Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cümleden hoşgeldiniz
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• ben bekir çetin uzun süredir siteyi takip ediyorum ama foruma yazamıyodum yönetici arkadaşlara rica ettim sorunumu 1 günde hallettiler şimal yıldızına çok tşkr ediyorum

Yorum

• Hoş geldiniz. Sizi aramızda görmek çok güzel
        Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• hb çok tşkrlr sizin gibi değerli arkadaşların arasında olmak bizleri daha çok mutlu eder

Yorum

• bn ümit tokat erbaalıım imam hatip lisesi mezunuum hedefm ts alt yapısına girmek
            1. 77 ümit

Yorum

• İlk olarak ümit bağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bn ümit tokat erbaalıım imam hatip lisesi mezunuum hedefm ts alt yapısına girmek
              inşallah kardeş ama oyuncu olarak girmeyi düşünüyosan biraz geç kalmıssın sanki

Yorum

• S.a arkadaşlar... Benim adım kerem Trabzon/Merkez İmam Hatip Lisesi'nde okuyorum...
                ÖLÜMÜNE

TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kerem61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  S.a arkadaşlar... Benim adım kerem Trabzon/Merkez İmam Hatip Lisesi'nde okuyorum...
                  a slm kerem hg

Yorum

• s.a. yeni üyeyim arkadaşlar. umarım iyi zaman geçiririz. sizler gibi TRABZONSPOR sevdalısıyım. adım ertuğrul...

Yorum

• ooo bu ne bereket böyle
                      arkadaşlar hepiniz aramıza hoşgeldiniz (bu arada ben de ankara merkez imama hatip lisesi mezunuyum)
                      güzel bir aileye adım atmış oluyorsunuz doğru bir tercih yani
                      güzel şeyler paylaşmak umuduyla diyorum ve sizi paylaşıma ve paylaşmaya davet ediyorum
                      tekrar hoşgeldiniz...
                      KARADENİZ'İN SUYUNU İÇMİŞUM
                      HIRÇINDIR BİR YANUM!
                      BORDO MAVİ DE
                      UŞAĞUM AL SENİNDUR CANUM!

Yorum

• merhaba ben neslihan,fransada yasiyorummm ve bir trabzonspor asigiyim!
                        trabzonspor sevdasi buyukturr ve hic bir zaman bitmeeeeeeeeeeeeeeez!!!ben burada aslinda biraz yanlizim bu konuda,ama sizinle guzel seyler paylasirim umarim.
                        herseyyyy trabzonsporumuz icin...

Yorum

• Tsira başlığında çok iyi arkadaşlıklar kuracağından eminim
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• a.slm hoşgeldınız arkadaşlarr
                            ..................BiZe HeRyEr TrAbZoN..........................

(BeŞiKdÜzÜlÜ) bunkaı spor merkezi

Yorum

• ben yıldıray konyada okuyorum son 1 yıldır samsundayım ama asıl yaşadığım yer kocaeli tanıştığıma memnun oldum
                              Yenilsende yensende öne eğilmez başımız
                              Ölünce bordo mavi olsun mezar taşımız.....

Yorum

• s.a arkadaşlar ben Gürcan Altan istanbul da oturuyorum bir de bu kullanıcı adımı nasıl değiştireceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim...
                                Beşikdüzü/Trabzon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim