Ligde aşağı yukarı takımlar ne olduğunu belli etti. Gs-biz-fb-bjk ilk 4ü oluşturacağız. Samsun, Göztepe ilk 4ü zorlayacak. Gaziantep, Konya, Alanya ligin dişli takımları olacak. Sadece Başakşehir dağınık gidiyor şimdilik. İnşallah 2. olabiliriz. Ama ben bu takımı 4. olsa da başarılı sayarım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 8.Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Kayserispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigde aşağı yukarı takımlar ne olduğunu belli etti. Gs-biz-fb-bjk ilk 4ü oluşturacağız. Samsun, Göztepe ilk 4ü zorlayacak. Gaziantep, Konya, Alanya ligin dişli takımları olacak. Sadece Başakşehir dağınık gidiyor şimdilik. İnşallah 2. olabiliriz. Ama ben bu takımı 4. olsa da başarılı sayarım.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk yedi haftada enaz kanat ortası kesen takımız (Bizden az Gençlerbirliği, Antalya, Rize).
Onuachu var fakat kanatlar çok kötü.
Bu veri bile ortada bir organizasyondan uzak olduğumuzun kanıtı bence.
İlk yarısı ve ikinci yarısı dahil planlı ve düşünülerek yapılmış tek şey bana Savic'in Zubkov'u kaçırmaya çalışması olarak geldi,geri kalan her şey spontane ve futbolcu yeteneğine bağlı gibi geliyor bana.Görüşüm yüzde yüz doğru demiyorum
sahada gördüğüm bu diyorum.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Teknik direktör olmak bu durumu çözebilmekten geçiyor,elinde Onachu varsa ona uygun bir oyun oynatacaksın,kafanda başka şeyler,oyunlar varsa bunu Onachu'yu onaylamadan önce düşünecektin derim Fatih Tekke'ye.
Bu veri bile ortada bir organizasyondan uzak olduğumuzun kanıtı bence.
İlk yarısı ve ikinci yarısı dahil planlı ve düşünülerek yapılmış tek şey bana Savic'in Zubkov'u kaçırmaya çalışması olarak geldi,geri kalan her şey spontane ve futbolcu yeteneğine bağlı gibi geliyor bana.Görüşüm yüzde yüz doğru demiyorum
sahada gördüğüm bu diyorum.
Hoca tercihi mi, personel yetenek paketinin uyumsuzluğu mu; karar veremedim. Kadıköy'de iptal edilen gol mesela... Samsun maçındaki uçan kafa... Biri sağdan, biri soldan.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Peki
rakipler Onachu gibi bir tehdit için ekstra önlem alıyor. dolayısıyla bizi burdan kilitliyor olamaz mı?
sol bek ters ayak, sol açık ters ayak, sağ açık ters ayak. orta sayılarını bu etkiliyor olamaz mı?
olaigbe formsuz, zubkov aşırı yük altında ezilmiş durumda. bu etkiliyor olamaz mı?
bekleri sıfıra inmekten ziyade içe kat eder, içte konumlanır şekilde kullanmaya çalıştığımız dönemler oldu. muhtemelen 1, 2 ve 3 te saydıklarımın bir neticesi olarak düşünülen bu anlayış orta sayısının az olmasında bir etki etmiş olamaz mı?En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 4 gün önce.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sakatlandı adam bol keseden sallamayalım lütfenKızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
kolay fikstürden bir şekilde çıktık. bence bizim bu sene ne yapacağımızı önümüzdeki hafta rize deplasmanıyla başlayan süreçte göreceğiz. taraftarın da stada gelmeme nedenlerin de birisi takımın derbi kazanamaması ve hedef maçlarda puan kaybetmesi olabilir. rize maçı her anlamıyla büyük bir öneme sahip. göztepe ve kasımpaşa'nın bile yendiği rize'yi yenmeliyiz. gençlerbirliğini bile şansa yenebildiler. rakip penaltı kaçırdı son dakikada. bu maçta puan kaybı olursa yine başa döneriz.
benım cok beklentım yok madem ekonımıyı duzeltecek bence 2026 yazına kadar vaktı var gorelım bakalım
+ devre arası transferlerle kendını affettırmeye calısabılır baskan hea basımızdakı hoca ne kadar reaksıyon alabılır veya verım alır kalıtelı transferden ıste onu bılemem
kalecını vermısın rısk kalecı transferı yapıyorsun
madem baskanda para var yapsın yatırımlarını gorelım
hayır kafasında fınansal plan var dıyor guzel kardesım portekız fransa dıyor guney amerıka yok ama
sorun transferlerın yeterlı derecede yetenek ıcermemesı bu yuzden taraftar tepkılı
ben bellı olcude baskan olarak kalmasından rahatsız olmam ama bılen kısılerı de yanına alması lazım ısı bılenlerıEn son erenslash tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum