Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben ismail dede 1973 giresun dogumluyum istanbulda oturuyorum

Yorum

• Yeni gelen arkadaslara hosgeldin demek vardi da nasi olsa Metin abi bi kaç gün sonra silecek[img]smileys/smiley36.gif[/img]
      Murat & Yeşim
      FATİH
      GÖKDENİZ---Loading:)
      BAYRAKTAR

Yorum

• Aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz... Asagidan Bmn Temsilciliklerine ulasabilirsiniz...
        BMN IL TEMSILCILIKLERI
        BMNÜNIVERSITE TEMSILCILIKLERI

“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• çok saolkaya yaa.. Benimde istedigim böyle biseydi... Yanliz su mesaji sürekli görünen biryerde olsa daha iyi olur...
          Murat & Yeşim
          FATİH
          GÖKDENİZ---Loading:)
          BAYRAKTAR

Yorum

• herkese merhaba,adim Hakan,25 yasindayim,tokatliyim,herseyden önemlisi elbetteki TRABZONSPORluyum....
            Dik oynuyoruz,Dikine oynuyoruz.....
            Hg_

Yorum

• selam arkadaslar bende bir bordo mavi net üyesiyim insallah hayirli vesileler olurr bendee organizasyonlariniza katilmak isterim

Yorum

• merhaba arkadaslar siteye bir gazili daha eklendi benle adim osman gazi hukuk son sinif trabzonluyum veTRABZONSPORLUYUM daha ne olsun yetmezmi trabzonsporlu olmak çogu seyedeger ve yeter
                osita

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi

İlk olarak Karasea tarafından gönderildi
                  BEN ERDAL ASLEN RIZELIYIM...VE BURUN KIVIRANLARDAN DAHA FANATIK TRABZONSPORLUYUM...ISTANBULDA OTURUYORUM

Nereli olursan ol ..yüregin de TRABZONSPOR sevdasi tasiyan herkes bizim kardesimizdir..HOSGELDIN[img]smileys/smiley32.gif[/img]

KÜLÜNKOGLU ;Kusura bakma ama bu rizeli kardese bi HOSGELDIN demeden duramadim .

AYnen elif gibi düsünüyorum HOSGELDIN SEREF VERDIN[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• biraz geç oldu ama özkan günaydindan hepinze kucak dolusu sevgiler ........Arinzda olamak çok güzel..
                    PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
                    MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
                    BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

• HERKESE MRB BEN REYHAN RIZELIYIM FANATIK TS'LIYIM

KTU IKTISAT MEZUNUYUM VE TRABZONU ÇOOOOOOOK ÖZLEDIM
                      KTU*TS

Yorum

• herkesa selamlar adim ORHAN kayseriliyim ama TRABZONSPORLUYUM Sonuna kadar insallah daha farkli etkinliklerde de görüsürüz.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!!!

Yorum

• S.A.

Adim Talha Osman Memis. Istanbulda dogdum aslen bayburtluyum.Istanbulda oturuyorum.Teknik lisesi mezunuyum. Suan Tekniker olarak çalisiyorum.

Saygilar...
                          BU ASK ANLATILMAZ YASANIR...

Yorum

• ben yavuz yuce tekirdagdan 19 yasindayim ögrenciyim trabzon ofluyum
                            her zaman her yerde en buyuk bordo mavi

Yorum

• ben hakan kont

istanbulda yasiyorum 29 yasindayim. trabzon ofluyummm
                              hakan kont

Yorum

• selam renkdaslarrr

Ben istanbul'dan Cengizhan 19 yasimdayim trabzon dernekpazar'liyim vede orayi çokk özlüyorummm

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim