Süper Lig 8.Hafta | Trabzonspor 4 - 0 Kayserispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • bilginsem
    • 27.01.2022
    • 2070
    • Endüstri Mühendisi
    • İstanbul

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi

Yine katılmıyorum şu ortamda olmaz olsada zor olur geçen sene misal Mendy-Cham örneğini çok verdim Mendy-Cham ikilisi bugün ki sahadakilerden daha mı yeteneksizlerdi ??? Ama Klüpte ve takımda öyle bir kaos ortamı vardi ki gelen giden oyuncular-Hocalar, belirsizlik üzerine kurulmuş bir kaos ortamı, bu ortamda yaancı oyuncu kaçar birde geçen sene sanırm bu Banza ayısı biraz hizipçilik yapıyordu, Mendy ve Chamın ayarları ile de o oynadı bence, kısaca klüp ortamı şu anda kolej havasında her önüne gelen teklife gidilecek bir ortam şu anda mevcut değil hele seneye bir Avrupada oynayalım ondan sonra gelen teklifler haliyle artar.
    Hocam çok bariz daha yeteneksizlerdi ama sana bunu nasıl anlatacağımı bilemiyorum.

Mendy ve Cham'ın yetenekleri her şeyden biraz olan ama hiçbir şeyi tam olmayan tipte. Hatta ana sahip olması gereken özellikleri de zayıf. Örneğin Mendy defansif farkındalığı aşırı zayıf bir oyuncu. Cham temas veya pres geldiğinde hep yanlış kararlar alan veya düşen bir oyuncu. Yetenekleri yok değil ama eksikleri çok fazla kritik, açıklarını sürekli kapatman gerekiyor.

Folcarelli, Oulai ve Augusto, Olaigbe ise belirli özellikleri çok çok iyi ama bazı özellikleri nispeten zayıf oyuncular. Bu yüzden üstlerine oyun inşa edebiliyoruz.

Kaos konusu ise zaten bizde eksik olmaz fakat şu kadro ilgiyi sonuna kadar hak ediyor, taraftara hiç hak veremeyeceğim
    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
    Özkan Sümer

Yorum

• ilelebeTS
      • 11.06.2014
      • 25347
      • Kocaeli

İyi fikstürün avantajı şimdi ortaya çıkıyor. Daha kurulum aşamasında olan bir takım galibiyetlerle ilerlerse haftadan haftaya özgüven kazanır ve bir hava yakalar. Bu hava onu hem bir takım yapar hem de yarışmasını sağlar. Önümüzdeki 2 maçı da kazanıp 10 haftalık fikstürün dibini sıyırmak lazım. Sonrasında gs maçına çok başka şekilde çıkarız.

Yorum

• Tahir61
        • 11.09.2009
        • 7631
        • Antalya

İlk olarak abdllh.29 tarafından gönderildi

2 gün önce şampiyon olduğumuzu sezonun bütün maçlarının özetini izledim hiç dediğin gibi doluluk yok
        ligin 20. haftasında dolmaya baslıyor oda boşluklar var hala sorun oyuncu grubu değil gibi görünüyor doluluk için
        şöyle bir şey var ama
        o sezon ligin ilk yarısı korona sebebiyle stadyumların %50 lik kapasitesi satışa açılıyordu
        ikinci yarı bu kural kaldırıldı
        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
        Eze eze 2021-2022.
        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• munzevil
          • 04.12.2008
          • 2255
          • Aktar çırağı
          • Erzurum

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi

Bıkmadınız mı şu Colman çöpünü büyük futbol oynamış gibi göstermekten. Colman mesajları görünce cinlerim tepeme çıkıyor. Colman dediğin adam 1 maç var 5 maç yok gamsız çıt kırıldım bir adamdı. Bu adam 90 dakika temposunu düşürmeyen sürekli rakibi ısıran faydalı bir oyuncu.
          Eski mesajlarım da colmana gölge prens derdim
          Rakibin yannda koşmaktan başka bir numarası yoktu
          Fakat Colmanın hücumuna bir şey dersek ağzımız egrilir
          Şutları pasları çok iyi idi
          Komple orta saha dedin mi akla szymkoviak gelir
          “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• erenslash
            • 03.09.2012
            • 9956
            • Güney Amerika

İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi

Bahsettiğin tuhaflık 3 ortasaha ile çıkmamızdı sanırım bir ara okay ve jabol birbirinini tutuyolardı.
            Genel bır tutukluk var . Istedıgımız oyun yoktu. Hanı o guven veren oyun. Skor olarak okay. Guzel skor.

Ortasahamız zayıf oyunculardan olustugu ıcın rahat kafa tutabılıyor zayıf bır anadolu takımı da.

Kayserı bıze karsı asırı acık oynadı ama formsuz becerıklı olsa oyuncuları gol atabılırdı bıze

karagumruk cok rahat gol atabılıyor

zayıf oldugumuzu anlamak lazım.

Trabzon sımdı bala mala gıdıyor . Olumlu bır kac sey var tabı ama kadro kalıten dar bogaz oldugu ıcın ve ortasaha dar bogaz oldugu ıcın tıkanır bır yerde

Yorum

• erenslash
              • 03.09.2012
              • 9956
              • Güney Amerika

İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi

Takımın oynama isteği, takım olma görüntüsü, aidiyet duygusu bana ilerisi için çok şey vaat ediyor. Yeterki kaos ortamı olusturulmasin.
              F.tekke ile beraber bu oyuncular desteklenirde ileride çok güzel işler yapacak, ve çok güzel başarılar ve paralar kazandiracaktir.
              Bu oyuncuların çoğunluğunun oldukça genç olduğu ve birçoğunun yeni transfer olduğunu, desteğe ihtiyacı olduklarını unutmayalım yeter.
              Bu sene bu takım 4.olsun veya birsekilde Avrupa'ya gitsin yeter .daha üstü çok büyük başarı olur .
              Gsnin ve fbnin bu sene 200 milyon, bjknin 100 milyon ,bizim ise 30 milyon Euro harcadigimiz unutulmasın. Ona göre kıyaslama yapılsın.
              dogru bır kadro planlaması yapmadıgımız ıcın bunu su anda olumlu olarak dusunmem cok zor. su anlık kısa donemde olumlu gıdıyoruz ama ne kadar surer bılemem...

destekte problem yok herkes destek elestırsek bıle. oyuncular genc ama yeteneklerı ıyı degıl bence. Trabzonsporda daha yeteneklı gencler gorduk yerlı de gorduk. O yuzden boyle bır aman yarrabım olamaz nasıl bu yetenek bu saskınlıgı yok bızde.

shota ve yattara tarzı adam bulmak lazım. mesele bu.

bız kısıtlı para harcadık dogru ancak dogru transferler yapmadık. devre arası bır seyler alınacak ama ne bılmıyoruz...

kıyaslamayı bıze gore yaptıgımda baya bır kotu kadro kurdugumuzu dusunuyorum malesef

sımdı nokta atısı yeteneklı genc almak var bır de rısk alarak genclerı almak var.

bellı bır sure gecer goruruz

gs transferlerı avrupaya gore zaten. fenerınde avrupa ve lıg dıye dusunuyorum. bana gore gs eksıgı var buna ragmen avrupa ıcın.

fener takım olamadı ama meyvelerını alır devre arası takvıye yapar rakıpler bjk de dahıl.

daha da guclenırler

ılk 4 e gırer mıyız? ben acıkcası uefa ıstemıyorum sampıyonlar lıgıne gıtmemızı ısterım bu sene. yapamazlar ama bunu malum sebepler...

su kadroyla 4 unculuk muthıs basarı olur ama olmayacak bu kadroyla uzun vadede.

devre arasında yapılacak transferler asıl lıg sıralamasında buyuk bır etkısı olacaktır. Transferlerı gormeden bır sey demek zor kacıncı olacagımız konusunda benım fıkrım bu kadroyla besıncılık bıle alamayız.

ama ıkıncı devre transferler gelırse duzgun ılk 4 ıhtımalı uzak degıl
              En son erenslash tarafından düzenlendi; 06.10.2025, 00:58.

Yorum

• erenslash
                • 03.09.2012
                • 9956
                • Güney Amerika

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi
                kimse kendini kandırmasın ligin ilk 8 haftası şu puanları alacaksınız deseler forumda 1 kişi buna inanmazdı. yaz boyu burada ben dahil takımı yerden yere vurduk. gaziantep maçında hakem oyunu devam ettirse maç 2-1 olacak, onu da geçtim rakip kaleye 25 den fazla şutumuz var yanlış bilmiyorsam. rakibin de 2 şutu var 1 tanesi gol oldu. fenerbahçe maçı hakem katliamı. samsun maçı da son dakikalarda yedik. takım harbiden inanılmaz işler başarıyor. benjamin de geldiği zaman sakat cezalı olmazsa zor yeniliriz. iddia ediyorum şampiyon olduğumuz senekinden daha iyi orta sahamız var. oyuncular güçlü ve mücadeleci. olaigbe yerine boga, muçi yerine de puertas gelseymiş şaka bir yana şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olurmuşuz. şu ana kadar iyi gidiyoruz. beni feci yanılttı takım ve hoca.
                rakıpler ıyı degıl bro. bellı bır gelısım var ama bu kadroyla bu kadar. rakıp becerıklı olsa bızı hasamat ederler ve cok puan kaybederız.kayserı kalemıze cok rahat gelıyor.

daha lıg baslamadı. fıkstur bır ılerlesın o zaman problemler ıyıce ayyuka cıkar.

sımdı daha zorlu dıslı rakıpler gelınce anlarsın.

Yorum

• Yunus Emre SEYHAN
                  • 19.11.2008
                  • 7565
                  • İstanbul

Önce oturup soluklanalım.

Evimizde Kocaeli'yi bile zar zor yendik. Şikecilere karşı hakem faktörü ile golümüz verilmedi ancak 10 kişi kaldığımızda Kasımpaşa kadar bile reaksiyon veremedik. Avrupa'dan yorgun dönmüş Samsun'u evimizde yenemedik. Galatasaray, Göztepe, Beşiktaş gibi takımlarla oynayacağız. Dahası Eyüp,Başakşehir gibi takımlar bizle oynadıklarında toparlanmış olacaklar.

Rakipler her ne kadar kötü olsa bile bizim kadromuz çok genç ve eksikleri olan bir kadro. Biraz dişli 3 takımla oynadık ve 3 maçta 7 puan bıraktık. Evimizde Antep ve Samsun'u yense idik ilk 2 'de yerimiz sağlamlaşacaktı. Rize ve Eyüp maçlarından 6 puan çıkarabileceğimizi düşünmüyorum. Eğer 6 puan alırsak Galatasaray deplasmanından gelebilecek 1 galibiyet ister istemez farklı hesaplamalara bizi itecektir ama çok zor . Bu takıma şampiyonluk beklentisi stresi vermek adaletli olmaz

Sağ bekin yedeği yok.
                  Sol bek yok.
                  Stoper 'de baniya dışında alternatif yok.
                  Muçi dışında skor katkısı verebilecek orta saha oyuncusu yok. Muçi 'nin birşey vereceğine dair umut yok.
                  3 oyuncunun ayağına bakarak sezon geçmez. (Zubkov,Onuachu,Felipe)

En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 06.10.2025, 01:14.

Yorum

• Punisher-61
                    • 31.05.2004
                    • 9490
                    • Almanya

İlk olarak smart tarafından gönderildi
                    Maalesef dünkü maçı ölçüt alan taraftar sayısı çok
                    eskiden bu takimlar hep puan aliyordu ve sonradan bu puanlari ariyorduk..

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• 61_Hasan_69
                      • 02.12.2010
                      • 10160
                      • Trabzon

İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi
                      Fatih Tekke bazı ezberlerinde vazgeçse takım daha iyi olacakta malesef bana göre hoca hala yetersiz. 4-0 kazandığımız maçta bile ilk yarı mağlup olabilirdik. Öyle garip bir maç.

Mesela Zubkov gol atmış morali yerine gelmişken neden oyundan alındı anlamadım? Sakatlığımı oldu? Sikan duruken neden Arif? Hocanın değişiklikler üzerine çalışması lazım. Her değişiklikte takım çorbaya dönüyor.
                      Sakatlandı adam bol keseden sallamayalım lütfen

Yorum

• Oğuz ZEYTİN
                        Yönetim Kurulu
                        • 20.08.2009
                        • 26212
                        • Danışman
                        • Kuzey Amerika

Sosyal medya fenomeni genç bir renktaşımız güzel söylemiş:

"İstanbul'da dayak yiyoruz. Evimizde abimizi kardeşimizi bekliyoruz. Kimse yok."

Hafızam yanıltmıyorsa, Bilal BMN'deydi. Basketbol maçı için bilet ayarlamıştık. Söylediklerini dinledim. İsyanını haklı ve samimi buluyorum.

İnşallah bilet fiyatı, otopark sorunu, ulaşım imkanlarının azlığı gibi sebepler/bahaneler de bir nebze düzeltilir.

Millî maç arasından sonra bu konuyu tekrar konuşmayız.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Nazim Can
                          • 11.07.2013
                          • 12584
                          • Serbest Meslek
                          • Almanya

İlk olarak munzevil tarafından gönderildi

Eski mesajlarım da colmana gölge prens derdim
                          Rakibin yannda koşmaktan başka bir numarası yoktu
                          Fakat Colmanın hücumuna bir şey dersek ağzımız egrilir
                          Şutları pasları çok iyi idi
                          Komple orta saha dedin mi akla szymkoviak gelir
                          Bizdeki Aurelio da iyiydi, o takımda zaten bir o vardı fark yaratan,
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Sacit
                            • 16.12.2004
                            • 10754
                            • Trabzon

İlk olarak abdllh.29 tarafından gönderildi

2 gün önce şampiyon olduğumuzu sezonun bütün maçlarının özetini izledim hiç dediğin gibi doluluk yok
                            ligin 20. haftasında dolmaya baslıyor oda boşluklar var hala sorun oyuncu grubu değil gibi görünüyor doluluk için
                            sorun vasat oyunculardır

insanlar vasat okay'ı vasat ozan'ı vasat arif'i iğrenç muçi'yi izlemeye gelmez. bedava olsa da gelmez. yedek kulübesine bak baniya serdar saatçi vs utanç verici

bu taraftara kaliteli isimleri güzel futbolu vereceksin

hamsik geldi v.hugo geldi sturidge geldi obi mikel geldi sörlot geldi gervinho geldi

bu isimlerin hepsini izlemek keyif almak için taraftar stadın trafik problemine bile katlandı

futbolu yeniden öğrenmiyoruz. futbolun cazibesi bellidir
                            Trabzonspor yönetimi de bunu yapacak. bunu yaparsan sana her yerden para akar
                            En son Sacit tarafından düzenlendi; 06.10.2025, 19:44.

Yorum

• erenslash
                              • 03.09.2012
                              • 9956
                              • Güney Amerika

İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi
                              Önce oturup soluklanalım.

Evimizde Kocaeli'yi bile zar zor yendik. Şikecilere karşı hakem faktörü ile golümüz verilmedi ancak 10 kişi kaldığımızda Kasımpaşa kadar bile reaksiyon veremedik. Avrupa'dan yorgun dönmüş Samsun'u evimizde yenemedik. Galatasaray, Göztepe, Beşiktaş gibi takımlarla oynayacağız. Dahası Eyüp,Başakşehir gibi takımlar bizle oynadıklarında toparlanmış olacaklar.

Rakipler her ne kadar kötü olsa bile bizim kadromuz çok genç ve eksikleri olan bir kadro. Biraz dişli 3 takımla oynadık ve 3 maçta 7 puan bıraktık. Evimizde Antep ve Samsun'u yense idik ilk 2 'de yerimiz sağlamlaşacaktı. Rize ve Eyüp maçlarından 6 puan çıkarabileceğimizi düşünmüyorum. Eğer 6 puan alırsak Galatasaray deplasmanından gelebilecek 1 galibiyet ister istemez farklı hesaplamalara bizi itecektir ama çok zor . Bu takıma şampiyonluk beklentisi stresi vermek adaletli olmaz

Sağ bekin yedeği yok.
                              Sol bek yok.
                              Stoper 'de baniya dışında alternatif yok.
                              Muçi dışında skor katkısı verebilecek orta saha oyuncusu yok. Muçi 'nin birşey vereceğine dair umut yok.
                              3 oyuncunun ayağına bakarak sezon geçmez. (Zubkov,Onuachu,Felipe)

+61

tabi desteklıyoruz takımımızı hersey bır anda olmaz ama bu soyledıklerın cok dogru. lıgın daha bası hemen gaza gelınıyor. Ilk dorde bıle gıremez bu kadroyla takım. olumlu hareketler ufak caplı gelısmeler ve guzel goller ızlıyoruz bu ayrı mesele ama takım ısırmıyor. bırazcık yeteneklı ve becereklı olan takım bıze cok rahat gol atar ki atıyor zaten.
                              En son erenslash tarafından düzenlendi; 07.10.2025, 02:36.

Yorum

• Doğukan Uçan
                                • 11.04.2011
                                • 23668
                                • Güney Amerika

İlk olarak erenslash tarafından gönderildi

+61

tabi desteklıyoruz takımımızı hersey bır anda olmaz ama bu soyledıklerın cok dogru. lıgın daha bası hemen gaza gelınıyor. Ilk dorde bıle gıremez bu kadroyla takım. olumlu hareketler ufak caplı gelısmeler ve guzel goller ızlıyoruz bu ayrı mesele ama takım ısırmıyor. bırazcık yeteneklı ve becereklı olan takım bıze cok rahat gol atar ki atıyor zaten.
                                kolay fikstürden bir şekilde çıktık. bence bizim bu sene ne yapacağımızı önümüzdeki hafta rize deplasmanıyla başlayan süreçte göreceğiz. taraftarın da stada gelmeme nedenlerin de birisi takımın derbi kazanamaması ve hedef maçlarda puan kaybetmesi olabilir. rize maçı her anlamıyla büyük bir öneme sahip. göztepe ve kasımpaşa'nın bile yendiği rize'yi yenmeliyiz. gençlerbirliğini bile şansa yenebildiler. rakip penaltı kaçırdı son dakikada. bu maçta puan kaybı olursa yine başa döneriz.
                                En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 07.10.2025, 08:55.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...