Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
Mustafa Korkmaz
Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
tum camiaya selam...mensubu olmakla daima gurur duydugumuz buyuk trabzonspor camiasinin siz degerli uyeleriyle ayni cati altinda olmak gurur verici... adim okan subayim ve su anda ankarada gorev yapiyorum. forumdan sahsen bir kez tanistigim serdar hoca haricinde kimseyi tanimiyorum. o beni hatirlarmi bilemiyorum ama sebat-g.birligi macini birlikte izlemistik. bmn uyesi bir arkadas daha vardi ama ismini maalesef su anda hatirlayamadim. hepinizle tanismak ve bu cati altinda trabzonsporumuza en buyuk destegi vermek tek amacim. sevgiyle kalin
Merhabalar.. ismim Yener Yetkin.. 1975 Istanbul Eyüp dogumluyum..Aslen Giresun Kesapliyim..Anne tarafim da Trabzon Besikdüzü..Su an Sabiha Gökçen Uluslararasi Havalimaninda Uçak Harekat ve Koordine biriminde görev yapmaktayim..Istanbul Bostanci'da oturuyorum..
Yorum