ben Halil İbrahim ATALAY Trabzon - maçka hamsiköylüyüm istanbulda oturuyorum istanbul büyükşehir belediyesinde bilgi işlem dairesinde çalışıyorum evliyim bir oğlum var seneye maçlara gittmeye başlayacağız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
hepiniz hoşgeldinz arkadaşlar
Ankaradaki organizasyonlara ve cafe Ankara'yada bekleriz kardeşİlk olarak bsimsek1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdım, Bahadır ŞİMŞEK...
Aslen Çorumlu'yum ve Ankara dogumluyum.
Ama fanatik bir Trabzonsporlu'yum. BMN topluluguna katıldıgım için de çok mutluyum.
Herkese merhabalar...
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
as kardeş hoşgelmişsenİlk olarak [TSinan] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadım sinan
aslen rizeliyim istanbul maltepede oturuyorum
herkese selamlar
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
hoşgeldin aramızaİlk olarak baho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bahadır mersinde yaşıyorum makine teknikeriyim fanatik TRABZONSPORLUYUM her yerde ve her zaman TRABZON SPORLA olmaya hazırım
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Hoşgeldiniz hocam, görüşmek üzere..İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Erhan Ankaralıyım Çorumda Felsefe Öğretmeniyim.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
BMN--AKDENİZ e bekleriz kardeş hoşgeldinİlk olarak baho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bahadır mersinde yaşıyorum makine teknikeriyim fanatik TRABZONSPORLUYUM her yerde ve her zaman TRABZON SPORLA olmaya hazırım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum