Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 1. Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Kocaelispor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Macin ozetine bakiyorum tekrar da, Olaigbe nin pozisyonu icin Istanbul takimi olsa 90% penalti calardilar.
    Maç esnasında yazdım Süper Lig şartlarında yüzde yüz penaltıydı diye.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocanın taktik anlayışı, yönetimden daha tehlikeli. Yönetime olan tepki, hocaya yapılması gereken eleştirileri perdeliyor.
      Bu zihniyette devam ederse onuachuya falan rağmen yıllardır kimsenin başaramadığını başarıp bizi düşürebilir..
      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Hakem de çok net vazifeli gelmişti, son zamanlarda gördüğüm en kötü yönetimdi, bu tesadüf değil.

Yönetim yok ki ses çıkarsın bu kaypaklara.

Yorum

• Bu kadro yapisi ile S.Tekelioglu da basarili olamaz Guardiola da olamaz. Ortada Tekke lik yada X bir teknik direktörlük durumu yok..Sorun kadro insaatinda..Bu konudada bizde teknik direktörün neredeyse hic etkisi olmadigi icin haliyle sorunun ondan kaynaklandigini düsünmekte bi acayip..
          En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ligin ilk düşme adayını sahamızda çok zor yendik sıkıntı büyük
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• kocaeli şu maçı sarı yemeden bitirdi
              Trabzon deplesmanını sarı yemeden bitiren bir takım var
              16 faul yapıp kart görmemiş herifler
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu kadro yapisi ile S.Tekelioglu da basarili olamaz Guardiola da olamaz. Ortada Tekke lik yada X bir teknik direktörlük durumu yok..Sorun kadro insaatinda..Bu istede bizde teknik direktörün cok az etkisi oldugu icin haliyle sorununda kimlerde oldugunu biliyoruz..
                Hocam kadro yapısında sorun var kabul. Ama bu ligdeki rakiplerinin Fenerbahçe, Galatasaray hariç hepsinin kadrosu bir noktada yetersiz. Yani Kocaeli'nden evinde baskı yememek için Avrupa düzeyinde ideal kadrolara ulaşmana gerek yok bence. Rakiplerinin yüzde 90'ı, senin bir oyuncuya verdiğin bonservis bedeliyle tüm kadrosunu kuruyor. Yani 8'i, 10'u bulunca sorun çözülecek mi tamamen, sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  jabol her maç benzer oyun oynarsa hayatta kesilmez.

jabol ideal tekke sisteminde (tekkeball) ancak iyi bir yedek olur

diğerleri daha kötü olduğu için jabol göze iyi görünüyor

zaten tekke 2 merkez orta saha transferi istiyorum demişti

bence eldekilerden hiçbirini ilk 11 düşünmüyor
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu kadro yapisi ile S.Tekelioglu da basarili olamaz Guardiola da olamaz. Ortada Tekke lik yada X bir teknik direktörlük durumu yok..Sorun kadro insaatinda..Bu konudada bizde teknik direktörün neredeyse hic etkisi olmadigi icin haliyle sorunun ondan kaynaklandigini düsünmekte bi acayip..
                    yani çok şey istemedik şu maça saviç-okay yerine arda-salih hamlesi ile başlasa ne olurdu tupkı ünal hoca zamanı abdulkadir-yusuf hamlesi gibi, çok çok yenilirdik ama geleceğe dair umutlarımız olurdu..herşey 100 olsada cesaret sıfır fatih hocada..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• ukrayna'nın enis destan'ı diye boşuna demiyorum sikan için. kulüp tarihinde eşi benzeri görülmemiş kazık yedik. visça, vakayeme, sikan. şu üçünden acilen çıkmak lazım.

lig başlamış biz daha planlamayı yapamadık. boşa giden 2.5 ay. karadeniz fıkrası bile bu kadar komik değil.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• tekke hocam gene bir dahilik (el locoluk) yapıp pres oyununa dönmüş

güzel ve pragmatik bir çözüm bence
                        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yani diyorsunki 70dakika Pres gören 70dakika Pres yapandan daha cok yoruldu??

o zamam kocaelisporli topcular ne icmis mactan önce

iki takımda presli idi ama bence bizde yorulmaya daha fazla müsait oyuncular olduğu için son 20 dakika düştük

onun için merkez orta sahaya genç oyuncular gelmeli

zubkov un alternatifi visca değil daha pırpır ve hızlı oyuncu olmalı

bence kanat açıklarında hızlı oyuncu eksikliği halen var

bu arada şu notuda ekleyeyim, ryan mendes gerçekten çok iyi bir pro, psg deki kvara gibi 90 dakika defansta ofansta hiç durmadı

oyuncu 35 yaşında ama doğal bir atlet olduğu için yorulmak bilmiyor, bide boyu kısa ve hafif bir oyuncu

Das sind die Leistungsdaten von Ryan Mendes vom Verein Kocaelispor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

geçen sezon kocaelisporda şov yapmış

bu şekil oyuncunun gencini alacaksın kesinlikle, bu tarz oyunculara atibagiller diyebiliriz

TEKKEBALL

Yorum

• Joseph Nonge

Kocaelispor adamı bedavaya almış 20 yaşında MC tam bir 8 numara.

Lig bitimi veya devre arası bu çocuğu hemen kapar büyük takımlar dehşet iyi oyuncu.

Ulan adamlar bulmuş getirmiş işte siz eli ayağı düzgün bu tarzda bir 8 bulamadınız mı??

Allah sizi bildiği gibi yapsın emi, yatacak yeriniz yok ulan yatacak.
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• Bu Tekke'nin, ciddi bir medya desteği var sanırım!!

Kimi dinlesem adamın T. direktörlük tecrübesini anlatıyor , bakıyorum bakıyorum nerelerde başarılı olmuş ve hangi takıma seviye atlatmış diye bulamadım İstanbulspor gibi dandik bir takımda hocalık yapmış ve şampiyon olmuş herhalde Süper Ligde ve Alanya gibi bir takımda ki; Farioli mi ne idi eski hocaları, onun bıraktığı oyun sistemi ile devam edip, Düşme potasında takımı bırakmış bir hoca !! Kaçırdığım başka bir şey var mı bilgilendirin lütfen..

Oyunu çok iyi okuyormuş falan filan, göreceğiz çok güzel okuduğu şeyleri,

Maça gelirsem, Bazı oyuncularımızın bireysel becerisi ile kazandığımız bir maç. Rakibe real madrid muamelesi yapıp da gol attıktan sonra düştüğümüz halleri savunan kişilerin ağzına kürekle vurun

Bu a.s.min liginde, bir her hafta dünya devi takımlar ile oynuyoruz ve ondan sebep , bu hallerdeyiz muamelesi yapan heriflerden de nefret ediyoruz. yahu, ligden düşmüş Adanademirspor maçında attığımız goller ile bu sezon daha iyi oynayacağız hayali satan herifler gördüm ben bu forumda..

Önce tekke güzellemeleri yapmayı bir kenara bırakın. Tekke basit sıradan bir adam, Adama Morinyo muamelesi yapmayı bırakın ve '' mutlaka bir bildiği vardır '' diye düşünmeyi de terk edin

Başarılı olsun ve oyuncu ve oyun geliştirsin ben bunu bekliyorum, Başka takımlarda ne s...m yediği umurumda değil ama geldiğinden beri bu takıma olumlu anlamda kattığı bir şey yok, ortada bir oyun da yok, görün bunları , inşallah düzelir

Eski Hocalarımıza laf edip '' Sezon başı kampı yapmamışlar, bol bol izin vermiş oyunculara, o sebeple bu hallerdeyiz, bu oyuncuları adam gibi bir hoca ile sezon başı kampına sokarsak ......'' diye başlayan cümleler aklıma geidkçe de açıkçası üzülüyorum

Buyrun, Sezon başı hem de çok güzel bir sezon başı kampı geçirdik dediği takımın, 50. dakikadan sonra yürüyecek hali yoktu sahada.. 4 gün evvel gelen Kaazem ile 2,02 lik Onachu olmasa pozisyon bulma şansının '''' 000000 '' olduğu bir maç izledik

Neyse uzatmayalım

Kadro hala çok eksik ama sen 5 aydır çalıştığın adamlara bir şey verememiş bir hocasın, Şimdi geleceklere ne kadar süre isteyeceksin çok merak ediyorum ??

Bu akşam iyi olan tek şey

3 puandı

Ciddi bir rakip, 1-0 önde olmamıza rağmen bu akşam bizi 4-1 yenebilirdi

Kalın sağlıcakla
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Transferdi, futbolcu analiziydi güzel yorumların var da senin problemin de "tükürdük yalamayalım bari sendromu" renktaş, inan şu maçı seyredip oyun ve hoca güzellemesi yapmak normal bir futbol aklının işi değil, git bi çay iç, içiyorsan sigara iç, bi hava al, bişiler yap normale dön, utanç verici bir oyun, utanç verici bir futbol karakteri vardı sahada.

hocam ben geleceği yorumluyorum

geçmişi yorumluyorum

ve şekilde görüldüğü üzere günü-aanı (maçı) yorumluyorum

bu maç bence gelecek adına iyi sinyaller verdi

hazırlık maçları ise kötü sinyaller vermişti

bunun tükürükle mükürükle alakası yok

maçlardan beklentim uyutan düşük tempolu futbol olmaması, ben yüksek presli oyunu yoğun ve tempolu oyunu seviyorum, maç 70 dakika böyle oldu

topu kaybeden takımın kendi yarı alanına geri döndüğü , topu kazanan takımın ise sürekli yana pas ile tempoyu düşürdüğü, temasın olmadığı uyutan futbol izlenmez aga

maçı bu gözle izlersen ne demek istediğimi anlarsın

ha bu arada eğer tekke nin istediği orta saha oyuncuları alınırsa bu pres oyununun yanına bide hızlı pas oyunu eklenecek

o zaman tadından yenmez işte
                                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 2 hafta önce.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X