Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi ilk yönetim hatanı yaptın galiba mesajı arkadaşın mesajının içine yazdın hehe
    Hata yapa yapa öğrenecek Açığını mı kolluyorsun adamın

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi ilk yönetim hatanı yaptın galiba mesajı arkadaşın mesajının içine yazdın hehe

Veyselim,sadece üyeyken en solda alıntıla etiketi vardı.Şimdi yönetici olarak en solda edit etiketi olduğundan elimalışkanlıktan dolayı ona gitti.

E yavaş yavaş artık Berat'ın da dediği gibi......

Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Allah'tan yanlışlıkla adamı silmedim,sen ona dua et
        Arafilboylu

Yorum

• Hoşgeldiniz beyler
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Herkese Selamlar,
            Adım Gürkan,24 yaşındayım, Trabzon merkez doğumluyum,Ankara'da yaşıyorum.
            Makine mühendisiyim.Tekrardan herkese selamlar.

Yorum

• Aramıza hoşgeldin kardeşim

O kilolar gi-de-cek
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Akın Bahattin ŞEN

Selam gençler murat+1'den kurtularak bir isim sahibi olarak geldim

Yorum

• İlk olarak '+1Akın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selam gençler murat+1'den kurtularak bir isim sahibi olarak geldim
                  Keşke murat+1 olarak kalsaydı adın.
                  Sana şöyle güzel bir kullanıcı adı ayarlamak lazım
                  Arafilboylu

Yorum

• s. aleyküm
                    ben Mehmet Bayburtluyum 27 senedir bursadayım.
                    bankacıyım.forumu sürekli takip edip yoğunluktan yazamayanlardanım bunan sonra daha sık katılım yapacağız inşallah.
                    Trabzonspor lokeren maçını İstanbul taksimde izleyecek bir mekan ararken yolda üzerinde bordomavi forma bulunan bir kardeşimize rastlayıp kültür cafede izleyen yeni katılımcıyım

Yorum

• İlk olarak tekke fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      s. aleyküm
                      bankacıyım.forumu sürekli takip edip yoğunluktan yazamayanlardanım bunan sonra daha sık katılım yapacağız inşallah.
                      Trabzonspor lokeren maçını İstanbul taksimde izleyecek bir mekan ararken yolda üzerinde bordomavi forma bulunan bir kardeşimize rastlayıp kültür cafede izleyen yeni katılımcıyım
                      Aramıza hoşgeldiniz
                      sakin olun...

Yorum

• İlk olarak tekke fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        s. aleyküm
                        Kafede birçok dışarıdan dahil olmuş kişi/kişiler vardı.

O yüzden kim olduğunuzu çıkartamıyorum tam olarak. Aramıza hoşgeldiniz, nice organizasyonlara İnşallah
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aramıza hoşgeldiniz
                          hoş bulduk teşekkür ederim.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kafede birçok dışarıdan dahil olmuş kişi/kişiler vardı.

O yüzden kim olduğunuzu çıkartamıyorum tam olarak. Aramıza hoşgeldiniz, nice organizasyonlara İnşallah
                            hoş bulduk eksik olmayın.
                            kafede en sağda en önde oturuyordum.
                            yanımdaki arkadaş asist nickli arkadaştı sanırım.
                            Trabzon'dan 6 ay önce gelmiş.
                            iş için 3 günlüğüne taksime geldim.otele eşyalarımı bıraktım otelde d smart olmadığı için dışarıda maçı izleyecek bir yer arıyordum maça 10 dakika kalmıştı bir baktım karşıdan üzerinde bordomavi forma bulunan bir arkadaşımız geliyor hemen yanına gittim maçı nerde izliyosunuz dedim o da hadi gel beraber izleyelim dedi sonra kültür cafeye geldim.
                            güzel bir maç izledik.atmosfer güzeldi.

Yorum

• Selamlar herkese, ismim Mustafa, Ankara doğumluyum. ODTÜ Jeoloji Mühendisliğin'de araştırma görevlisiyim.

Yorum

• İlk olarak MYKaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selamlar herkese, ismim Mustafa, Ankara doğumluyum. ODTÜ Jeoloji Mühendisliğin'de araştırma görevlisiyim.
                                Hoş geldiniz hocam...
                                bordomavi.net
                                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X