BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Merabalar arkadaşlar yazın başından beri takip ediyorum en iyi haberleri burdan alıyorum ve taraftar samimiyetide hoşuma gidio yaşım 17 lise sona geçtim çorumluyum istanbulda oturuyorum ve alakam bile yok trabzon şehriyle hayatımda hiç gitmedim ve baya fanatikleştim artık trabzonspora hayranım babamda fanatik trabzonlu eski şampionlukların tamamını görmüş ve banada o genini aktardı sanırım bende iyice fanatikleşmeye başladım ve sırf ts için seneye üni sınavımda ilk tercihim trabzon olucak sizleri tanımak ve burda olmak cidden güzell
)
Hoş geldin kardeşim...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...Yorum
-
Çok teşekkür ederim saolun hoşbuldum
şu üniversite sınavını iyi geçirip trabzomu tutturuyum hemen tribünde yerimi alıcam zaten
bu anları hep hayal ediyorum
Yorum
-
Yorum
-
Cihan BİLAL
31-05-1994
GIDA MÜHENDİSİYİM
ARAKLI'LIYIM SAKARYA'DA YAŞIYORUM
TÜRK HAVA YOLLARIN'DA ÇALIŞIYORUM..En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 09.09.2016, 17:03.Yorum
-
Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Hangi PizzaYasin Çelebi Pizza firmasında yöneticilik yapıyorum. Ordu ili doğumlu İstanbul'da yaşıyorum 34 yaşındayım.
2010 dan bu yana forma üyeyim. Bu yıllar içinde çok karşılaştık. Güzel anılar yaşadık... forma tamamen katılmayı kararlaştırdım. Herkes beni (Alp+1)'in +1 olarak tanırsınız.. bu aileden olmak gerçekten gurur verici. Çünkü hiç bir zaman ayrı gayrı yapılmadı. Uzun zaman görüşmesek bile sanki dün ayrilmis gibiyiz..
Herkese selamlar.. iyi formlar arkadaşlar
Hani nerde ??? Aktif olarak mekanda olmak istiyorum
))
Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Hoşgeldin kardeşim. Ne olarak çalışıyorsun THY'de? Hangi birimde yani.
Selamlar Kıbrıs'a. Sıcaktır oralar hala
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

eskilerden 
Yorum