Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 4.Hafta Trabzonspor-Samsunspor 31.08.2025 21:30

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Oyun önemli değil. Kazanmak şart.
    geçen sezon deplasmanda oynadigimiz gs ve samsun maclarinda güzel futbol ortaya koymustuk puanları onlar almıştı bu defa tersi olsun😀

Yorum

samsun diri bir takım. enerjisini 90 dakikaya yayabiliyor. zaten geçen seneden beri başarılı olmasının sebebi de bu. maç sonuna kadar oyundan düşmüyorlar. çok iyi bir teknik direktörü ve ondan daha da iyi bir kondisyon ekibi var. trabzonspor mâlum. maçların son yarım saati takım oyundan iyice düşüyor. çünkü enerjisi kalmıyor. samsun bunu değerlendirecektir. ilk yarı gol yemeden kapatmayı ikinci yarı da sağlı sollu ataklarla enerjisi bitmiş bir trabzonspor'a karşı goller bulmayı deneyecekler. beraberlik iyi bir sonuç, trabzonspor'un maçı kazanması çok zor. defans ve uğurcan'a çok iş düşüyor. orta saha ve kanatlar maalesef yetersiz. onuachu yorulana kadar gol attı attı. takımda merkez ortasaha diye birşey, zaten yok. ciddi rakiplere karşı maç kazanmak çok zor.

Yorum

Tim'in oynamadığı senaryoda kadroda herhangi bir ikamesi yok.

Yorum

İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tim'in oynamadığı senaryoda kadroda herhangi bir ikamesi yok.
          Mustafa Eskihellaç'ı koyarım oraya,dinamizm katacaktır,pas kalitesi de daha yüksek olacaktır,mantıklı çözümüm bu benim ama Fatih Tekke Ozan-Okay ile çıkar.
          Mustafa'yı orada oynatmalı,sol tarafı Arif idare eder,burada Arif'e olan ön yargı çok yersiz,çocuk en azından fizik olarak sağlam,biraz oynasın,alışsın Eren'i cebşinden çıkarır,oyun görüşü ondan kat kat iyi,pas kalitesi de.
          Zaten Zeki Yavru'nun sağ bek oynadığı takıma karşı da oyansın bir zahmet,ne zaman oynayacaklar.

Samsunspor'a gelirsek,iki sezondur rüya gibi zamanlar geçiriyorlar ama tribünleri yine boş,takımları da iyi oynuyor,neyi bekliyorlar onların taraftar da garip.
          Oyunları iyi,TD'leri gerçekten ne yaptığının bilen bir görüntü veriyor,güvenilir bir tip havası var,başkanları ne kadar laçka ise TD'leri de o kadar ağırbaşlı görüntü çiziyor.
          Oyuncuları atletik ve cesur,Pana maçında biraz izledim,hiç öyle geri çekilme tarzı yoktu.Forvetleri sağlam,güçlü,orta sahaları hızlı.
          Ama ben en çok defanslarındaki Satka'yı beğeniyorum,oyunu iyi yönlendiriyor,gerçekten çok iyi stoper.Bizim maçta inşallah kötü oynar.

Maç ortada,taraftar bu maça biraz asılırsa alır gibiyiz.

• Memento mori

Yorum

Perşembe turu geçmek için kendilerini paralarlar, bizim maçta yüksek enerjileri vs olmaz. Avantaj sağlar bu durum bize de. Biz sakin sakin oynayıp 1 atıp kazanan takımız, tempo vs gelmez bize.

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

ilk maçımız olan ve 21.30 da oynanan Kocaeli maçı sonrası eve vardığımda saat 1.30 idi.
              ev de Erdoğduda yani. normal şartlarda 7-8 dk da gidilen bir mesafede.
              Sırf bu sebeple maçlara gelmeyen bir çok tanıdığım var.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

(UEFA)

Yorum

İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Polis Evi Pelitli Mahallesinde kalıyor.Stadyuma uzaklığı 14 km civarında.Maça son 1 saat kala trafikte sıkışıklık olabilir.Bu yüzden çok geç kalmadan stadyuma gitmeni tavsiye ederim.Kendi aracın varsa daha rahat hareket edersin,aracın yoksa dolmuşlarla da gidebilirsin.

Çok teşekkür ederim Onur kardeşim..
                  🙏🙏
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ilk maçımız olan ve 21.30 da oynanan Kocaeli maçı sonrası eve vardığımda saat 1.30 idi.
                    ev de Erdoğduda yani. normal şartlarda 7-8 dk da gidilen bir mesafede.
                    Sırf bu sebeple maçlara gelmeyen bir çok tanıdığım var.
                    Burçak abi ilk defa maça geleceğim yandım o zaman ben 😊
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

Biz gurbetçilerin göç zamanı geldi.
                      ​​​​​​Bu akşam Trabzon'da hava 19.25 de karardı. Hava kararalı 1 saat oldu,vucut uyku moduna geçiyor. Maçı 21. 30 da oynatmak kadar saçma karar olamaz.
                      Antalya maçından sonra otopark boşalana kadar taraftarlar ikinci bir tribün yapıp kayseri - gs maçını seyrettik.
                      Tüm bu şartlarda stad dolmaz, dolarsa cidden bu şehir insanı tüm övgüyü hakkediyor.
                      YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

Herşeyde olduğu gibi "yaptım oldu" türü bi iş olmuş Stadın durumu. Şu şu eksik deyince de şükredin çoğu yerde bu stad yok diyeceklerdir.
                        Yav bunca para ve emek harcandı bu işi iyi yapanlara bakalımda 50 senede 1 yapılıyor düzgün bişi olsun demiyorlar.
                        Paranla, emeğinle rezillik.

Yorum

Folcarelli yoksa işimiz zor..
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

folcarelli oynamazsa maçtan ümidi keserim.

orta saha hakimiyeti tamamen rakipte olur.
                            En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 2 gün önce.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Folcarelli'nin olmadığı bir denklem kuramıyorum maalesef. Orta sahada diş geçiremediğimiz koşulda işimiz şansa kalıyor.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

Aracı beşirliye çekiyorum oradan stat yürüyorum
                                Beşirli git-gel
                                Beşirliden yola çık
                                En az 1 saat sürüyor
                                Stat yaptılar kimse bu trafiği nasıl çözeceğiz düşünmedi birde yanına hastane yapılıyor
                                Maç zamanı Ambulans ile yetişmeye çalışan birisi yanına birde imam alsın
                                https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                                Beşirli/TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X