Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alikk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkese selamlar uzun süredir sadece okuyorken forumu bu sene o sene diyerek takımla beraber forumda da aktif düşüncelerimi yazmaya başladım. Düzce/Akçakoca'da öğretmenim, Balıkesir'de doğup büyüdüm ama ana baba Of/Cumapazarı'ndan..
    Hoş geldiniz hocam daimi olmanız dileğiyle kıymetli görüşlere ihtiyacımız var
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak alikk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herkese selamlar uzun süredir sadece okuyorken forumu bu sene o sene diyerek takımla beraber forumda da aktif düşüncelerimi yazmaya başladım. Düzce/Akçakoca'da öğretmenim, Balıkesir'de doğup büyüdüm ama ana baba Of/Cumapazarı'ndan..
      Benim de anne cumapazarından. Kimlerdensiniz hocam

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Hoşbulduk, iyi dilekleriniz için teşekkürler

Yorum

• Bahadır lardanim iki taraftan da yemenoglu diyorlar bizimkilere bilirler birbirlerini mutlaka biz biraz uzak büyüdük babadan miras bı Trabzonspor kaldı

Yorum

• Selamın Aleyküm uşaklar

Yorum

• Aleykümselam yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Selamın aleyküm arkadaşlar, dilerim Trabzonspor'un başarılarını ve şampiyonluklarını konuşacağımız uzun bir arkadaşlık sürecimiz olur.

Yorum

• Tarihini hatırlamıyorum ilk BMN üyesi olduğum eski yıllarda forum sayfasına giriş yapan üye sayısı zaman zaman 500-1000 aralığında bulunurken o heyecanı tekrar yaşamak için girdiğim forum sayfalarına ilgi olmadığını gördüm, bordo-mavi yürekler sanki çözülüyor gibi geldi bana ne dersiniz.

Yorum

• İlk olarak kuduoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tarihini hatırlamıyorum ilk BMN üyesi olduğum eski yıllarda forum sayfasına giriş yapan üye sayısı zaman zaman 500-1000 aralığında bulunurken o heyecanı tekrar yaşamak için girdiğim forum sayfalarına ilgi olmadığını gördüm, bordo-mavi yürekler sanki çözülüyor gibi geldi bana ne dersiniz.
                    Burada umut bitmez. Mücadele bitmez. Heyecan hiç bitmez. Hoş geldiniz!
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Hoşgeldiniz.
                      İlk olarak kuduoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tarihini hatırlamıyorum ilk BMN üyesi olduğum eski yıllarda forum sayfasına giriş yapan üye sayısı zaman zaman 500-1000 aralığında bulunurken o heyecanı tekrar yaşamak için girdiğim forum sayfalarına ilgi olmadığını gördüm, bordo-mavi yürekler sanki çözülüyor gibi geldi bana ne dersiniz.
                      Bence bunun sebebi güncel kullanılan uygulamalar ile alakalı. Artık forum kavramı pek ilgi görmüyor. Yorumu burdan yazma okuma tartışma kavramları öldü gibi...

(UEFA)

Yorum

• selamun aleykum arkadaşlar .
                        En son Mysimarik tarafından düzenlendi; 02.12.2019, 17:39.
                        DAKİKA 61

Yorum

• nasılsınız.
                          DAKİKA 61

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim de anne cumapazarından. Kimlerdensiniz hocam

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            İlk olarak alikk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende aynı köydenim hangi mahalledesiniz

Yeni gelen üyelerimiz hoşgeldiniz
                            "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.

İstanbul'da halı saha organizasyona katılmak isterseniz benimle irtibata geçersiniz.
                              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.

İstanbul'da halı saha organizasyona katılmak isterseniz benimle irtibata geçersiniz.
                                Teknik Direktör lazımsa gelebilirim )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim