakatlanana kadar osimhen savunmasında cok iyiydi. Güveniyorum kardeşime.
Adamların olayı pres. Ordan saçma isler çıkmazsa şansımız olur. Onuachu cok ters gelecek onlara. Yeter ki abuk subuk her hava tipuna faul calmasin gs li it.
kaan ayhan kim abi, lemina kim kim abi? lemina dediğin adam orta saha oyuncusu. bu kadar korkak olmayın kardeşim. yok leminaymış yok kaan ayhanmış. kimse masal anlatmasın şu iyi halimizle bile puan alamazsak daha taraftarı da stada çekemezsin. anadolu takımlarına 10 15 atsan ne olacak kimin umurunda. derbi maçları güç gösterisidir, çok büyük prestijdir. şu tabloya bak. ben trabzonspor tarihinde şöyle bir derbi performansı hatırlamıyorum. ertuğrul doğan geldikten sonra kulüp hiç derbi maçlarına çıkmayıp hükmen yenilse daha iyiymiş.
Konu kimin oynadigiyla ilgili değil eğer bugün biz istediklerimizi yapabilirsek iyi günümüzdeysek hakem faktörü devreye girmediğinde İlkay sanchez sanco vs oynasada yeneriz vasat bir günümüze rastlarsa osimieh sane torreara,da oynamasa yine işimiz kolay olmaz
Savunmada Lemina-A.Kerim ikilisi olacakmış.Muhtemelen Onuachu'yu A.Kerim ile savunacaklar,çünkü Lemina'yı çarşıda gezdirir.Bana göre gs defansının aksayacağı yer aklı Onuachu'da olacak ve onu takip ederken pozisyon hatası yapması muhtemel A.Kerim ve savunma zaafiyetleri olan Eren tarafı.Zubkov'a çok fırsat doğacaktır.Umarım gününde olur.Augusto'da mutlaka Onuachu'ya yakın olmalı.
Yorum