Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cemil bakirtas trabzon arakli dogumluyum.

istanbulda oturuyorum.kocaeli ünv ingilizce ögretmenligi okuyorum

Yorum

• [img]smileys/smiley4.gif[/img]S.a. ben ofluyum ankarada oturuyorum isiniz düserse basimla beraber
      Biz bitirene kadar 90 dk bitmez

Yorum

• Araklidan Enes. Istanbulda yasiyorum.

Yorum

• emrah mackaliyim istanbulda oturuyordum ama simdi ktu elektrik elektronikte okudugum için TRABZON DAYIM
          bir kara kus aglayi
          tas vurmus kanadina
          aglama kara kusum
          dusmanin inadina

Yorum

• adim Cemal. 20 yasindayim.Akçaabatliyim.

KTÜ Fatih Egitim Fakültesi Fen Bilgisi Ögretmenligi Bölümünde okuyorum...
            Dostlara Aglariz Dostlara Güleriz

Yorum

• Merhaba Hemserilerim,

Adim Alay ERGIN, Çaykara - Uzungöllüyüm. Ihracat isi ile ugrasiyorum. Bursa Inegölde ikamet etmekteyim. Herkese saygi ve selamlarimi iletiyorum.

Gururumuz Trabzon'a sonsuz sükranlarimla.....
              Alay ERGIN
              0535 368 26 10

Yorum

• merhaba ben AHMET KARAGÖZ...

ISTANBUL SANAYI MAHALLESINDE OTURUYORUM..GULLI ADEM (ADEM SÖGÜT)IN YIGENIYIM.MRBLACKSEA NIN ARKADASIYIM.HEPINIZE SELAM
                STADLARA SIGMIYOR,DEPLASMANSIZ OLMUYOR,MEVZUSUZ YASANMIYOR,BIZ GURBETÇI GENÇLERIZ

Yorum

• uygar bayraktar 18 yasindayim istanbul sariyerde oturuorum

polar istiyorum burda da belirtiyim kaldi mi acaba hemen almaya hazirim
                  SEN KANSIZ DIILSN FATIH SULTAN TEKKE SANA GÜVENIMIZ SONSUZ! ! !

Yorum

• Merhaba ben Diyarbakirdan Cihan.17 yasindayim Trabzonspor sevdalisiyim.
                    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• selam arkada?lar ben okan afyonkarahisarda üniversite ögrencisiyim.mühendis olmaya cal?s?yorum eger okul uzmazsa[img]smileys/smiley17.gif[/img]..AKCAABATLIYIM..22 yas?nday?m..fanatik arkada?lara basar?lar.
                      BiZaNs tAkImLaRiNa InAt TRABZONSPOR

Yorum

• selamlar ben kemal ankarada ya?amaktay?m. trabzon ofluyum.. 19 ya??nda.. öss s?nav?na girecem.. ondan sonras? ALLAH KER?M!!
                        "Genetik olarak iktidardan nefret eden birisinin tuttuğu takım da iktidar karşıtı bir şeyler olması gerekiyordu. Ve Trabzonspor vardı..." Kazım Koyuncu

Yorum

• ben ismail kele?oglu sürmeneliyim,istanbul k.çekmecede oturuyorum, çanakkale 18mart ta uluslararas? ili?kiler okuyorum[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                          -ismail-

Yorum

• ismet bak?rtas trabzon arakl? dogumluyum. be?yüzevler/gaziosmanpa?ada otruyorum.

herkese selam?n aleyküm.

Yorum

• Cüneyt Günayd?n ?skenderun Hatay do?umluyum lakin
                              Tonyal?y?m...Trabzonda sadece 2 y?l kald?m1 y?ld?r Bursaday?m yeri
                              yurdu önemli de?il sonuna kadar Trabzonsporluyum...(çok kafiyeli oldu[img]smileys/smiley4.gif[/img])

Yorum

• ben ibrahim ipek 33ya??nday?m. trabzon / be?ikdüzlüyüm istanbulda özel bir ?irkette cal??maktay?m. sevgilerimle

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim