İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 1. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kocaelispor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu pozisyonlari tekrar gorup, Kocaeli maci nasil kartsiz bitirdi diye soruyormusunuz sizde kendinize ?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
Fatih Tekke'yi futbolcu olarak çok sevsem de teknik kapasitesi çok zayıf maalesef. Geldiği günden beri, hazırlık maçları dahil, oyuna ve oyun dışında olumlu tek bir müdahalesini görmedim. Hatta bazıları olumsuzluğunda ötesinde, akıl tutulması yaşayan birinin yapacağı hamlelerdi.
Örnek verecek olursak;
Geçen sezon ligi 2.plana atıp, tamamen kupaya odaklanması
Sikan'ın genç olduğunu iddaa edip, süre vermeyerek futbola küstürmesi.
Ligde hiç bir iddaamızın kalmadığı maçlarda bile U19'da finale çıkmış oyunculara süre vermemesi
Saha içinde yaptığı değişiklikler ve kadro tercihlerini anlatmaya gerek yok
Bunların dışında oyuncu transferinde, teknik direktörün oyuncuya projesini anlatması, ona verdiği değeri göstermesi de önemli bir faktör. Fatih Tekke'nin bu konuda da her hangi bir olumlu etkisi olduğunu düşünmüyorum.
Bana göre 8 numaradan daha elzem olan Trabzonspor'a bir oyun kimliği kazandıracak teknik direktörü bulmak olmalı. Fatih Tekke ile geçen her dakika bu takım için zarar yazar.-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
Bu seneyi de boşa geçeceğiz, daha ilk maçtan belli oldu. Bu takım gs, fb ile hayatta yarışamaz. Hatta bu iki takımı geçtim Bjk, Samsun, Başak ile de yarışamayabilir.
Oyuncular gelmiyor deniyor, o kadar para vermeyiz deniliyor. Sikana 6, Agustoya 5 vereceğine toplam 11i, hatta şuan alacağın düşük seviye orta sahaya vereceğin 5i de ekle 16 milyon euroya takımın çehresini değiştirecek 1 tane orta saha alsaydın ya. Takımda folcarelli hariç adam gibi orta saha yok. O da sakatlığa meyilli. Madem para veremeyeceğiz o zaman sikana da , agustoya da vermeyeceksin. Küçülmeye gideceksin. Zaten her türlü yarışamıyorsun.
Türkiye liginde ilk 10 hafta takımlar daha yeni hazırlanıyor ayağına puan almak önemli palavrası. Zaten sezonun ikinci yarısı tamamen puan odaklı palavrası. Eee hangi ara oyun amaçlı futbol oynanacak.
F.tekke çıkıp özeleştiri yapacak. Son 30 dakika bize yakışmadı diyecek. Nwakame ve Okayı fazla oyunda tuttum diyecek. Sorun transferse ben stopere adam gibi bir oyuncu, orta sahaya da en az 2 net adam istiyorum diyecek. Aksi halde rezil olacak farkında değil.
Fatih hoca bu kafayla giderse 10. haftayı zor görür. Başka yerli aday da yok. Yabancı işi de Türkiye de tutmuyor, Morinho bile patlıyor. Ts büyük kaosa gidecek gibi duruyor. Özellikle genç ve çocuk taraftara üzülüyorum.
Yorum
-
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi özeti izledim.
kapanan her takım beceriksizlik sorunu yaşamasa bizden çok rahat puan alır. defansif oynayan takımlara karşı yine çözüm üretemedik kocaelispor ilk yarı ve ikinci yarıda bulduğu pozisyonları atabilse elini kolunu sallayarak puan alacaktı. hiç ortadan hücum edemiyoruz. topu ayağına alan zubkov ve olaigbe'ye atıyor onlar da onaçu'ya orta açıyor. şenol hocanın klasik orta kafa gol taktiği ile oynuyoruz
Yorum
-
Surekli bir oyuncu gelmiyor modudur gidiyor ben bunlar kadar aglak beceriksiz yonetim gormedim klup tarihinde oyuncu gelmiyor degil getirmeyi ikna etmeyi beceremiyorsunuz cunku sizde ne vizyon var ne adam akilli oyuncu havuzu ne de o bilgi birikim para kontrol yetenegi..sen 1 liralik adama 10 lira verirsen sirf beceriksizligini ortmek icin butun gelecek adamlarda 1 lira yerine bunlar nasilsa veriyolar para saciyorlar 10 lira ister isi yokusa surer..sonra oyuncu fazla oatiyor trabzon olunca hadi ordan..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak chener tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
- Beğen 1
Yorum
-
3 puan güzel.İyi sonuç transfer için de zaman kazandıracaktır.İlk maçtan çok eleştiri yapmayacağım.Ama Tekke'nin oyunu okuma ve değişiklik konusundaki sorunları devam ediyor.Yanlış oyuncu değişiklikleri ile oyunun tüm kontrolünü rakibe verdi.Basın toplantısında "oyun olarak değil ama puan kaybedebilirdik"dedi.Niye?Bu kadar basit mi.İç sahada,lige yeni çıkmış sıfırdan kurulmuş bir takıma karşı bile bu tehlikeyi yaşayacaksan ve bu çok normalmiş gibi anlatıyorsan ne hedefin olabilirki?En son Larking tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Senol hoca onuachu ile çalışmadı ? Orta kafa gol taktiği başka hocalara ait olmasın?😀
Yorum
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba 1 liralık adama 10 lira istiyorlar diyerek kimi kastetti fatih hoca,bence almeidayı kastediyor.sanırım istemiyor o adamı o yüzden gecikti bu transfer gibime geliyor..S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Nwakaeme’yi bu kadar hor kullanmamalıydık.
Baskı yediğimiz son zamanda bize daha çok lazımdı. Ama hocayı da anlıyorum, ortasaha yeteri kadar yaratıcı olmadığı için nwakaeme’den vazgeçemiyor.
sanırım Cham ile Mendy de gitme ihtimallerine binaen sahaya atılmadı; değilse çok mantıksız.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
beşiktaş'taki son dönem taktiği buydu. şuan bizde aynı şekil oynuyoruz
En son objek tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum