Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mahmut Aksu İstifa !

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mahmut Aksu İstifa !

'' Hakem bana yumruk atmaya kalktı '' açıklamasıyla bizi yerin dibine sokan adam Trabzonspor Yöneticisi olamaz, bu kadar aciz bi adam bizi yönetemez...

Hiç bişey zoruma gitmez ama bu açıklama gider...

Trabzonspor'luluğumuda gözden geçireceğim eğer bu adam istifa etmezse, bu lafı Albayrak zamanında bile kullanmadım şimdi kullanıyorum.

Trabzon gibi yerde kendi stadında hakem bozuntusundan yumruk yiyecek duruma gelip bide utanmadan kamuoyuna çocuklar gibi şikayet ediyorsan, istifa edeceksin Mahmut aksu...
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Türkiyede kime sorarsan sor kimse inanmaz Trabzonda böyle bişe olduğuna belkıde bir ilki başardı Mahmut Aksu
    nazik ve kibar adam derhal istifa!!

Yorum

Evet destekliyorum bu fikri.

Tez zamanda..

Yorum

Kesinlikle istifa etmeli aciz adam.

Yorum

çok güzel olur istifa ederse ...Trabzonspora böyle bir yönetici yakışmıyor...

Yorum

Niye sadece Mahmut Aksu.
            O hiç olmazsa maçtan sonra yumruk yeme tehlikesini göze alıp hakeme hesap sorabilmiş.
            Sevgili Başkan fb'nin temsilcisi Hırsız Özdemir'in eline kapanmakla meşguldu maçtan sonra.
            Maçtan öncede pek güzel ağırlandıklarını yazmış bugün gazetelerde aynı hırsızın ağzından.
            Maç sonu hakeme Yönetici Yumruklatmak ta işin cilasıydı herhalde.....
            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

demekki hakemi tahrik etmeye gitmiş.
              Özkan SÜMER

Yorum

Ne yapsaydı yumruk filan mı atsaydı.Yapmayın arkadaşlar. Şimdi yapılması gereken kamuoyu oluşturmak ve Bülent'in hakemlik hayatını bitirmek. Sonrada çıkıp hakemlik hayatını biz bitirdik herkes ayağını denk alsın demek.fb başkanı çıktı konuştu iki haftada haskız 6 puan.Bu iş böyle
                ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

İstifa,genellikle onurlu insanların tercih ettiği bir müessesedir..

Yorum

YÖnetİm İstİfa
                    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Ne yapti Kayserispor baskani Recep Mamur? O hakeme sen adam degilsin diyen adamin istifasini istedi. Nerdesin Sadri baskan?
                      1

Yorum

Hala İstfia etmemişmi.
                        Ben istifa etmiştir zannediyordum.
                        Bu kadar ezik bir adamın Yönetimde işi ne.
                        Bana hakem hareket yapacak.Ve elini kolunu sallayarak benim şehrimden dışarı Çıkacak.
                        Birde Utanmadan ben Onu sanki marifetmiş gibi Tüm Türkiyeye duyuracağım.
                        Bundan sonra Trabzona gelecek hakamler,Trabzonun hakkını gaspettikleri gibi bir iki yöneticiyide Tokatlayıp giderlerse şaşırmam.
                        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne yapsaydı yumruk filan mı atsaydı.Yapmayın arkadaşlar. Şimdi yapılması gereken kamuoyu oluşturmak ve Bülent'in hakemlik hayatını bitirmek. Sonrada çıkıp hakemlik hayatını biz bitirdik herkes ayağını denk alsın demek.fb başkanı çıktı konuştu iki haftada haskız 6 puan.Bu iş böyle
                          bizim başkan da çıkıp deseydi , aziz beye katılıyorum bu hakemlerle lig bitmez diye...

hem ben kibarca söyledim , bu hareketi kendisine ve bir memura yakıştıramadım vs. demekle kamuoyu baskısı oluşturulmaz, anca gülerler sana.
                          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

Sadri bey kış uykusuna yattı herhalde Ondan da ses seda Yok.
                            Adama Şenol Güneşi getirdi her şey bitti zannediyorya,
                            3 galibiyetle Şampiyon oluncağını zannediyor.
                            5.Hafta Şampiyonluk Treni kaçtı Sadri Bey.
                            Sadece şampiyonluk Yolcuları bazen bizim İstasyona Uğrayıp el sallayıp geçiyorlar,
                            Hatta Bazen Trenden Senin yöneticine Tokat sallayanlar bile Çıkıyor,
                            Sen ve yönetiminde sessiz sedasız Bu treni seyrediyorsunuz.
                            Sen Ve Bu Türkiyeye Kendini ve Trabzonsporu rezil eden adam İstifa edin Lütfen.

Yorum

İlk olarak diegorobson tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bizim başkan da çıkıp deseydi , aziz beye katılıyorum bu hakemlerle lig bitmez diye...

hem ben kibarca söyledim , bu hareketi kendisine ve bir memura yakıştıramadım vs. demekle kamuoyu baskısı oluşturulmaz, anca gülerler sana.
                              FB yumuruğu bırak hakemin kafasını yadrı.ve o maç oynandı.

Yorum

Yükleniyor...
                              X