?yi bir yedek olabilirdi.Sa?l?k olsun.Ben onun yerine altyap?dan topçu ç?kar?rd?m.
Güven Kocabal?dan vaz geçildi...
Daraltma
X
-
Güven Trabzonspor'da oynanayamazd? zaten ama Be?ikta?'ta kesin y?ld?z olur[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....Yorum
-
Oh ne Güzel...Hazirlanma kamplari basliyor hala bi IMZA yok ne güzel..
Tam bir TRABZONSPOR klasigi haline geldi [img]smileys/smiley7.gif[/img]1967den beri Trabzonspor Ezer GecerYorum
-
Güven Be?ikta? yolunda!
Be?ikta?, geçen sezon ?stanbulspor'da forma giyen Güven Kocabal ile görü?melere ba?land???n? ?stanbul Menkul K?ymetler Borsas?'na bildirdi.
Be?ikta? Futbol Yat?r?mlar? Sanayi ve Ticaret A.?.'den borsaya yap?lan aç?klamada, "?irketimiz futbolcu Halit Güven Kocabal ile görü?melere ba?lam??t?r" denildi.
ggYorum
-
Besiktas kim aldida adam etti, bizden sapasaglam aldiklari K.Orhan, Tamer, Zafer gibi biçok oyuncuyu yiyip bitirdiler, simdi sira bunami geli, Besiktas kadar komik bir transfer politikasi izleyen ikinci bir takim yoktur heralde[img]smileys/smiley4.gif[/img]Yorum
-
alsalar neye yararki.ayr?ca onlar?n kimi al?p almad??? bizi ne alaka ederki.hani bizim ald?klar?m?z.elimizdekiler gitmezse ?ükredelim.hasanzihnisancakYorum
-
güven o kadarda önemli degil ?u kounmda. ilk önce gerekli transferler yap?lmal?. onlar? bekliyoruz yönetmden.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

hem oyuncuda al?yorlar.. ;P
Yorum