Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA,
      BİZLER TABİATINA, İSMİNE, RENKLERİNE AŞIK OLDUĞUMUZ BİR İLDE YAŞADIĞIMIMIZ İÇİN ÖNCELİKLE ALLAH'A ŞÜKREDİYORUZ.
      RENKLERİNE AŞIK OLDUĞUMUZ İSİMDE, BİR SPOR KULUBÜ KURDUK. ADI " BORDO MAVİM SPOR KULÜBÜ "
      ARKADAŞLAR BU KULÜBÜ KURALI TAM 3 YIL OLDU. ÖZELLİKLE TAEKWONDO BRANŞINDA ÇOK ÖNEMLİ ULUSLARARSI BAŞARILAR ELDE ETTİK. BİR SPORCUMUZ DÜNYA İKİNCİSİ, BİR SPORCUMUZ DA AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU. TAM 18 TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU KAZANDIK. 5 SPORCUMUZ DA ÇEŞİTLİ KATEGORİLERDE MİLLİ SPORCU OLDU.
      AMA ARKADAŞLAR NE YAZIK Kİ İMKANSIZLIKLARDAN ÖTÜRÜ SPORCULARIMIZI PARALI KULÜPLERE KAPTIRIYORUZ. bİR SPORCUMUZU İSTANBUL DAN BİR KULÜP BEDELSİZ ALDI. BİZİM BRANŞTA BONSERVİS OLMADIĞI İÇİN SPORCULAR SERBEST KALABİLİYOR. DİĞER BAŞARILI SPORCULARIMIZDA HER AN GİDEBİLİR. BİZ ONLARI TRABZON ADINA YARIŞTIRMAK İSTİYORUZ. BEN BU KULÜBÜN BAŞKANIYIM. BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ YAPIYORUM. BENİM ÇABAM BİR YERE KADAR. BU KULÜBÜN ADINI YAŞATMAK İSTİYORUM. HEM DE ÖLENE KADAR. KULÜBÜN KAPANMA FİKRİ AĞRIMA GİDİYOR. bİZE YARDIM ELİNİ UZATACAK HERKESE MİNNETTAR OLURUZ. BİZ ÖYLE BÜYÜK BEKLENTİLER İÇİNDE DEĞİLİZ, AMA KULÜPLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KAYSERİ YE GİDECEĞİZ. PARA YOK. MALZEME YOK. SESİMİZİ DUYAN VAR MI ACABA?
      İLGİLENMENİZ DİLEĞİYLE...
      BORDO MAVİM SPOR KULÜBÜ

Yorum

• İlk olarak erdaymır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA,
        BİZLER TABİATINA, İSMİNE, RENKLERİNE AŞIK OLDUĞUMUZ BİR İLDE YAŞADIĞIMIMIZ İÇİN ÖNCELİKLE ALLAH'A ŞÜKREDİYORUZ.
        RENKLERİNE AŞIK OLDUĞUMUZ İSİMDE, BİR SPOR KULUBÜ KURDUK. ADI " BORDO MAVİM SPOR KULÜBÜ "
        ARKADAŞLAR BU KULÜBÜ KURALI TAM 3 YIL OLDU. ÖZELLİKLE TAEKWONDO BRANŞINDA ÇOK ÖNEMLİ ULUSLARARSI BAŞARILAR ELDE ETTİK. BİR SPORCUMUZ DÜNYA İKİNCİSİ, BİR SPORCUMUZ DA AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU. TAM 18 TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU KAZANDIK. 5 SPORCUMUZ DA ÇEŞİTLİ KATEGORİLERDE MİLLİ SPORCU OLDU.
        AMA ARKADAŞLAR NE YAZIK Kİ İMKANSIZLIKLARDAN ÖTÜRÜ SPORCULARIMIZI PARALI KULÜPLERE KAPTIRIYORUZ. bİR SPORCUMUZU İSTANBUL DAN BİR KULÜP BEDELSİZ ALDI. BİZİM BRANŞTA BONSERVİS OLMADIĞI İÇİN SPORCULAR SERBEST KALABİLİYOR. DİĞER BAŞARILI SPORCULARIMIZDA HER AN GİDEBİLİR. BİZ ONLARI TRABZON ADINA YARIŞTIRMAK İSTİYORUZ. BEN BU KULÜBÜN BAŞKANIYIM. BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ YAPIYORUM. BENİM ÇABAM BİR YERE KADAR. BU KULÜBÜN ADINI YAŞATMAK İSTİYORUM. HEM DE ÖLENE KADAR. KULÜBÜN KAPANMA FİKRİ AĞRIMA GİDİYOR. bİZE YARDIM ELİNİ UZATACAK HERKESE MİNNETTAR OLURUZ. BİZ ÖYLE BÜYÜK BEKLENTİLER İÇİNDE DEĞİLİZ, AMA KULÜPLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KAYSERİ YE GİDECEĞİZ. PARA YOK. MALZEME YOK. SESİMİZİ DUYAN VAR MI ACABA?
        İLGİLENMENİZ DİLEĞİYLE...
        BORDO MAVİM SPOR KULÜBÜ
        Sayın hocam öncelikle hoşgeldin diyelim,
        Bu amatör branştaki özverili çalışmalarınız destekliyoruz.Eğerki bizlerden nacizane katkımız olsun istiyorsanız,buyrun forumumuzda tartışalım,yazalım,çizelim.
        Yeterki aramıza gelerek bizleri bilgilendirin.
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,
        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Hepiniz aramıza hoşgeldiniz.

Bu arada dar günlerimiz için tutmakta olduğumuz Kan Bankamız'a, organizasyonlarımızdan haberdar edilmek için de SMS listemize kayıt olabilirsiniz arkadaşlar.

Kan Bankamız:

SMS Listemiz için ise Badaloğlu kullanıcı adlı yöneticimize özel mesaj atabilirsiniz. Buraya Tıklayın ve özel mesaj ile bilgilerinizi bize gönderin.

Bir kere daha hoşgeldiniz.
          Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Ali Kemal Kadi
            Hollanda da yasiyorum. Ogretmenim. 1971 Trabzon Macka dogumlu yum....
            LAZUT-KOPAT TRABZON ve KUYMAK ASIGI

Yorum

• Hoş geLdin aramıza lazutkopat
              Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• Burda, sizlerle birlikte olmaktan gercekten buyuk mutluluk duyacagim. Herkese hollanda dan kucak dolusu sevgiler ve laleler...
                Hosbulduk Mustafa
                LAZUT-KOPAT TRABZON ve KUYMAK ASIGI

Yorum

• İlk olarak lazutkopat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burda, sizlerle birlikte olmaktan gercekten buyuk mutluluk duyacagim. Herkese hollanda dan kucak dolusu sevgiler ve laleler...
                  Hosbulduk Mustafa
                  Çok güzel bir kullanıcı adınız var..
                  Hoşgeldiniz..
                  Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• öncelikle buradan tüm ablalarımın,abilerimin ellerinden öperim,hepsini saygı ve sevgiyle selamlıyorum,
                    şimdiden benim hakkımda nasıl ve ne konuştuğunuzu az çok tahmin edebiliyorum kendimi sizlere kısaca tanıtayım,

ben bundan tam tamına 1 ay önceden dünyaya geldim,sitede üye olan zafer6161 benim amcamdır,adım umut can,öz be öz trabzonluyum,şimdiden kendimi çok heyecanlı hissediyorum,trabzonsporlu doğduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum ama ne yazıkki bu seneki şampiyonluğumuzu yaşayacağım ama hissedemeyeciğim,nedeni ise uzun bir süre uyumam lazım,bu 5-6 yada 8-9 sene olabilir,o zamana kadar anca kendime gelebilirimbu yüzden çok üzüntülüyüm,şimdi ben uyumaya gidiyorum,hepinize hoşcakalın,,

sene :2008
                    saat:14:50
                    ekmek:1 ytl
                    benzin :3,750
                    tsnin son şampiyonluğu:23 yıl önce
                    yattara :27 yaşında
                    ben :30 günlük bebe

Yorum

• Bende yazip gidiyorum ama, bende geldim
                      Hollanda'da oturuyorum, sizin gibi sicak insanlarin arasina katildigim icin cok mutluyum

Yorum

• Fikirlerinizi paylaşıp, beraber üzülüp sevinebileceğiniz Trabzonspor sevdalılarının arasına hoşgeldiniz.
                        Aktif olmanız dileğiyle Mutlu Günlere.

Sabit:Anket: BordoMavi.Net'ten Nasıl Haberdar Oldunuz?
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Selam arkadaşlar adım levent bilgisayar programcısıyım 22 yasındayım samsunda yasıyorum.Bu güzel yapı içinde sizlerle beraber olup trabzonsporumuza destek vermek büyük bir gurur...Bende artık bmn olarak aranızdayım..

Yorum

• Hoşgeldin kardeş..

Trabzonspor'a destek için bizde burdayız her zaman..
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• slm ben bülent ankara da yasıyorum ön muhasebeclyim aslen RİZE li olup TRABZONSOR u gönülden destekleyenlerdenim saygılar...
                              HEMŞİNLİ TRABZONSPORLULAR...53

Yorum

• Aramıza hoşgeldin..

Bu ne hız diyeceksin belki ama seni de aramızda görmek isteriz.

27 Eylül Cumartesi BMN Ankara İftar Organizasyonu Ayrıntıları.

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim