Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gelecek seçimde İHO tek aday kalıp da başkan olunca, o zaman neler olacak neler...

Bunlar iyi günlerimiz.
    Trabzonspor Başkanına sahip çıkmalı. Camia olarak bütünleşmeli. Bu takımı en başarılı yönetebilecek başkana sahibiz.

Hedefler şunlardı;
    - Trabzonspor'un kaybedilmiş itibarını yerine getirmek
    - Trabzonspor'a yeni bir kurumsal kimlik kazandırmak
    - Şike davasında atılması gereken tüm adımları atmak
    - Büyük batışı geciktirmek veya engellemek
    - Sportif anlamda hakedilen yerde olmak (başarılamadı)
    - Altyapıdan genç ve yetenekli oyuncuları takıma kazandırmak
    - İyi bir futbol takımı kadrosu kurmak

Yorum

• Aylar önce yöneticilerin ergenler gibi twitterdan birbirleriyle atıştığı veya anlaşmazlığa düştükleri ayrı ayrı krizleriyle yine konuştuğumuz yönetimin yenilenmesi ve seçimli kongre şart.. Ancak kredisini sonuna kadar tüketen başkanın kulübün malum hallerinden dolayı icazet almadan işe girişemeyeceği için ne olacağını göreceğiz.

Yönetimdeki parçalanmışlık ve beceri/tecrübe eksikliği, aklı değil TS'da futbolda bile olmayan La Fontaine Ersun'un üzerinde disiplin ve etki sağlayamadığı gibi tüm takımı da uçuruma götürdü, büyük rezaletleri yaşattı. Takım yönetimi ve organizasyonunu -halk tabiriyle toptan anlayan- bilen ve toplama olmayan yöneticilerin yönetime gireceği şekilde bir yapı oluşturulmalı. Yoksa takım Rıza hocayla iyi kötü rayına otursa bile bu şekilde gidemez.
      En son Erkin tarafından düzenlendi; 20.10.2017, 04:34.
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor Başkanına sahip çıkmalı. Camia olarak bütünleşmeli. Bu takımı en başarılı yönetebilecek başkana sahibiz.

Hedefler şunlardı;
        - Trabzonspor'un kaybedilmiş itibarını yerine getirmek
        - Trabzonspor'a yeni bir kurumsal kimlik kazandırmak
        - Şike davasında atılması gereken tüm adımları atmak
        - Büyük batışı geciktirmek veya engellemek
        - Sportif anlamda hakedilen yerde olmak (başarılamadı)
        - Altyapıdan genç ve yetenekli oyuncuları takıma kazandırmak
        - İyi bir futbol takımı kadrosu kurmak
        Kesinlikle basarilamayanlar bu karaladiklarim, en azindan simdilik... Şike konusu ve kurumsal kimlik de ??? su an bence
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kesinlikle basarilamayanlar bu karaladiklarim, en azindan simdilik... Şike konusu ve kurumsal kimlik de ??? su an bence
          İtibar konusunda hem yeni medya hem de duruş anlamında çok çok farklı bir Başkan söz konusu. Bu dışarıdan hissediliyor. Mafyoz, kirli değil dürüst ve ilkeli insanların temsil ettiği Trabzonspor imajı görülüyor.

Yorum

İtibar konusunda hem yeni medya hem de duruş anlamında çok çok farklı bir Başkan söz konusu. Bu dışarıdan hissediliyor. Mafyoz, kirli değil dürüst ve ilkeli insanların temsil ettiği Trabzonspor imajı görülüyor.
            O ayri da, para etmiyor bir de sahadaki îtibar sallantida, asil skinti da o iste

Yorum

O ayri da, para etmiyor bir de sahadaki îtibar sallantida, asil skinti da o iste
              İşin %90'ı o. Bu kadar uğraş, o enkazı temizle. Muhteşem bir kadro kur. Geldiğin noktaya bak. Şaka gibi gerçekten. Ama bunlara rağmen olacak ben inanıyorum.

Yorum

İşin %90'ı o. Bu kadar uğraş, o enkazı temizle. Muhteşem bir kadro kur. Geldiğin noktaya bak. Şaka gibi gerçekten. Ama bunlara rağmen olacak ben inanıyorum.
                Inanmak zorundayiz.. pek ümitli olmasam bile...
                Baskan çok büyük hatâ yapti ersun hâinine güvenerek... Ya da o da bizi çökertmek için kullanilan birisi... baska ihtimal yok... umarim hatâdir ve telâfi etme konusunda isteklidir, yoksa eyvah eyvah

Yorum

Baskan çok büyük hatâ yapti ersun hâinine güvenerek... Ya da o da bizi çökertmek için kullanilan birisi... baska ihtimal yok... umarim hatâdir ve telâfi etme konusunda isteklidir, yoksa eyvah eyvah
                  Kenan İskender samimiyetinde yönetici hikayeleri çıkacakken Nuri Albayrak'tan bile kötü sportif dönem yaşandı. Tarihin açık ara en kötü başkanı ve bu tartışılmaz. Bunu tersine çevirmek kendi elinde. Bırakıp gitme fikrine hiç sıcak değilim. Muharrem Beyin bu kulübe 200 milyon liradan fazla para verdiğini adım gibi biliyorum ve bu konuda yemin de ederim. Fakat para vermeyle işin bitmediğini anlamaya yeni yeni başlıyor.

Futbol çok başka birşey. İnşallah bu günler geçer de tarihin en başarılı yönetimlerden biri olur.

Yorum

ersunlan is bitse güzeldi

kadro mühendisligini gidip bir menajerinin eline birakti

oda sosa dururken kuckayi aldi, sonra sosayida aldik, ama stopersiz yola ciktik

dogru bir kadro mühendisliginde merkeze 1 kisi yeterdi, elinde okay ve onazi dururken birde milanda sosanin kuco arkasinda oynadigini gördükten sonra sosa tek basina fazla bile

kuckanin maliyetinlen bütün defansi yapilandirabilirdik

mas i satmamak o fiyata yine büyük hata
                    adam halen kendine gelemedi, okadar morelsizki ilk 11deki yerinide kaybetti

estebana kontrat vermenin manasi halen anlayamadim

iho baskanlik döneminde en dogru yaptigi sey kulüp doktorumuzdu
                    bu yaz adam isi birakip almanyaya geri döndü, halen benzer kalitede doktorumuz yok, ve yavas yavas sakat oyuncularimiz cogaliyor

yani birde baskanimiz muharren usta
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Belki ikisi fazlaydi ama elde Onazi ve Okay var diye degil Onazi'nin satilamamasi çalisma izni alamamasi isleri bozdu biraz bence...
                      Mas'a gerçekten öyle teklif geldi mi emin degiliz, ben sanmiyorum... Yoksa 4'e de satilir, 5-6 ise dondurmali kadayif künefe falan olur
                      Esteban saçmalik, kesin "ya simdi baska kaleci aramakla ugrasmayalim uzatalim gitsin" demislerdir bizimkiler
                      Ufuk Sentürk idi sanirim doktor, ne için gitti ne yapiyor Almanya'da simdi peki ? Yalniz onun zamâninda da epey sakatlik sorunu yasiyordu takim yaa

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gelecek seçimde İHO tek aday kalıp da başkan olunca, o zaman neler olacak neler...

Bunlar iyi günlerimiz.
                        İHO bu saatten sonra en fazla kurtlar vadisinde figüran olur. Muharrem başkan onu kariyeriyle döver.

Yorum

• günün birinde bir yönetim televizyon kanalı kurabilirse o gün takım küme düşse bile o yönetim benim gözümde en başarılı olanıdır. şuana kadar öylesi gelmedi

Yorum

• Ben bu adamı izlemeye sabredemiyorum.Sadri Şener’i şimdi bile açıp izlerim.Nereden nereye...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Modern Futbol

biraz futbol biraz genel konusmak gerekirse,

futbol dahil tüm ikili veya coklu münasebetlerde okumadan arastırmadan yol alamazsınız....trabzonspor temsilinde trabzon halkı görülüyor ki kendini hicbir alanda gelistiremiyor degistiremiyor, degisim evrenin dogal bir parcası olmasına ragmen bunu kabul etmiyor....

en basta sunu soylemeliyimki, ideolojik olarak trabzonspor sevgim bitmiştir, yani beni ben yapan karakterim ve düsüncelerimin cogu trabzonspor tarafından temsil edilmiyor artık....trabzonspor artık türk futbolunun devrimcisi degildir, en büyük tüketicisidir ve üstüne üstlük modern futbol icerisinde üretmedigi olculerde fazlasıyla deger biçilenidir....kapitalist yada buna ozenen sistemlerde üretmeyen erk üreten sınıftan farklılıgını üretim araclarıyla degil topladıgı sahip oldugu kapital ile gosterir ve bu düzenin devam etmesi icin cabalar....kaynaklarını üretim icin degil kendisine bicilen bu rolun devam etmesi icin harcayan bir kurum ve herseyin farkında olan ve bizde neresinden tutup kazanssak diyen halk....bunu tarihteki cogu devrimci karakterlerin zaman icerisinde ugradıgı değişim anaforlarına bakarak gorebilirsiniz....yasayan bir yapı olması sebebiyle ve degişmeyen tek sey degişimdir ilkesinden yola cıkarak günümüzde artık türk futbolunun devrimci bir karakteri diye trabzonspor dan bahsedemeyiz....

bu problemin onemli bir yüzü, cünkü inandıgınız ideoloji herne ise insanlar devrimleri ve kahramanlarını en basta psikolojik biraz da romantik olarak unutamaz toz konduramaz....70 lerin efsanevi kahramanları bircok evde bir cok yerde donemin en büyük viral etkisiyle bugunun trabzonsporlularını olusturmusken aslında günümüzde insanlardan cocukluk kahramanızı yıkın parcalayın demek kolay degil belkide olmamalı zaten....benimde icinde bulundugum 85 ve sonrası kusağın cocukluk kahramanlarının ezilmesini sahada varlık gosterememesine bu yüzden isyan ediyor olmasını da anlayısla karsılamak gerekli oldugunu düsünüyorum....

Ancak, modern futbol yani endüstriyel futbol, kapitalizm romantik devrimci kişilikleri, ideolojileri tanımaz, bu iki arkadas sadece para ve paranın elde edilme yontemi ile ilgilenir....burada aslında ideolojik bir elestiri getirebilirsiniz yanlıs yada dogrulugunu savunmuyorum ama bu o kadar kuvvetli olmalı ki endüstriyel futboldan dünya baska bir yone yol alsın....yani marx ın diyalektigi cercevesinde antitezimiz an itibarıyla olmadıgı icin farklı bir sentezde olusamıyor mevcut durumda....

büyük ekonomili liglerde herhangi bir takım oyunu sizden farklı oynuyor sizden farklı düsünüyor ve sizden farklı mücadele ediyor, ama aynı kurallar aynı yapılar var bu nasıl olabiliyor?tüm spor kültürel endüstriyel bilişim teknoloji vb bir cok alanlarda artık onemli olan verimliliktir....yani siz bir ürün yetistirirken bile yapmıs oldugu fotosentezde ürünün kullandıgı günes enerjisin hesaplar durumda olmalısınız....modern futbolda ise cok daha fazlasını yapmalısınız....big data diye birsey var artık veriden veri elde etmek gerekiyor ki bu da tamamen verimliligin anahtarı zaten....ingiltere de bir ligde oynanan oyun icerisinde saniyelerin onemi oldugunu zaman zaman gorebiliyoruz....dünya bu yone giderken sırf 70 li yılları konusmak gercekten akıl tutulması gibi geliyor....

trabzonspor yonetimleri 70 li yılların düsünsel takipciligini yaparak oy toplamamalı artık, dünyada sabit olarak duran hicbirsey yok bunu cok acıda olsa test ettik diye düsünüyorum....üzülerek görüyorum hatta gormek istemiyorum ki trabzonun elindeki pek cok seyde kaybolmus durumda, mesela sahili artık yok, mesela artık hentbolu yok, yesil alanı yok, hamsisi bile yok....inatla gecmişden gelecek kurmak vurgusu anlasılabilir gibi degil dogrusu....yeni fikirler yeni insanlar son 30 yılın sehir tarihi acısından en karanlık donemini yıkabilir....

akıl bilim arastırma insan sevgisi karadeniz nüktedanlıgı bunlar bitmemistir umarım....
                              En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 05.11.2017, 09:26.
                              ıslak imza....

Yorum

• [MENTION=33260]pazarkapılı[/MENTION] büyük bir keyifle okudum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

Çalışıyor...
                                X