BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
s. aleyküm
ben Mehmet Bayburtluyum 27 senedir bursadayım.
bankacıyım.forumu sürekli takip edip yoğunluktan yazamayanlardanım bunan sonra daha sık katılım yapacağız inşallah.
Trabzonspor lokeren maçını İstanbul taksimde izleyecek bir mekan ararken yolda üzerinde bordomavi forma bulunan bir kardeşimize rastlayıp kültür cafede izleyen yeni katılımcıyım
s. aleyküm
bankacıyım.forumu sürekli takip edip yoğunluktan yazamayanlardanım bunan sonra daha sık katılım yapacağız inşallah.
Trabzonspor lokeren maçını İstanbul taksimde izleyecek bir mekan ararken yolda üzerinde bordomavi forma bulunan bir kardeşimize rastlayıp kültür cafede izleyen yeni katılımcıyım
s. aleyküm
Kafede birçok dışarıdan dahil olmuş kişi/kişiler vardı.
O yüzden kim olduğunuzu çıkartamıyorum tam olarak. Aramıza hoşgeldiniz, nice organizasyonlara İnşallah
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Kafede birçok dışarıdan dahil olmuş kişi/kişiler vardı.
O yüzden kim olduğunuzu çıkartamıyorum tam olarak. Aramıza hoşgeldiniz, nice organizasyonlara İnşallah
hoş bulduk eksik olmayın.
kafede en sağda en önde oturuyordum.
yanımdaki arkadaş asist nickli arkadaştı sanırım.
Trabzon'dan 6 ay önce gelmiş.
iş için 3 günlüğüne taksime geldim.otele eşyalarımı bıraktım otelde d smart olmadığı için dışarıda maçı izleyecek bir yer arıyordum maça 10 dakika kalmıştı bir baktım karşıdan üzerinde bordomavi forma bulunan bir arkadaşımız geliyor hemen yanına gittim maçı nerde izliyosunuz dedim o da hadi gel beraber izleyelim dedi sonra kültür cafeye geldim.
güzel bir maç izledik.atmosfer güzeldi.
Yorum