Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mahmut Aksu İstifa !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kendi evimizde yaptığımız davranışlardan dolayı deplasman takımı hüviyetine bürünmüşüz...Gerçekten yazık...Bu amatör ruhlu yönetici arkadaşlarda bir zahmet istifa etsin...Trabzonspor'a destek olacaklarsa varsınlar tribünden olsunlar...
    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

Elbette mahmut aksu bu aciklamayi yapmayacakti ya da orada hakeme haddini bildirecekti.

Balik bastan kokar,bunun icin mahmut aksunun istifasini cözüm olarak görmüyorum.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Colman transferinde sinirlenip , masya yumruğunu vurup, önündeki bardağı duvara fırlatıp kıran bu adam...

Saçma bir başlık , niye Trabzonspor rezil oluyor ki ?

Trabzonspor boks kulübü mü ki?
        O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Colman transferinde sinirlenip , masya yumruğunu vurup, önündeki bardağı duvara fırlatıp kıran bu adam...

Saçma bir başlık , niye Trabzonspor rezil oluyor ki ?

Trabzonspor boks kulübü mü ki?
          Yazılanları tekrar okuyun ondan sonra bu yorumu yapın.

(Yazdıklarınızın ironi olmasını umuyorum)
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar ne istendiği açık.

Kimse Mahmut Aksu da hakeme kafayı yerleştirseydi demiyor.Okuduğunuzu iyi anlayın.

Sen Trabzonspor yöneticisiysen bu duruma düşemezsin,koskaca bir camiayı temsil ediyorsun.Ya gidersin o adama kendini seve seve dinletirsin,sözünü dinletebileceğine düşünmüyorsan da bu işlere hiç girmezsin.

Velev ki bu kadar acizsin o zaman bunu kamuoyuyla paylaşıp ne kendini ne de Trabzonspor'u rezil etmeyeceksin.

Koskoca Trabzonspor'a ayıp oluyor.
            tebrik ediyorum kardeşim güzel yazmışsın.
            Sayın AKSU siz TRABZONSPORUN Yöneticisiysen bu durumlara gelemezsin ne demek hakemin bir TRABZONSPOR yöneticisine el kaldırmak yazıklar olsun.birde bu kişiyi destekleyen var uzun lafın kısacası İSTİFA hemde iki defa İSTİFA..

Yorum

Trabzonda kendi evinde bir hakem çapulcusu ki maçtan önce kahpelik yapacaklarını bunca taraftar anladı haykırdı sana soyunma odasında hareket çekiyor ve sende adam diye sokağa çıkıp tv ye çıkıp bunu anlatıyosun ben senin adamlığına tüküreyim evde utanmadan o çocuklarının yüzüne eşinin yüzüne nasıl bakacan çakamadın orda züppeye kafayı ceza alsan neolacak sanki trübünde oturarak çok büyük iş yapıyorsun.Adamsan derhal istifanı verirsin.

Yorum

ulan sen adama kafa atamadın çıkdın birde könuşuyorsun ulan vur kafayı ne olacaksa olsun trabzonspor onuru ayaklar altına nasıl alırsın
                Zirve bizim işimizdir...

Yorum

eleştirmek için eleştirilyor...aksu vursaydı ne biçim adam yakışmıor bize denilcekti...
                  Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tebrik ediyorum kardeşim güzel yazmışsın.
                    Sayın AKSU siz TRABZONSPORUN Yöneticisiysen bu durumlara gelemezsin ne demek hakemin bir TRABZONSPOR yöneticisine el kaldırmak yazıklar olsun.birde bu kişiyi destekleyen var uzun lafın kısacası İSTİFA hemde iki defa İSTİFA..
                    Bu kimin ayıbı?
                    Hakem Bülent'in mi ? Yoksa Mahmut Aksu'nun mu?

Ben bu olayın bu kadar büyültülüp başlık açılmasını , ayrıca bu başlıkta şu anda yönetimdeki, bana göre en iyi adamın, istifaya davet edilmesini yanlış buluyorum.

Trabzonspor yöneticisi , bu adam bana yumruk kaldırdı , deyipte adamın ayıbını ortaya çıkaramaz mı?

5 yaşındaki çocuğun , babasını dünyanın en güçlü adamı sanıp , babası dayak yediğinde , düştüğü psikolojik durumda olan arkadaşlar gördüm başlığın geçmişinde.

Tekrar ediyorum saçma bir başlık
                    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

mahmut aksuyu severdim ama bu açıklamasıyla gerçekten bizi rezil etti, istifa felan olmaz böyle birşeyden dolayı ama başlığın açılması isabet olmuş, milletin yöneticisi asar keser bi konuştumu ortalığı ayağa kaldırır bizim yöneticiler çocuk gibi ağlıyor maçtan sonra, varmı böyle bişey yaw !!!
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Avni Aker de hakemin yanına gidyorsan kendine laf dedirtmeyeceksin !
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Aksu orda çaksaydı kafayı sorulurdu neden diye;durup dururken vurdum dese eyvallah Aksu kınanırdı ama bu çapulcunun bana yumruk kaldırdı ben de kodddddum kafayı dese kimse bu sayfada kınamazdı sadece ermen denen piç kınardı birde istanbul medyası Aksu tamamen korkaklık ve eziklik yaşamıştır adamsa onurluysa istifasını sunar bugün.

Yorum

Nereden nereye...
                            Bu forumda bir zamanlar Mahmut Aksu'ya teşekkür başlığı açılmıştı diye hatırlıyorum.Geçen sene bayılıyorduk bu adama.
                            Sadri Şener yönetimi istifa etmeli,sadece Mahmut Bey değil.
                            YÖNETİM İSTİFA !!!
                            Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

Mahmut AKSU 'ya transferlerde göstermiş olduğu üstün beceriden dolayı teşekkür ederiz..

Ama kimsa ama hiç kimse TRABZONSPORUN değil Yöneticisine, Tarafatarına bile laf söleyemez ki bırak tokat atmayı..

Aksu o an orda gereğini yapacaktı (tokatsa tokat) çünkü bunlar başka laftan anlamazlar, ya sövecen ya dövecen.Sonra da güzelce istifasını verecekti..

HERKES HADDİNİ BİLECEK...!!!
                              Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

Profesyonelce düşünüp, ona göre uygulama yöntemleri seçmek isterdim bu başlıkta.

Fakat burası mide bulandırıcı insanlarla dolu bir ülke.
                                Onlar insanlığın dilinden anlamazlar.

Üstelik bugünlerde bir de dayılık yapmaya kalkışan ayılar var.

Mahmut Aksu, sizle olmuyor.
                                Gidin lütfen.

Ve ricamdır: Lütfen, yeni nesil ipleri eline alıncaya kadar ortada yönetilebilir bir Trabzonspor bırakın.
                                Lütfen.
                                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

Yükleniyor...
                                X