Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @Faruk BERBER Evet abim çok sağol hoşbulduk
    En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 17.08.2016, 20:47.

Yorum

• İlk olarak miracozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @Faruk BERBER Evet abim çok sağol hoşbulduk
      Hoş geldin dostum...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Merhaba arkadaşlar

Senelerdir takip ederim üyelik yeni nasip oldu ara ara yazmaya calısıcagım inşallah adım Turgut 20 yasındayım istanbulda oturuyorum, zonguldakta okuyorum herkeze iyi forumlar.

Yorum

• İlk olarak Harvel61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Merhaba arkadaşlar

Senelerdir takip ederim üyelik yeni nasip oldu ara ara yazmaya calısıcagım inşallah adım Turgut 20 yasındayım istanbulda oturuyorum, zonguldakta okuyorum herkeze iyi forumlar.
          Hoşgeldin Turgut.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• [MENTION=36328]Yiğit Gayretli[/MENTION] Teşekkürler hosbulduk

Yorum

• Miraç öztürk yas 20
              Karadeniz teknik üniversitesi
              Elektrik elektronik muhendisligi
              3.sinif ogrencisiyim
              Trabzonda yaşamaktayım
              Takima destek için buradayım

Yorum

• K
                İlk olarak miracozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Miraç öztürk yas 20
                Karadeniz teknik üniversitesi
                Elektrik elektronik muhendisligi
                3.sinif ogrencisiyim
                Trabzonda yaşamaktayım
                Takima destek için buradayım
                Tanışıyor muyuz?

Yorum

• Selamın aleyküm, anıl, yaş 25... Ardahan'dan makine mühendisi eskilerden )

Yorum

• İlk olarak kadriviv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Selamın aleyküm, anıl, yaş 25... Ardahan'dan makine mühendisi eskilerden )
                    Hoşgeldiniz. Eski bir hesabınız mı var?
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hoşgeldiniz. Eski bir hesabınız mı var?
                      vardı da hatırlamıyorum niki -anıl kadir olabilir-

Yorum

• Merabalar arkadaşlar yazın başından beri takip ediyorum en iyi haberleri burdan alıyorum ve taraftar samimiyetide hoşuma gidio yaşım 17 lise sona geçtim çorumluyum istanbulda oturuyorum ve alakam bile yok trabzon şehriyle hayatımda hiç gitmedim ve baya fanatikleştim artık trabzonspora hayranım babamda fanatik trabzonlu eski şampionlukların tamamını görmüş ve banada o genini aktardı sanırım bende iyice fanatikleşmeye başladım ve sırf ts için seneye üni sınavımda ilk tercihim trabzon olucak sizleri tanımak ve burda olmak cidden güzell )

Yorum

• İlk olarak Fethi kaleli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Merabalar arkadaşlar yazın başından beri takip ediyorum en iyi haberleri burdan alıyorum ve taraftar samimiyetide hoşuma gidio yaşım 17 lise sona geçtim çorumluyum istanbulda oturuyorum ve alakam bile yok trabzon şehriyle hayatımda hiç gitmedim ve baya fanatikleştim artık trabzonspora hayranım babamda fanatik trabzonlu eski şampionlukların tamamını görmüş ve banada o genini aktardı sanırım bende iyice fanatikleşmeye başladım ve sırf ts için seneye üni sınavımda ilk tercihim trabzon olucak sizleri tanımak ve burda olmak cidden güzell )
                          Hoşgeldin

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hoşgeldin
                            Hoşbulduk

Yorum

• İlk olarak Fethi kaleli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Merabalar arkadaşlar yazın başından beri takip ediyorum en iyi haberleri burdan alıyorum ve taraftar samimiyetide hoşuma gidio yaşım 17 lise sona geçtim çorumluyum istanbulda oturuyorum ve alakam bile yok trabzon şehriyle hayatımda hiç gitmedim ve baya fanatikleştim artık trabzonspora hayranım babamda fanatik trabzonlu eski şampionlukların tamamını görmüş ve banada o genini aktardı sanırım bende iyice fanatikleşmeye başladım ve sırf ts için seneye üni sınavımda ilk tercihim trabzon olucak sizleri tanımak ve burda olmak cidden güzell )
                              Hoş geldin aramıza
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hoş geldin aramıza
                                Teşekkür ederiimm hoşbulduk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X