Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni gelen arkadaşlar,

Bu sıcak BMN Ailesine hoşgeldiniz.

Temennim bizlerle birlikte sizlerinde tüm organizasyonlara katılıp, asıl gayemiz olan Trabzonspor' a destek vermektir.
    bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• ben büşra amasyalıyım kendimi ezik hissettim soyum trabzona dayanmadığı için artık beni aranızda idare edin ankarada yaşıyorum öğrenciyim

Yorum

• İlk olarak 05büşra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben büşra amasyalıyım kendimi ezik hissettim soyum trabzona dayanmadığı için artık beni aranızda idare edin ankarada yaşıyorum öğrenciyim

Bu forumda Trabzonluluk yok sadece Trabzonsporluluk var...

Aramıza hoşgeldin..

Yorum

• saol Kazım kardeşim hoşbulduk.
          inadına BORDO & MAVİ ....

Yorum

• sevgili kazım güzel dileklerin için teşekkürler her trabzonsporlu gibi benim de elimden geldiğince takıma destek vermek ve her platformda temsil edebilmek gayesiyle buradayım dün itibariyle aranıza katılmama rağmen güzel dostluklar edinmeğe başladım özellikle bmn ye katılmamda bana yardımcı olan fatih kırana teşekkür ediyorum.ibb maçına giderken vapurda karşılaştığımız ve bizi stada kadar misafir eden balıkesirli arkadaşlarıma da sevgilerimi yolluyorum onlarla bursa maçında görüşmek üzere ayrılmıştık 15. hafta bekliyoruz bursaya seninde bildiğin gibi herşey TRABZONSPOR için görüşmek dileğiyle selam olsun ankaradaki trabzonsporlulara HEP DESTEK TAM DESTEK
            En son Şahin_53 tarafından düzenlendi; 20.11.2008, 15:51.
            Bmn|Bursa
            Trabzonspor'lular Birliği
            ''Rize'li Trabzonspor'lular''

Yorum

• Ben Yavuz Semih Uzunboy.Aslen Beşikdüzülüyüm.Ankara'da yaşıyorum.5 yaşında olduğum için kreşe gidiyorum.Trabzonsporluyum ve Trabzonsporlu olmanın bütün sorumluluklarını yerine getireceğimden emin olabilirsiniz.

( Tabii ki bu mesajı kişinin kendisi yazmıyor.Ben Kazım_ , kardeşimi erkenden kayıt etmenin,kendisi için avantajlı olacağını düşündüm. )
              TRABZONLU OLUNMAZ,TRABZONLU DOĞULUR !

Yorum

• İlk olarak 05büşra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben büşra amasyalıyım kendimi ezik hissettim soyum trabzona dayanmadığı için artık beni aranızda idare edin ankarada yaşıyorum öğrenciyim
                Aramıza Hoşgeldin Büşra Ankaradaki organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle ..
                bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Arkadaşlar malumunuz onumuz kurban bayramı . kurban bayramı için bir takım çalışmalar yapmaktayım . ulkemız krız esıgınde yada o esıge getrılmeye calısılıoruz bazı bırımlerce . bu ortamda kimbilir ne kadar işsiz ne kadar aç hatta aylarca evine et gırmeyen ınsanlar var kurban bayramı bu yoksul ınsanlar ıcın bır nevı zıyafet hedıye . benm sizde isteğim Allah rızası için yardım etmek isteyen arkdaslarımın bana ulaşması yeterlıdır bmn camıası olarak bızımde buna bır katkımız olsun ıstedım . bır yoksulun duası bızım ıcın cok onemlıdır. bu yıl belırlenen fıyatlara gore buyuk bas sıgır dana için hisse 275 ytl ( isteyen taksitle nisana kadar ödeme imkanıda var ) koyunda 325 ytl cocugunuzn eşinizin adına kestırebılırsınız yada bende yardım etmek ıstıorum ama 5 10 verebılırım dıenler varsa peygamber efendımız s.a.v adınada kurbanlar kesılcek 5 10 vercekler ıcın peygamber efendımız s.a.v adına yapıalacak kurbana katkıda bulunabılırsınız. Allah yardımlarınızı kabul etsin .

İrtibat için : 0539 270 01 34 - 0506 387 61 34 fatih terzi
                  fthtrz_61@hotmail.com

Rabbim bizlere TRABZONUMUN ŞAMPIYONLUGUNDA NİCE KURBANLAR KESMEYI NASIP ETSIN

Yorum

• Herkese merhaba, adım İsmet, 33 yaşındayım. Tabzonluyum, İstanbul'da oturuyorum.

Yorum

• meraba herkeze selemlar ıstanbulda oturuyorum ısmım ismail 26 yasındayım trabzonlu degılım fakat trabzonsporluyum

Yorum

• selam millet bende geldim Gebzede oturuyorum 21 yasındayım.Doğma büyüme gebzeliyim babam Trabzon MACKA anam OF cumhuriyetinden hepinize saygılar...

Yorum

• Yeni üyelerimize hoşgeldiniz diyorum...

Yorum

• Eski üyeyim ama daha yeni yeni girmeye başladım BMN'ye

Organizasyonlara katılmak istiyorum ama bu mümkün olmuyo daha doğrusu bizimle ilgilenen kimse olmuyo

Bana yol gösterecek birini arıyorum ...

İstanbul - Gaziosmanpaşa - Arnavutköy temsilciler ilgilenirse sevinirim .

Yorum

• Ben geldim

Yorum

• merhaba arkadaş

herkese slm

adım Halime ATALAY
                                halil atalay'ın kardeşiyim
                                almanya - hamburg yaşıyorum
                                bir marketde muhasebe elemanı olarak çalışıyorum

bana yakında oturan arkadaşlar varsa tanışmak isterim

tekrar görüşmek üzere şimtilik kalın sağlıcaklar
                                BİZE GURBET TRABZONSPOR'DAN UZAK OLAN HERYER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim