Kazanarak Fenerbahçe maçına en iyi şekilde çıkmalıyız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 4.Hafta Trabzonspor-Samsunspor 31.08.2025 21:30
Daraltma
X
-
İlk olarak yusufdinyo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazanarak Fenerbahçe maçına en iyi şekilde çıkmalıyız.
büyüyü bozdun.
başlığı benim açmam gerekiyordu. totemi bozdun"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
maçı kesin kazanırız onda şüphem yok.
bu maçtan sonra milli ara var. aradan sonra fenerbahçe deplasmanına gidiyoruz.
o maça kadar transfer sezonu bitmiş olacak iki takımda sakat, cezalı olmazsa gerçek kadrolarıyla çıkacak.
3 senedir doğru düzgün derbi galibiyetimiz yok. bizim için tam kırılma maçı olacak.
maçı kaybedersek o moral bozukluğu ile seri puan kayıpları gelebilir.
çok akıllı oynayıp kadıköyden yenilmeden dönmeliyiz. bu tarz maçları kaybetmemek önemlidir. yenemiyorsan yenilmeyeceksin hesabı.
Yorum
-
İlk 3 maç gibi bir oyun akışı olacaktır. Samsun diğerlerinden bir adım önde ve yakaladığı pozisyonları değerlendirme ihtimali var. Bu sefer 1-0 değil de 2-1 kazandığımız bir maç olur.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Bu kuzeyin aslancıklarını kevgir çevirerek yenmemiz lazım
Yorum
-
Benim gibi gurbetçilerin dönüş zamanı geldi, bu maçı izlemek isterdim, bizim için tartı maçı olacak. Bu maçı da alırsak, olası fener mağlubiyeti tolere edilir. Eksiklerimiz umarım tamamlanırYA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
Çoğu gurbetçi dönüyor. Bu maç 30.000'i de bulamayabiliriz. Üstelik gece yarısında biten maçta evine köyüne dönmekte sıkıntı yaşayacak olan da çok var. Hafta içi transfer bombaları patlarsa (..ki patlamazsa bu maçı almamız çok çok zor) belki kıpırdanma olur aksi taktirde bu maç 27000-30000 arası seyirci bekliyorum. İlerleyen haftalarda 50'ye 100'e bilet satacaksak bu maç kale arkalarını 200 yapıp en azından kale arkalarını tam doldursak da iyi olurdu. Pana karşısında Samsun ne kadar hırpalanırsa o kadar iyi. Tamamen bize bağlı maçın sonucu. Samsunspor'un alacağı puan veya puanları ancak bizim oyunumuz belirleyecek.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah izin verirse orda olacağım.
Ailem ile 2 gün gezi programı yaptım, maça denk getirdim 😊😊
Bu arada Trabzon Polisevi ile Akyazı arası ne kadar mesafede yardımcı olacak biri var mı bilgisi olan?? Şimdiden teşekkür ederim.
Yorum
-
Tim oynarsa farklı,
Ozan,Okay,Mendi giller oynarsa farklı olur.
Oyuncularda öz güven biraz artmıştır, onun etkisi olacaktır,
Onaçu da belki silkelenir kendine gelir.
Ne yapıp edip ASANSÖRSPOR u yenmemiz lazım, Yunan kim, Rum kim, Babaları kim hatırlatmamız lazım.
İlk 2 maçı yeniliriz dedim yendik,
Antalya yı yeneriz dedim yendik.
Bu lavuklar için hiç bi sonuç hissedemiyorum, zaten de tutmuyor🤭
Yorum
Yorum