Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mahmut Aksu İstifa !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

güzel bir başlık ne yalan söyluyeyim ben düşünuyırdum başlık acmak için geç bile kaldı Sayın AKSU bizi millete rezil etti lütfen İSTİFA gururun varsa bırak git.

Yorum

Tam destek İSTİFA uzun söze gerek yok
      SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

Belki de biz yanılıyoruz.
        ''Sana bir tokat atana sen diğer yanağını çevir.'' inanışına bağlı olabilir pek ala.
        Ve hakemin bu davranışına da inancı gereği öyle mukabele etmiştir kimbilir.
        ''Kimse inancı gereği yaptıklarından dolayı yargılanamaz.'' İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi.....
        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

Bu açıklamayı yapan bir adamın Trabzonspor'un yöneticisi olmasını içime sindiremiyorum.
          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

Aciz insanmışsın M.Aksu ! madem öyle bir hareketi oldu hakemin, ya gereğini yap o anda,
            ya da çıkıp milyonların önünde içine düştüğümüz ACİZETİ ilan etme !!!
            midem bulanıyor sizden...
            Defolun gidin artık !
            Yetti sizin zulümünüz.

Yorum

Şu iki maç kazandıktan sonra ekrana poz vermeye çıkanları mağlubiyetten sonrada görmek isteriz ...

Sizin göreviniz bu ...

Her galibiyeti üstlenip mağlubiyetten sonra saklanmak yöneticilikse ne ala memleket ben de varım yahu ...

Sayın yönetim deve kuşunun saklanışını bilirsiniz herhalde ...

Kafanızı saklaya durun kıçınızı çoktan gördü bu taraftar ...
              Twitter Adresim

Yorum

mahmut aksu da hakeme yumruk atsaydı da trabzon yenilgiyi hazmedemedi de hakeme saldırdı mı dedirtseydi... o zaman daha kötü olurdu...en iyisi mahmut aksunun bu işi hiç gündeme getirmemesi lazımdı....o yönden ayıp oldu....

Yorum

Diğer başlıkta da belirttim. Bu Mahmut Aksu'nun sorunu değil Trabzonspor'un sorunudur.

İstifa etmesi gereken varsa Mahmut Aksu değil, bütün yönetimdir. Yönetim istifa!

Yorum

arkadaşlar gerekli açıklamalar yapılır heralde öfkeyle karar vermemek bence en dogrusu ama bunuda sessiz kalmamamak lazım
                    Eski kullanıcı adı: olikos61
                    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

arkadaşlar bu adam kibarca gitmeseydide sert bir tavıırla gidip hakemi biraz iteleseydi bu seferde bize yakışmadı dicektiniz!hangisi dogru ben anlamıyorum hertürlü kendi adamlarımızı eleştiriyoruz hertürlü..!!!!!!!
                      En son Soytürk tarafından düzenlendi; 21.12.2009, 12:24.
                      Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

Trabzonspor taraftarın gördükçe, yeniçerilere rahmet okuyorum vallahi!! mahmut aksu için deği bu lafım,ama kelle istemeden durduğumuz bi gün bile olmuyor. sonra kellesini aldığımızın yerine geçen adamın kellesini istiyoruz, bakalım bunun sonu nereye kadar gidecek. bekleyelim görelim

Yorum

nasıl bi mantık bu istifa etmeliydi nie edecek gerçeği söyledi diyemi bırakın bunları mahmut aksu transferleri bitirirken süper hakem tokat atmaya kalktı diyince kötü vay be yazıklar olsun
                          Muharrem Usta & Ersun Yanal & Akyazı. Trabzonspor'un Diriliş İçin Son Şansı.

Yorum

Arkadaşlar ne istendiği açık.

Kimse Mahmut Aksu da hakeme kafayı yerleştirseydi demiyor.Okuduğunuzu iyi anlayın.

Sen Trabzonspor yöneticisiysen bu duruma düşemezsin,koskaca bir camiayı temsil ediyorsun.Ya gidersin o adama kendini seve seve dinletirsin,sözünü dinletebileceğini düşünmüyorsan da bu işlere hiç girmezsin.

Velev ki bu kadar acizsin o zaman bunu kamuoyuyla paylaşıp ne kendini ne de Trabzonspor'u rezil etmeyeceksin.

Koskoca Trabzonspor'a ayıp oluyor.
                            En son Murat Hızal tarafından düzenlendi; 21.12.2009, 13:37.
                            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

Bu adam bizi harbiden rezil etmiştir..Bence hakemi tahrik etmeye çalışmıştır..

Suç bundadır.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Sn.Mahmut Aksu

İstifa erdemdir tabi sende varsa...
                                61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                                RUHUNUZ YETER

Yorum

Yükleniyor...
                                X