Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mahmut Aksu İstifa !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

keşke , dün avni akerde sesi çıkan fenerlileri susturamayan sadece izleyen trabzonspor taraftarıda ''kafa'' atamadığı için taraftarlıktan emekli olsalar...
    Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

Bende destekliyorum...
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

artık TRABZONSPOR DAN SOGUMAYA BAŞLADIM ARTIK BENİM İÇİN TS NORMAL TAKIMA DÖNÜŞMEYE BAŞLADI BÖLE YÖNETİM OLDUKDAN SORA

Yorum

ulan mahmut çakamadın kafayı adama

üstüne bide dayak yiycen nerdeyse

bide utanmadan açıklıyosun

2 kere yerin dibine girdim senin yüzünden derhal İSTİFA et

Yorum

iyi valla oyuncu al getirti diye Sayın AKSU hakemlerden dayak yemezimi lazım nedemek bir TRABZONSPOR yöneticisi hakemden nerdeyse dayak yiyecek bir kalkıp milyonların önunde acıklama yapıp bizi cümle elaleme rezil etsin olmaz SAYIN AKSU olmaz.lütfen onurunuz varsa İSTİFA edin İSTİFA edin...

Yorum

orada o yümrügü sallamadisa keni kabahati aziziye ye yada onun dansözlerine birine yapsaydi hakem yumrugu atardi. Artik bizde masaya basinda hakemleri alalim gereken cevapi nerde olursa verelim. Cikipta cocuk gibi medya ya aglamak yakismaz yok bana vurmaya calisdida vurmaya calisana sende vuracaksin.
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Yorum

Bir hakem bozuntusu Trabzonspor yöneticisine yumruk atmaya kalkabiliyorsa, önce kendini sorgulamalısın Aksu (Benim için "siz" ve "Sayın" falan değilsin artık.). Eğer sende sıkıntı yoksa ve hakem lavuğu terbiyesizlik yaptıysa arasın MHK'yı ve bu adamı istemediğini söylersin.
                  Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

96 da tam 1 saat Şansal büyük bakan Faruk Özak ı yağmur altında bekletmişti canlı yayın için.O zaman 1 saat bekleyen kişi ben Trabzonspor un başkanıyım sen beni bekletemezsin dememişti.Şimdi de Mahmut bey çıkmış bi de ağlıyor.Siz TRABZONSPOR DA yöneticisiniz TRABZONSOR DA uyanın.Nedir bu fetret devri geçemedi bir türlü.Sahanda rakip seyircinin sesi seninkinden fazla çıkar yöneticin çıkar beni dövüyordu der sahada ki hakem 3 metre den ofasayt aleyhine yakaldır ya kaldırmaz(hangisi için görevlendirilmişse) yeter be yeter.Ben efedi yönetici istemiyorum artık.Gerekirse yumruğu gözünün üstüne vuracak adam istiyorum.
                    En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 21.12.2009, 21:21.

Yorum

colmanı transfer ederken şehir efsaneleri dolanıyordu buralarda.Mahmut Aksu gece yarısı anlaşamayınca bardakları duvara atmış, asmış kesmiş ve anlaşmayı imzalatmış...vay be.o halden bu hale öylemi?Mahmut Aksu beğendiğim bir yönetici.ama burda bu duruma düşmemeliydi.gereken istifa kadar ağır değil bence ama böyle de olmamalıydı.

Yorum

Saçma sapan bir başlık.

Mahmut Aksu'da sizin kadar biliyordur sicilyalı mafya edasıyla işi halletmeyi. Ama artık işler öyle değil böyle yürüyor.
                        Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

Mahmut Aksu, zirveye oynarken kendi kendine çelme takan yönetici profili.

İsterdim ki böyle olmasın.

Ama bu vakanın gereği istifa olmalı.
                          "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                          Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

Çakacaktın o hakeme Medyum Memiş'in Keto'ya vurduğu gibi,
                            Avni Aker'de ağlatacaktın onu, görenler zannedecekti bibi..
                            BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

kafayı oturtamadınmı şu hakeme ya....
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

kimse yumruk atsaydı demiyor zaten..sayfa başındaki mesaj herşeyi açıklıyor..ha ayrıca şu duruma düşüp istifa etmek zorunda kalacagına bi yumruk atıp istifa etmek zorunda kalsaydı yemin ediyorum daha iyi olurdu..rezillik tek kelimeyle..

Yorum

Yükleniyor...
                                X