4-4-2 ile başlarsak yine kısır bir maç olur.1-0 veya 0-0 sonuçlarına gebe bir maç.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 4.Hafta Trabzonspor-Samsunspor 31.08.2025 21:30
Daraltma
X
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4-4-2 ile başlarsak yine kısır bir maç olur.1-0 veya 0-0 sonuçlarına gebe bir maç.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Folcarelli olacak mı? Olacaksa fiziksel durumu ne olacak? Maçın durumunu bu soruların cevapları belirleyecek. İlk 3 maça göre zor bir sınav olacak. Umarım bu maçı da kayıpsız geçeriz.
Maça özel aracıyla gelecek olanlar en az 2 saat öncesinden stada varmış olmalı. Özellikle şehrin doğu tarafından gelecek olanların evden 3, 4 saat önceden çıkması gerekiyor. Bu maç için konuşursak saat 7 olmadan Yomra'yı geçmiş olmanız lazım. Diğer türlü maça çok az bir vakit kala stada ulaşırsınız ki bu da park problemi yaşamanıza neden olur.
Şahsen ben sürekli kendi aracımla geliyorum çünkü Çaykara'ya dönmek için başka seçenek yok. Otoparka girmek yerine aracı karayolları kavşağının Akçaabat tarafına bırakıp stada geri yürüyorum. Maç öncesi sonrası bizim orta sahalardan daha çok mesafe yürüyor olabilirimSözün kısası bu stadı yapıp 10 senedir hiçbir trafik düzenlemesi yapmayanları Allah kahretsin.
Yorum
-
Öncelikle arabaları Beşirli'ye koyun
Folcarelli kritik evet. Yeni transferimiz de karadeniz fıkrası tadında cezalı.
Ama defansif yerleşimimiz bana umut veriyor. Önceliğim kaybetmemek açıkçası. Ve kaybetmeyecek oyunu oynarsak bireysel yetenek, duran top vs bir şekilde kıstırıp kazanabiliriz.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiçeride samsuna puan vereceğimizi düşünmüyorum.
1-0 olsun bizim olsun.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Uğurcanın dediği gibi "bir şekilde sıkıştırır bir gol atarız, devam"
Rahmetli Özkan hocamızın dediği gibi "yarım golle de olsa 3 puanı alalım"
Allegrinin dediği gibi 3 maç neki "152 maçı daha 1-0 alalım, önemli olan kazanmak"
geçen sezon 16. haftada 3 galibiyete ulaşmış bu kadro (ilk 6-7 hafta hep beraberlikti)
bunu hocayı övmek için söylemiyorum, eksiği çok
ama nankörlük de etmemek lazım
yoluna girer gibi görünen şeyler var
o iyi görünen şeylere tutunmalıyız
baskı altına alınacak olan hoca ve topçular değil
etkisiz tribün, şehir yönetimi, kulüp yönetimi, rakip futbolcu, hakem müsveddeleri, tff, yayıncı kuruluş
öfkemiz, tepkimiz buraya, bunlara
desteğimiz saha içinehttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 1
Yorum
-
1-0 olsun 2-0 olsun yarım-0 olsun farketmez.
Bu sezon hedefimiz avrupa ligi olmalı ilk 3 e girip 2 senedir final oynadıgımız türkiye kupasını ardında da süper kupayı kaldırmalıyız.
Bunlar gerçekleşirse önümüzdeki sene 2-3 kilit takviye ile şampiyonluk gelebilir.
Yorum
-
İki gözümün çiçeği Folcerelli bugün antrenmana çıkmış sen yoksan 1 kişi eksiğiz sen varsan o iş tamam koçum.
En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 1 gün önce.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Beğen 1
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum