26 Yas gençmi oluyor arkadaslar?? Bekleyelimde ne zamana kadar bekleyelim 30 oluncami oynayacak??
Güven Kocabal?dan vaz geçildi...
Daraltma
X
-
Güven Kocabal,hosgeldin...Süper bir ortama,TEK büyük takima,kendini gelistirebilecegin mükemmel insanlarin yanina,ve...yürigime...HOSGELDIN...uZUN YILLAR BIZIMLE OLMAN,TERININ SON DAMLASINA KADAR YÜREGINI ORTAYA KOYMAN DILEGIYLE...."Orada birisi farklı yürüyordur."Yorum
-
Yorum
-
Güveni bende takip ederdim kaçyildir.Ancak çok sanssiz bir futbolcu oldugu ortada.Trabzonspora olan sevgim bu konuda daha acimasiz düsünmemi sagliyor ve onun için bu transfere muhalefet ediyorum.
Mehmet Topuz,Denizlisporlu Güven,Gökhan Kök ,Bakirköyspordan 19 yasindaki Ali alinsin bakin hiç sesim çikiyormu?Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....Yorum
-
çooooooooooooookbüyük transfer.. acaba bu transferi sirf transfer olsun diyemi ettik merak ediyorum.. bu güven hangi mevkide kimi kesebilir yada kimin yerini doldura bilir ?? allah askina eskisi gibi baslamayalim gene..Bu sehir Senin ile Yatip Kalkiyor 20 Yildir Senden Tek sey Istiyor
Bordo ile Mavi Kefenim Olsun TRABZON\'um Bu sene Sampiyon Olsun..Yorum
-
Fersatla beraber izliyorduk Istanbulspor maçini, ilk dakikalardan itibaren dikkatimi Güven'e yöneltti Fersat.. Zaten Istanbulspor maçlarini Fenerbahçe Stadinda oynadigi sene hemen hemen tüm maçlariniz izleyen biri olarak az çok taniyordum Güven'i.Bildigim kadariyla geçen sezon da anlasmistik ama sezon sonuna dogru sakatlanmisti, o yüzden olmamisti transfer.. Bence ideal bir yedek, top ayagina yakisiyor.. Çok güzel top dagitiyor..
Bazi arkadaslar demis ki kimin alternatifi.. Szymek'in oynamayamayacak durumda oldugu maçlarda bence Adem'den daha yakin olur formaya...Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!Yorum
-
İlk olarak Akin-61 tarafından gönderildiçooooooooooooookbüyük transfer.. acaba bu transferi sirf transfer olsun diyemi ettik merak ediyorum.. bu güven hangi mevkide kimi kesebilir yada kimin yerini doldura bilir ?? allah askina eskisi gibi baslamayalim gene..
SONUNDA DOGRUCU BIRI ÇIKTI HELAL OLSUN [img]smileys/smiley32.gif[/img]

+1967+1967Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....Yorum
-
Tolga'yi 26 yasinda Malatya'dan aldigimizda kaç kisi varligindan haberdardi? Erdinç Kayseri Erciyes'ten gelmedi mi? Volkan diplerde sürünen sonra düsen Adana'dan alindi. Emrah Istanbul, Kocaeli derken geldi. Adam daha oynamadan sildiniz. Topu alip yanlis pas verince küfürü basacaksiniz, yapistiracaksiniz isligi sonra adam o stresle iyi top oynayacak.
Lütfen eski günlere dönmeyelim. Alinan her oyuncuyu daha iyi yapmak için tesvik edelim. Aldigi oyunculari yok eden Bizans takimi olmayalim...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkinYorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
Fersatla beraber izliyorduk Istanbulspor maçini, ilk dakikalardan itibaren dikkatimi Güven'e yöneltti Fersat.. Zaten Istanbulspor maçlarini Fenerbahçe Stadinda oynadigi sene hemen hemen tüm maçlariniz izleyen biri olarak az çok taniyordum Güven'i.Bildigim kadariyla geçen sezon da anlasmistik ama sezon sonuna dogru sakatlanmisti, o yüzden olmamisti transfer.. Bence ideal bir yedek, top ayagina yakisiyor.. Çok güzel top dagitiyor..
Bazi arkadaslar demis ki kimin alternatifi.. Szymek'in oynamayamayacak durumda oldugu maçlarda bence Adem'den daha yakin olur formaya...
Bazi arkadaslar dedigin kisi benim sanirim,Sen simdi ümit millide hermaç 90 dakika oynayan Ademe sans vermeyelim onun yerine son 4 senesini sakatliklarla geçirmis Güven daha sansli olur diyorsan zaten tartismayalim.Zaten Emre Asik transfer edilsin dediginde olay bitmisti Allah bilir okan buruk,fatih sonkaya ,murat hacioglunuda istersiniz takimda!!!Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....Yorum
-
Ademi, Ibrahim egeyi, Celaleddini, kim kaç defa izlemis ki bu çocuk hakkinda böyle kötü yorum yapiliyor anlamadim...
Bize attigi golü kaç defa izledik...
Birini kesmesi için baska oyuncular alinacak zaten...
Yazik, simdiden böyle önyargi varsa Stadda halini düsünemiyorum...
Millet 35 kisi kadroyla oynarken 20 kisiyle çogu maçi da 17-18 kisiyle oynadik o günleri unutmayin...
Yorum
-
İlk olarak andrei07 tarafından gönderildiİlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
Bazi arkadaslar demis ki kimin alternatifi.. Szymek'in oynamayamayacak durumda oldugu maçlarda bence Adem'den daha yakin olur formaya...
Bazi arkadaslar dedigin kisi benim sanirim,Sen simdi ümit millide hermaç 90 dakika oynayan Ademe sans vermeyelim onun yerine son 4 senesini sakatliklarla geçirmis Güven daha sansli olur diyorsan zaten tartismayalim.Zaten Emre Asik transfer edilsin dediginde olay bitmisti Allah bilir okan buruk,fatih sonkaya ,murat hacioglunuda istersiniz takimda!!!
Valla digerleri için haklisin ama fatih sonkayayi istiyorum ben.Hele hele emrah anlasmazsa tek alternatif bence(Mehmet topuzla bjk anlasmis o yüzden tek alternatif)Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
1-Mahmut Hoca
2-TRABZONSPORYorum
-
güven top teknigi çok yüksek bir oyuncu ve bizim kulübemizde böyle bir adam yok su an.ayrica söyle de bir durum var yetenegini ortaya koyarsa 11'i zorlayabilir.bu gün bu kadar muhalefet ediyosunuz yarin formaniza adini yazdirmayin sonra.
Szymek alindiginda gelen tepkiler hala aklimda[img]smileys/smiley36.gif[/img]BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum