Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kocaelispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rakibin bizi sürekli kenarlarda karşılama isteğini bozmaya yönelik girişim yaptığımız 5 dakikalık periyotta gelen baskıyla golü bulduk. Genel olarak daha akışkan, daha net bir oyun istiyoruz ama hem sezon başı oluşu hem de merkez kurgumuzun çeşitlilik bakımından kısır oluşu buna sekte vuruyor.

İkinci yarı orta sahaya her müdahale beklediğim anda bir diğer forvet oyuncumuz çıktı sahadan. Halbuki Okay ve Nwakaeme saha içerisindeki görevlerini tamamlamış ve ikisi de sarı kartlıydı. Değişikliklerin oyuna olumlu anlamda tek etkisi olmadı. Hocaya yazar. Ama takımın geçen seneden bu yana yaşadığı topu panik anında ayağına verecek oyuncu eksikliği yüzünden Kocaeli'den 35 dakikaya yakın niteliksiz de olsa baskı yemek büyük oranda yönetime yazar. İzlerken utanmadılarsa yapacak bir şey yok.

Hoca, ikinci yarı 70'ten sonra ön tarafta daha koşucu oyuncular tutup Kocaeli'nin risk alacağı dakikaları cezalandırıp maçı bitirmek istedi ama o tercihlerin arkasında o boşluklara top atacak merkez oyuncusu olmayınca cezasını biz çektik. Her ne kadar savruk da olsa takımda bu tip işler için en mahir adam olan Cham'ın en azından son 15 dakika değerlendirilmesi gerekirdi. Sikan, Agusto ve Visca hem fizik hem oyun aklı olarak başı kesik tavuk gibi dolandılar. Takımın önü ve arkası arasındaki bağlantı koptu.

Ayrı parantez açmak istediğim adamlar;

Batagov: Şu çocuğu Avrupa'da olsak kemiksiz 30 milyon ve üstüne satarız. Bambaşka bir seviye. Böyle bir stoperi bir daha böyle düşeşe denk getirmek mümkün olmayabilir.

Folcarelli: Çok güzelsin çok. Seni veren Allah'a şükürler olsun. Çok tatlısın çok. Ben güzelden anlarım.

Uğurcan: İki senedir sezona fişek gibi giriyor. Başka bir seviye açtı kendine.

Onuachu: Bir vasatı var ve o vasatın altına düşmüyor. Razıyız.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Maçın yalnızca ilk otuz dakikasını izleyebildim. Şimdi özete baktım ama pek bir şey anlaşılmıyor malum. Dikkatimi zemin çekti ilk olarak. Bizim zemin, ilk haftalarda bu kadar kötü olur muydu hatırlayamadım. Ama futbol oynamaya çok da elverişli değil gibiydi. Özellikle Zubkov'un çekemediği şutta belli oluyor. Dikkatimi çeken bir diğer konu Saviç. Adamın bırakın koşmaya, yürümeye mecali yok. Her pozisyonda geçildi, vurdurdu, müdahale edemedi. Bu adama 3 milyon € para vereceğiz.

Folcarelli ve Batagov iyiydi benim izlediğim dakikalarda. Olaigbe, ben kapadıktan sonra açılmış belli. Uğurcan'ın kurtarışlarını izledim. Bize öyle şeyler izletti ki, bunlar bize oldukça normal geliyor artık. Fatih Tekke ise hâlâ kocaman bir soru işareti. Geldiği ilk günden bu yana oyuna doğru müdahale edebildiği bir maç hatırlamıyorum. Bugün rakip, Kocaeli değil de Konya falan olsa, puan kaybı gelmişti büyük ihtimalle.
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• ligin ilk haftası için çok detaylı yorum yapmak doğru değil tabii ama bu sezon da belli ki hakemlerden dolayı en az 18-20 puan kaybı yaşanacak. hakem çok kötüydü. buna bir çare bulmak gerek.

ikincisi şu ki defalarca söyledik ama dinletemedik, fatih tekke ile bu iş olmaz. maçın son yarım saati oynanan futbol neydi öyle. bu futbolla gs, fb ve hatta bjk hiç acımaz 4-5 atar seni evine gönderir. bu sezon çok maç kaybedilecek belli. tahminim bu kadro yine 11-12 maç mağlubiyet alır. takımın istikbali yine yine uğurcan'ın performansına bağlı. onuachu'nun golle başlaması güzel ama bu kanat ve ortasaha yapısıyla onuachu da bir kaç hafta sonra söner ve verimsiz hale gelir.

takıma çok iyi bir 8 numara ama ondan daha da önemlisi iyi bir yabancı teknik direktör lâzım. yerli teknik direktörlerin hiçbiri de kadro mühendisliği ve kondüsyon nedir bilmiyor. yönetim bu iki eksikliği giderebilirse trabzonspor'a büyük iyilik yapmış olur.
        En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatih Tekkenin kafası tam olarak Anadolu hocası kafası. Çok iyi Anadolu takımı hocası olur ondan.
          Kaç zamandır düşünüyordum Fatih Tekke'yi nasıl tanımlamak gerekir diye sen cuk diye tanıımı bulmuşsun,gerçekten tebrik ediyorum.
          Bir de bunun tam tersi versiyonu olan tipler var elindeki kadroya bakmadan büyük takım futbolu oynatmaya çalışırken eline yüzüne bulaştıran.ALanya' nın hocası Ferrioli vardı,mesela
          Şu takımın Kocaeli gibi gerçekten çok kötü ve tam anlamıyla toplama takıma baskı kuramaması,hükmedememesi tam anlamıyla Fatih Tekke'nin bu oyunu kavrayacak nosyondan eksik olması ile doğru orantılı.
          Ne yaparsan yap,olmaz ve adama da yazık bence.
          Dün Fatih Tekke'nin jest,mimik ve saha kenarında yaptıklarını hiç iyi görmedim,resmen gözlerindeki ışık sönmüş,yükün altında ezilmiş ve sahada olan bitene vakıf değil.

Kocaelispor bu kadroyla deplasmanda sıfır galibiyetle küme düşer,o kadar kötü takım bu arada.

İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Wakayeme diriyken satrafor oynadı yorgunluktan geberince kanata geçti bu nasıl iştir hoca
          ​Fatih Tekke abondene olmuş bir durumda bence,ne yapmaya çalıştığının o da farkında değil,şu soruya cevap vermeyi bırak bence dün akşam sorulsaydı,sorulma amacını bile kavrayamazdı.

İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takım fizik olarak da çok kötü görünüyor.
          ​Beni en çok bu korkuttu bu arada,takımın fizik olarak bu kadar hazır olmaması büyük sorun,Kocaelinde sanırım bizden daha fazla yaşlı oyuncu vardı.

İlk olarak Hasan Habip Özbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          son 30 dakika resmen leşşşş bu arada taraftar 5 para etmez resmen uyudular yazık çok yazık
          Taraftara dua et sen,tribünleri doldurdular,dün tribünlerin yarısı boş olsaydı emin ol futbolcular da salardı,takım galip geldiyse bu stadı dolduran taraftarlar sayesinde,futbolcuları bu motivasyon ayakta tuttu.
          Maçtan önce yazmıştım,nasıl oynrsak oynayalım stadyım dolarsa kazanırız diye,gerçi Fatih Tekke .çok uğraştı puan kaybı için ama karşı takım ve Hocası vasat bile olmadığı için ucuz atlattık.​
          En son sasone tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
          • Memento mori

Yorum

• Yürümeye dermanı yok,bazen sert düzgün şutları olsa da ayakları ayarsız,pas şiddetini ayarlamada sıkıntısı var..Zubkov…hiçbir numarası olmayan Sikan…Shkatar iyi kitlemiş bunları bize.Hoca desen ayrı alem,takımın en iyisi Olaigbe yi çıkarıyor,sağ bek solbekimiz sıradan oyuncular,Takımdan hiç ama hiç umudum yok..
            .....

Yorum

• takımı beğenmedim. İlk 10 dakika baskılı oynamaya calıstık ama lige yeni çıkan takım bile baskıyı kırdı.
              Yeni alınan kanat cocuk sanki olmaz gibi çok kırılgan bize yıkılmayan bir kanat lazım.
              orta saha yine evlere şenlik folcerelliyi beğendim ama okay yerine sağlam bir oyunu 2 yönlü oynayabilen fred tarzı bir adam alınmalı.

Yorum

• İkinci yarının başında, Onuachu'nun sağ arka bileğine tabanla yapılan müdahale kartsız geçilecek pozisyon değil.

Futbol kuralları mı değişti yine? Ben mi abartıyorum?
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kocaeli şu maçı sarı yemeden bitirdi
                  Trabzon deplesmanını sarı yemeden bitiren bir takım var
                  16 faul yapıp kart görmemiş herifler
                  Olaigbe'nin vücut çalımı yaptığı pozisyonda elemana nasıl sarı kart vermez inanılır gibi değildi cidden. Yani net tertemiz bir kart.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                  YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Şimdi kendi sahamızda düşme adayı takıma karşı oynarken, Okay'ın yerine Salih'i atamıyorsak, hadi 11 i geçtim 60dan sonra filan atamıyorsak soru şu: bu adam bu kadar yetersiz mi? Öyleyse kirayın abi adamı. He değilse ki ışık çok net görülüyor neden oynamaz be kardeşim?

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Yazilacak o kadar sey var ki.

1. Zeminimiz ilk haftadan neden kötü neden bakimsiz anlamis degillis.

2. Oyun icinde folcarelli topu bizim ceza sahsinda tutup mücadelle ediyor 2-3 rakipi oyaliyor sonra savice pas atiyor, bu savic denen anti-futbolcu gelisene güzel rakipe vuriyor. Bunu kimse demiyor mu, ulan folcarelli de gelisene vurur okadar mücadelle etmez, adam top bizde kalsin diye her yerini yirtiyor sen kimsin de top sana geldinide rakipe topu veriyon??

3. Waka nasil 83 dk sahda kalir? Sakatlanmasa 90 dk tutacakti tekke

4. Visca 74dk da oyuna girip 1 kere topla bulusmadi. Bu elemani derhal kovun yada kiralayin

5. Hakem ince ince dogradi bizi dün gece.

Yorum

• şimdi özeti izledim.

kapanan her takım beceriksizlik sorunu yaşamasa bizden çok rahat puan alır. defansif oynayan takımlara karşı yine çözüm üretemedik kocaelispor ilk yarı ve ikinci yarıda bulduğu pozisyonları atabilse elini kolunu sallayarak puan alacaktı. hiç ortadan hücum edemiyoruz. topu ayağına alan zubkov ve olaigbe'ye atıyor onlar da onaçu'ya orta açıyor. şenol hocanın klasik orta kafa gol taktiği ile oynuyoruz

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hakem gerçekten çok kötüydü demek isterdim ama art niyetliydi, şimdi şu hakemin derdini soracak,bunu takip edecek bizde biri var mı?İnşallah vardır,bu hakeme en az 5 hafta maç verilmese bir daha bu şekil yönetemez,kendini ispat için,ben deplasman ve küçük takımı ezdirmem büyük takıma ayağına mı nedir,bizi yamulttu.
                          • Memento mori

Yorum

• burda da yazıldı konuşuldu
                            gs yok şöyle yok böyle orta sahası diri miri
                            yahu maçın başında penaltıyı veriyor, yetmiyor bir tane daha çalıyor, yetmiyor kırmızı çıkarıyor maç daha başlamadan antrenman havasına dönüyor.
                            dün senin penaltın verilmedi, 7-8 sarı kart var atlanmış. herifler kartsız bitirdi. kasap gibi, biçmişler dövmüşler bizi
                            hakem ısrarla rakibi oyunda tutuyor, oğuz kağan penaltı pozisyonunda var, wakayı ceza sahası önünde itiyor, kazımı indiriyor. kart yok. sosyal medyada maçın yıldızı olmuş herif. ilk anda sarıyı verse kazım waka bununla fare gibi oynardı attırırdı
                            sezonun ilk maçı ama herifler hala aynı domuzlukta
                            dövdük alıkoyduk sövdük işinden ettik ama hala aynı kansızlıklarını inatla sürdürüyorlar
                            farkın falan açıldığı yok
                            bunu kafanıza sokun
                            saha dışı pisliklerini, hile hurdalarını desteklerini uzaya çıkardılar
                            bak oraya yetişemeyiz orda fark çok açıldı işte
                            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                            Eze eze 2021-2022.
                            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Atan tutan iyi olunca bir şekilde kazanabiliyorsun. İyi oyun için ise çok daha fazlası gerekli.

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Olaigbe'nin vücut çalımı yaptığı pozisyonda elemana nasıl sarı kart vermez inanılır gibi değildi cidden. Yani net tertemiz bir kart.
                                +Onachuya arkadan kırmızıya göz kırpan basma var
                                wakanın ceza sahası önünde arkadan itildiği posizyon var
                                siyahi ön liberolarının kayarak dalarak hem okayı hem mustafayı aynı anda biçtiği pozisyon var
                                var var daha da var
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X