Berk EREN.Yas:20 ANKARA da isletme bolumunde okuyorum...Saygilar...
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ADIM ALI , 1975 ANKARA DOGUMLUGUM ,TRABZON SEHRIYLE HIÇALAKAM YOK,SADECE GEÇEN SENE IS IÇIN GITMISTIM ,SANSLIYDIM GENÇLER MAÇI VARDI ,3-1 KAZANDIGIMIZ MAÇ,ISTE BEN O MAÇTA TRIBÜNDE IDIM.TRABZONSPORLU OLDUGUM IÇIN GURUR LUYUM.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Yorum
-
herkeze selam yine aranizda yine sizinle yine bordomavi nette olmak ok güzel.61>34 Matematik Yalan söylemezYorum
-
Ben Sabri Kurban Trabzonluyum ama Tekirdag merkez de oturuyorum. Gebze yüksek teknoloji Enstitüsü Lisans Fizik 1 de okumaktayim. Yas 2261>34 Trabzonspor
En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...Yorum
-
Selam Ben Altar.Trabzon Maçkaliyim.27 yasindayim.Istanbul Acibademde turuyorum.[img]smileys/smiley2.gif[/img]MaçkaliYorum
-
Selamunaleyküm arkadaslar...
Adim Veysel.Hacettepe Üniversitesi Ingilizce Ögretmenligi 2.sinif ögrencisiyim.Üç senedir bu okulda okuyoruz iste.Sinifta kalmadim
)Sadece bir sene hazirlik okuttular bize çok geregi varmis gibi.Ilerde daha yakindan tanisiriz insallah
Benim Için AglaYorum
-
Kendimi bi kere daha tanitayim.Bilmiyenler vardir [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Adim Selami (duymayan yoktur artik [img]smileys/smiley36.gif[/img]) 17,75 yasindayim [img]smileys/smiley4.gif[/img], Zong/Eregli de oturuyorum.Bu sene 2. kez ÖSS'ye hazirlaniyorum.Edited by: ThE_s2dYorum
-
adim Süha. Istanbul Maltepe(anadolu) oturuyorum..Istanbul Üniversitesinde. okuyorum 3.senem... 21 yasndym..herkese selamlar gönderiyirum[img]smileys/smiley2.gif[/img]AkkSeLI_61Yorum
-
slm trabzonsporlu kardeslerim ben hüseyin çümen 24.04.84 isparta dogumluyum neyazikki!! çaykaraliyim yeditepe üniversitesi tip fakültesinde okuyorum!! su yazilari okudpugumda trabzonlu olmayip trabzonu tutanlari görünce gözlerim yasariyor sagolun kardeslerim türkiyenin enbüyügü biziz en az 10 milyon taraftarimiz var[img]smileys/smiley32.gif[/img]Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum