Merhaba ben bordomavi.net e katilali baya oldu ama bu topicte kednimi tanitmamistim hiç.
BEn Onur Pehlivan ,Bogaziçi Üniversite Insaat Müh. okuyorum su anda 2.sinif orencisiyim... Siki bir Tsliyim desem peq de ilginc olmicak ama nyse.
Dogdugumdan beri TS sampiyon olamio kendi lanetsizligim mi die dusunuorm bazen ama umuyorum ki TS bu sene sampiyonlugun en buyuk adayi... Digerlerinin alayi fisssss...
selam arkadaslar ben ankdan Eyüp takimimiz bence iiye giddiyo ankradaki gençler maçinda tribinü mutlaka dolduralim gerçi her maçta dolduralimki bizlere düsen görevi yerine getirelim[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Ilk once herkese selamlarimi iletmek istiyorum.benim bu siteye kayitimi aylarca once yaptirdim fakat islerimin yogunlugu yuzunden birturlu faaliyet gosterme imkanim olmamisti.fakat simdi buralardayim.
Benim adim MUSTAFA CEVIK;fransada yasiyorum ve yasim 27
tum ts taraftarlarin bir cati altinda bulusmasi cok gurur erici bir olay,ve bende bir taraftar olarak benim yerimin sizlerin arasi oldugunu gordum.
site de basit uye kalmaya niyetli degilim,hedeflerim de var,bu sitede hedefim olabilecegi kadar ve yukselebilecegim yere kadar yukselmek;herkese sevgiler saygilar
insallah daha da yakindan tanisma firsatlarimiz olur msn olayi
ben ümit akman. yasim 26. izmitteyim. sizlerletanisip daha aktif olmayi istiyorum.10400 nolu ts kongre üyesiyim.ts için birseyler yapmak istiyorum......&nb sp;&nb sp;
Selam..Ben Istanbul'dan Metin..Yüksek okul mezunuyum ve halen A.Ö.F iktisat 2. sinif ögrencisiyim.29 Yasindayim.Orduluyum ve TRABZONSPOR'U çok seviyorum....
Selam..Ben Istanbul'dan Metin..Yüksek okul mezunuyum ve halen A.Ö.F iktisat 2. sinif ögrencisiyim.29 Yasindayim.Orduluyum ve TRABZONSPOR'U çok seviyorum....
cafer abi beni üye yapti
Metin aramiza hos geldin
Metin benim 3 kayin biraderden ortancasidir. Diger kayinbiraderler FB lidir.Kayinpeder Trabzonsporludur .Metin tekrar hosgeldin Bundan sonraki organizasyonlarda onu yakindan tanirsiniz
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
cafer abgi beni üye yapti
Hosgeldin Metin abi...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
slm arkadaslar adim mustafa Trabzonluyum ömrümün büyük kismini sakaryada geçirdim su an samsundayim yane karadeniz kiyisini dolasiyoruz boydan boya saygilar.
Yorum