Güven Kocabal?dan vaz geçildi...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • andrei07
    • 11.12.2004
    • 749

2 Yil önceki gazeteden alinti yapmissiniz.Üzerine ne eklemis 2 yil boyunca??Çok gereksiz ve taraftari umutsuzluga sevk eden bir transfer!!
    Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

• Ferşat Balcı
      • 23.09.2004
      • 681
      • İstanbul

bu güven içime dogdu galiba.IST-TRABZONSPOR maçini staddan izlerken bi gözüm hep güvendeydi.Galiba Senol hocaninda bi gözü güvendeymis.Bence güven çok teknik bir oyuncu,ayagina top çok yakisiyor,çok sakin ve çok rahat oynuyor topu da iyikulanabiliyor.ben onun stilini arjantinli Aimara çok benzettim...

Eger Transfer edilmisse sirf Trabzonlu diye edilmemistir. Burada Senol Hocaya Güvenmek gerek Mutlaka onun Hosuna giden bir tarafi vardir. Hem trabzonspora fazla bir maliyeti deolmamistir.

onunTransferi hakkinda ön yargili olmamak gerek. yasida çok fazla gündemde tutulmamali.unutmayalim FatihTekke 27 sinden sonra patlama yapti.Bu Transfer Güvenin bir siçramasi olabilir. Bekleyip görecegiz.
      Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
      Sadri ŞENER

Yorum

• andrei07
        • 11.12.2004
        • 749

Insallah sizler hakli çikarsiniz bende delikanli gibi çikar yanilmisim der özür dilerim.Ancak bu futbolcu sizce hangi oyuncumuzu rahatsiz edebilir formasini kapmak için??
        Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

• Guests

güven sevdigim bir oyuncu hayirli ugurlu olsun. dhaneyi ilah yaptiniz basimiza güvenimi begenmiyorsunuz.

Yorum

• Tmac61
            • 28.05.2005
            • 1259
            • Çankırı

andrei07 Neden bu kadar rahatsiz oldun Güvenden anlam veremedim...

Takimdan Szmeki kessin diye alinmadi zaten...Dönüsümlü olarak yani
            takimi dinlendirerek kullanmak için yani kadro zenginligi için ki Bir
            bildikleri oldugundan alinmistir...

Ha hiç olmadi kampta memnun kalmadin yollarsin.Ama bence bu ve bunun gibi yetenekli evlatlarimiza sahip çikmaliyiz...

Buraya yaziyorum Gençlerde Hakan Aslantas (61) var...Çocuk sag kanat
            için yaratilmis resmen...Altyapisi almanyadan...Bomba transfer olur...

Yorum

• dinceraydogan
              • 29.05.2004
              • 476
              • İnşaat Yüksek Mühendisi
              • Ankara

Sakatligi nüksetmezse yarali bir transfer

Benim için Fenerli Mehmet Yozgatli nasil ir futbolcuysa Güvende o derecededir. Hatta daha iyidir de...
              Elveda Trabzon Merhaba Ankara

Yorum

• Oruç
                • 04.11.2004
                • 18786
                • Öğrenci
                • Diyarbakır

HAYIRLI UGURLU OLSUN!

FATIH SULTAN TEKKE
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• selçukabi
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 21.06.2004
                  • 2241
                  • İnşaat Mühendisi
                  • Bursa

eee bu baslik kapatilmisti, resmi sitede de bir haber yoktu en son kesinlestigine dair bir haber var mi arkadaslar...

Yorum

• Guests

fanatik gazetesinde formayi öptügü resimde var.

Yorum

• A.Hilal Çakıroğlu
                      Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                      • 19.08.2004
                      • 8361
                      • İstanbul

resmi sitede 3 yillik ön protokol imzaladigi yaziyor.

hayirli olsun.
                      Fanatik Pacci

Yorum

• Oruç
                        • 04.11.2004
                        • 18786
                        • Öğrenci
                        • Diyarbakır

İlk olarak fanatik pacci tarafından gönderildi

resmi sitede 3 yillik ön protokol imzaladigi yaziyor.

hayirli olsun.

evet resmi sitede mevcut[img]smileys/smiley2.gif[/img]

FATIH SULTAN TEKKE
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• halil ibo
                          • 14.08.2004
                          • 6355
                          • Ekonometrist
                          • İstanbul

BIZIM MAÇTA IST.SPOR'UN GÖZE BATAN TEK OYUNCUSUYDU,TAKIP EDEBILENLER IÇIN.

EGER IS RESMIYETE BINMISSE BU SAATTEN SONRA SÖYLENEBILECEK TEK SEY ;HAKKIMIZDA YAPILACAK DIGER TRANSFERLER GIBI HAYIRLI UGURLU OLMASI...

TRABZON'LU OLMASIDA ÇOK GÜZEL 2.LIGDEN GELIP NERDEN GELDIGINI UNUTANLARA BENZEMEZ SANIRIM.

ALTERNATIF VE KULÜBE ZENGINLIGI IÇIN GEREKLIDIR.
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Tmac61
                            • 28.05.2005
                            • 1259
                            • Çankırı

Vay be yakinda Borsaya da açiklama yaparlar[img]smileys/smiley2.gif[/img]...

Dikkat edin daha önce kaçan basin simdi didik didik takip ediyor herseyi....

Yusuf yusuf oldular...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• yattara11
                              • 24.08.2004
                              • 1230

arkadaslar ben de bu haberi sizlere dün aksam verecektim ama maalesef internete baglanamadim...

dün yerel kanallardaki bir programda bu transferi açikladiklar... orada bulunan yönetim kurulu üyemiz Ahmet Çubukçu da haberi dogruladi hatta ''helal olsun size, o kadar da saklamistik!'' gibi seyler söyledi...

Güven'in transferinden bazi kisilerin çok rahatsiz oldugunu görüyorum... benim kendi görüsüm yok ama Güven'in zaman zaman Istanbulspor'da öne çiktigini duymustum...

asagidakilerin önemli oldugunu düsündügüm için büyük harflerle yaziyorum, kusura bakmayin...

SAMPIYONLUGUN YOLU 'GÜVEN' GIBI ADAMLARDAN GEÇER... LIGIN EN ZOR DÖNEMINDE BÖYLE OYUNCULAR SAHNEYE ÇIKAR... SAHADAKI TAKIM KULÜBENIN SAGLAM OLDUGUNUN BILINCINDE RAHAT TOP OYNAR... GÜVEN TABI KI YÖNETIMDEN BEKLEDIGIMIZ FLAS TRANSFER DEGILDIR... AMA BU IS SADECE FLAS TRANSFERLE OLMAZ... YOKSA ÜÇ AY SONRA YINE BASLARIZ;'KADROMUZ FAKIR,KULÜBEDE ADAM YOK' DEMEYE...SONRA BASLARIZ ''FATIH'I,GÖKDENIZ'I DINLENDIREMIYORUZ' DEMEYE...SONRA YINE AHLANIP VAHLANIRIZ KAÇAN SAMPIYONLAR LIGINE, LIG SAMPIYONLUGUNA...

yönetimi tebrik ediyorum, bu sene erken basladilar transfere... umarim Senol Günes'in önderliginde dogru transferleri yaparlar...Edited by: yattara11
                              [b]TRABZON BIR SEVDA,TRABZONSPOR BIR DESTAN

Yorum

• sametaydin
                                • 20.04.2005
                                • 6441
                                • Mühendis
                                • Kocaeli

ya alindi die ilk 11 de oynicak diyew bisey yok. zaten genç oyuncu. zannediyorumki bu futbolcudan uzun vadede yararlanilmak isteniyor. zaten önümüzdeki sene bu futbolcu biraz zor oynar. sonuçta yetsecek. bence alinmasi iyi oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...