Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merhaba,

Ben İbrahim Trabzon/Vakfıkebir doğumluyum.
    Kendimi bildim bileli Trabzonsporlu olmama rağmen aranıza bu denli geç katılmam üzücü :/
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak gokdenizcfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Merhaba,

Ben İbrahim Trabzon/Vakfıkebir doğumluyum.
      Kendimi bildim bileli Trabzonsporlu olmama rağmen aranıza bu denli geç katılmam üzücü :/
      Hoş geldiniz
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hoş geldiniz
        Hoşbuldum
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Hoş geldiniz sevgili dostlar. Daimi olmanız dileğiyle
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Herkese merhaba ben Lord Voldemort.Trabzonspor düşmanlarının korkulu rüyası,Trabzonspor'luların dostuyum.Yeri geldi mi kulübü acımasızca eleştirir,içinizi acıtacak kadar da çok severim.Kimliğimi açıklayamam yemin ederim.Çokta ısrar edersiniz her zaman yaptığım gibi hesabı siler giderim.Kafiyeleri cümleleri de çok severim.Saygılarımla
            En son LordVoldemort tarafından düzenlendi; 17.06.2019, 10:41.

Yorum

• herkese merhaba ben zerrin

Yorum

• Hoş geldiniz sık sık görüşmek dileğiyle
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• cümleten Selamün aleyküm takımımızın fotoğraflarının olduğu bir başlık varmıdır acaba ?

Yorum

• İlk olarak yusufusta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cümleten Selamün aleyküm takımımızın fotoğraflarının olduğu bir başlık varmıdır acaba ?
                    Aleyküm Selam,

Forum üyelerinin Trabzonsporumuza ilişkin olarak video & grafik çalışmalarını paylaştığı ve takip ettiği forum bölümüdür...

başlık olarak,

Forum üyelerinin Trabzonsporumuza ilişkin olarak video & grafik çalışmalarını paylaştığı ve takip ettiği forum bölümüdür...

konu olarak bunlar mevcut.

Aradığınızı bulamazsanız yeni başlık oluşturma hakkınız var. (Süre ve mesaj kısıtının kalkması sonrası)
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Adım Mücahit Soyadım Danışmaz Trabzon/Araklı'lıyım Yaşım 15 Öğrenciyim Facebook Fırtına Haber Yetkilisiyim.

Yorum

• Merhaba ben Yasin, Hendek/Adapazarı
                        Yaş 38
                        İş serbest meslek ticaret.

Yorum

• Merhaba arkadaşlar,
                          İsmim Oğuzhan İstanbulda yaşayan bir bordomavi hastasıyım
                          Forumu eskiden beri takip ediyorum tahminim 8-10 yıl olmuştur.
                          Eski üyeliğimin mail adresini vs kaybettiğim için yeni bir hesap açmak zorunda kaldım.
                          Artık buradan aktif olmaya çalışacağım, teşekkür ederim.
                          Herkese iyi forumlar
                          En son altugoguzhan tarafından düzenlendi; 23.08.2019, 18:56.

Yorum

• Selam ismim Mehmet İstanbuldayım aslan Samsunluyum 36 yaş bir ara burada üyeliğim vardı ama yazmıyordum yeniden üye oldum..

Yorum

• Yeni katılan herkese merhabalar, hoş geldiniz.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Herkese selamlar uzun süredir sadece okuyorken forumu bu sene o sene diyerek takımla beraber forumda da aktif düşüncelerimi yazmaya başladım. Düzce/Akçakoca'da öğretmenim, Balıkesir'de doğup büyüdüm ama ana baba Of/Cumapazarı'ndan..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim