1-0 olsun bizim olsun ve Allah bu pislik camiaya bir daha şampiyonluk nasip etmesin inşalllah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 11.Hafta | Galatasaray 0 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
- 
Bizim kadro o stattaki atmosferden 3 puan alabilecek yeterlilikte ve kabiliyette bir kadro değil. Bu sebeple ben puan farkının açılmaması adına 1 puana razıyım.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 4 gün önce.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
 - 
O pislik olmasa öbür pislik olacak,İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-0 olsun bizim olsun ve Allah bu pislik camiaya bir daha şampiyonluk nasip etmesin inşalllah
Keşke komple yok olup gitseler.
Dürüst olsalar, hak ederek şampiyon olsalar vallaha saygı duyarım alkışlarım.
Ama duana amin dersek şikecilerin işine yarayacak, iki ucu b.klu değnek yani.
Yorum
 - 
Stattaki atmosfer hoparlörden çakma ıslık sesi vermekten ibaret. Adamların her şeyi gibi atmosferleri de yalanİlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim kadro o stattaki atmosferden 3 puan alabilecek yeterlilikte ve kabiliyette bir kadro değil. Bu sebeple ben puan farkının açılmaması adına 1 puana razıyım.
- Beğen 1

Yorum
 - 
Keşke üçüde yok olup gitse ancak bana göre aralarında ki en pislik her anlamda bu gs camiasıİlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O pislik olmasa öbür pislik olacak,
Keşke komple yok olup gitseler.
Dürüst olsalar, hak ederek şampiyon olsalar vallaha saygı duyarım alkışlarım.
Ama duana amin dersek şikecilerin işine yarayacak, iki ucu b.klu değnek yani.
- Beğen 1

Yorum
 - 
Maçın anahtarları:
1-Özellikle ilk 15-20 dakika geride çok paslaşmamak.Gerekirse çok riske girmeden va baskı yemeden Onana ile sürekli uzun oynamak.Ön alan presleri maçın başında çok etkili.Çoğu maçı böyle çözüyorlar.Devreye istediğimiz skorla girersek ikinci yarının başı da aynı şekilde.
2-Özelikle top bizdeyken, hangisi oynarsa, Olaigbe,Augusto,Zubkov gibi hücum oyuncuları Onuachu'ya yakın pozisyonda olmalı. Onuachu'nun indireceği ya da onun stoperi zorlaması ile sekecek toplar hücumumuz açısından önemli.İkinci topları kazanma oranı çok kilit.
3-Gs defansına baskı yapmak lazım.Hataya müsaitler.Sanchez yok Singo olursa da daha hazır değil.K.Ayhan ve A.Kerim'in zaaflarını iyi değerlendirmek lazım.Bir de Toreira'nın yüzünü bizim kaleye döndürmemeliyiz.Geriden top almaya geldiğinde mutlaka takip eden bir oyuncumuz olmalı.
4-Duran toplara dikkat.İyi oynanan bir maçı böyle kaybetmek çok yazık olur.
5-Hekemi etkilemek ve aldatmak için her şeyi yapıyorlar.Atmosferi yükseltecekler.Bu tuzağa düşmemek ve sakin olmak lazım.Başta kaptan Savic olmak üzere hakem üzerinde baskıyı biz hissetirmeliyiz.
Bu maçla ilgili umudum yüksek.Akıllı bir plan ile maça çıkar ve iyi uygularsak puan ve puanlar ile dönebiliriz.En son Larking tarafından düzenlendi; 3 gün önce.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
- Beğen 1

Yorum
 - 
Yoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî
Yorum
 - 
Biliyorum ama ciddi bir taraftar desteği var ve gese ekstra motivasyon ile oynuyor kendi sahasında. Buna karşılık verebilmeliyiz sahada. Uyuşuk, yavaş, tepkisiz, hareketsiz futbol ile puan alamayız.İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Stattaki atmosfer hoparlörden çakma ıslık sesi vermekten ibaret. Adamların her şeyi gibi atmosferleri de yalan
(12. adamları hakemi saymıyorum. Eğer o devreye girerse öyle ya da böyle mağlubiyetle ayrılırız)Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
 - 
Aslında hakemi baskı altına almanın çok basit ve zekice bi yöntemi var.
Erto hakemi arayıp başarılar dileyecek bunu da medyaya servis edecek zamanında mevcut federasyon başkanının Bülent Yıldırım'ı aradığı gibi ki o arama olmasa flu bi pozisyon vardı sonlara doğru %100 penaltı çalınırdı.
Tff başkanının yaptığını yaptım deyip sıyrılacaksın hakemin psikolojisiyle oynamak yanımıza kar kalacak.
Yorum
 - 
Afrika Kupası 21 Aralık'ta başlıyor.Nijerya'nın ilk maçı 23 Aralık'ta.Umarım çağrılmaz,çağrılırsa da 14 Aralık'taki Bjk maçını oynayıp gider.Büyük bölümü devre arasına giriyor.En fazla 2 maç kaçırır.Gençlerbirliği maçında olmaz görece yokluğunu hissetmeyeceğimiz bir maç olması avantaj,Nijerya sonuna kadar giderse Kocaeli maçında da oynayamaz.Sakatlanmaması önemli.Nijerya'nın Osimhen başta olmak üzere çok iyi santraforları var.Oynatılacağını sanmam iyi de olur.İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnuachu milli takıma gidecekmiş, geçmiş olsun..En son Larking tarafından düzenlendi; 3 gün önce.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
 - 
bjk karşılık verdi kırmızıdan sonra mala bağladı, göztepe karşılık verdi hakem mala bağladı biz de karşılık veririz illa ki...İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Biliyorum ama ciddi bir taraftar desteği var ve gese ekstra motivasyon ile oynuyor kendi sahasında. Buna karşılık verebilmeliyiz sahada. Uyuşuk, yavaş, tepkisiz, hareketsiz futbol ile puan alamayız.
(12. adamları hakemi saymıyorum. Eğer o devreye girerse öyle ya da böyle mağlubiyetle ayrılırız)
Yorum

En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum