Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    futbol baronları sağ bek sağ açık orta saha stoper almanıda mı engelledi veya ersun gibi vasat altı bir hocayla zorla mı anlaşma yaptırdı
    aaaaaa... olurmu, senol günes'den en az 5 gömlek üstün bir hocamışmış ersun yanal, şikebahceyi sampiyon yapmışmış, türkiyenin en iyisimişmiş

Yorum

• İlk olarak Murat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu yönetim en az iho yönetimi kadar korkak. Neden kongre seçimli olmuyor neden güven tazelemiyor? Çok komiktir ki bu adamlar diğerlerini eleştirdikleri konuları kendileri yapıyorlar seçim istemek hakkımız değil mi neden kimse sesini çıkarmıyor ersun yanal gitse ne olur başındakiler bunlar olduktan sonra.
      Seçimden korkan yok da,para ile satın alınan kongre üyesi olmuş kişiler var,Hacıosman'ın üye yaptığı,hangi takımı tuttukları bile belli olmayan eş,dost,akraba ve tanıdık diye üye yapılan 2500 kişiden bahsediliyor.
      Trabzonspor'un geleceği için büyük tehlike bu tip satılık kuru kalabalıklar,bir 13.sandık faciası daha sonumuz olur.
      O seçim Hacıosmanoğlu seçilmese bugünleri yaşamazdık.
      • Memento mori

Yorum

• Bu yonetim elestiriye bile degmez
        bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Trabzonspor bugünlere 1 günde gelmedi. Toparlanmayı nasıl bir anda başarabilir, taraftar önce bunu sorgulamalı.

Dibe vurup ekonomik ve sportif anlamda yokları oynayan Trabzonspor'un yeniden ayağa kalkması için zamana ihtiyacı olduğu aşikar.

Her sezon şampiyonluğa oynuyormuş nidasıyla nutuk atanların çözüm önerisi nedir? Hoca gitsin yönetim gitsin tamam şampiyon olduk...

Ersun Yanal'ın 90+'da Mustafa'yı oyuna alması bariz saçmalık ancak mesele bu kadar basit mi? Hocayı gönderince takım ayağa mı kalkacak?

İlaveten her hafta farklı bir hakem hatasına maruz kalıyoruz bu bariz doğramalar olmasaydı en az +7 puanımız daha vardı.

Şu aşamada eleştiri olmalı fakat yapıcı. Yıkıcı eleştiriler geçmişten ders alınmadığını gösteriyor ve kulübe zarar veriyor.

Yönetim göreve gelirken hedefi 50. Yıl olarak belirledi. O yüzden bir Trabzonsporlu olarak benim kredim 2017-18'e kadar sonsuz.

Geçmişten ders alarak hareket etmezsek daha çok dövünürüz. Hocaya ve yönetime tam destek, taraftar nefret etsede bu sene(!) "sabır" diyorum.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            futbol baronları sağ bek sağ açık orta saha stoper almanıda mı engelledi veya ersun gibi vasat altı bir hocayla zorla mı anlaşma yaptırdı
            Aynen bende böyle düşünüyorum.Futbol baronnları bu dangalaklara suk denen özürlüyü aldırdı.Futbol baronlari bunlara topa bile vuramayan muhammedi kafalarına silah dayayıp aldırdı.zeki gibi bir maradonayı yumlu gibi bir veli nimeti hep tezgahçılar aldırdı.Sağ bek almayın dedi sol bek almayın dedi 10 numara kesinlikle almayin dedi.Trabzonspor öyle bir takım ki götü boklu bursaspor un ßampiyon olmasını hazmeden ve buna müsade eden bu futbol baronları kafayı bir tek Trabzonspora taktı dertleri sabah akşam Trabzonspor 14. sıradaki Trabzonsporla uğraşıyorlar ki alım Allah 8.falan olurda Türk futbolun başına bela olur.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen bende böyle düşünüyorum.Futbol baronnları bu dangalaklara suk denen özürlüyü aldırdı.Futbol baronlari bunlara topa bile vuramayan muhammedi kafalarına silah dayayıp aldırdı.zeki gibi bir maradonayı yumlu gibi bir veli nimeti hep tezgahçılar aldırdı.Sağ bek almayın dedi sol bek almayın dedi 10 numara kesinlikle almayin dedi.Trabzonspor öyle bir takım ki götü boklu bursaspor un ßampiyon olmasını hazmeden ve buna müsade eden bu futbol baronları kafayı bir tek Trabzonspora taktı dertleri sabah akşam Trabzonspor 14. sıradaki Trabzonsporla uğraşıyorlar ki alım Allah 8.falan olurda Türk futbolun başına bela olur.
              abi suk kötü topçu deil bi videoya bakarsan şu ana kadar gelen yabancı forvetlerden iyilerinden biri olduğunu söyleyebiliriz.
              Ancak trabzon gol poziyonu üretemiyor. çok kısır geçiyor poziyon bulmada. Muhammed i de yıllarca bu camia istiyordu. Aldık adam futbolu unuttu.
              Zeki ve Yumlu konusunda ise size sonuna kadar katılıyorum

NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
              https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
              Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Çöküşü hazırlayan transferleri hocanın değil de yönetimin yapması hazırladı.Böyle kurumsallaşmayı da ilk kez görüyorum.
                Tükenişin sebebini başarısızlık olarak görenler yanılıyor.Yozlaşıyor ve tükeniyoruz!

Yorum

• Kurulan Scout ekibinde kendini ispat etmiş aldığı topçular prim yapmış 1 tane eleman var mı acaba? En büyük suçlu yetkiyi bu ekine devreden yönetimdir ve yönetimin başıdır.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
                  Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Yahu hala anlamıyorsunuz değil mi? Nasıl anlatabilirim ki size 2005'i 2011'i...
                    Öyle kolay unutan bir taraftarız ki vallahi billahi şaşıyorum!

Yahu çok uzağa gitmeye gerek yok! Şikenin babasının olduğu sezonda bir tek Lig Tv şikeyi görmezden geldi! Ve siz hala bu firmanın dekoderlerini, internet üyeliklerini alıyorsunuz!
                    Kusura bakmayın da bunun adı ihanettir! Trabzon şehrine ve Trabzonspor'a ihanettir!

Trabzonspor'u sadece iki üç sezona göre değerlendirirseniz hataya düşersiniz! Bu bir süreç ve bunun adı Trabzonspor'un dilim dilim doğranmasıdır!
                    Emin olun ki, bu sezon flaş bir çıkış yapsaydık çok fazla havaya girmemize bile izin vermeden hemen futbolun baronları frene basardı!
                    Şota'yla başladığımız sezonu bari unutmayın!

Tamam, takım da kötü oyuncular var, kadro berbat! Ki bunu bu forumlarda bizzat ben defalarca yazdım! Ama biraz da büyük resme bakalım canım renktaşlarım!
                    Bu sezon veya başka hangi sezon olursa olsun bizim çıkışa geçmemize bile izin vermezler!

Allah aşkına! Ligde hep aynı teknik direktörler dolaşıyor! Bir takımdan kovuluyor gidiyor diğer takıma, ordan kovuluyor sonra LigTv'ye yorumcu oluyor!
                    Lig Tv'ye yorumcu olduktan sonra başka bir takıma gidiyor! Siz anladınız ne demek istediğimi!

Git İstanbul takımlarına açık oyna, sonra gel Avni Aker'e kaleye otobüsü çek! Siz de gol atamıyoruz diye herkese sövün burda! Ne kadar kolay değil mi renktaşlar!?

Trabzonspor'un bu saatten sonra yapacağı en önemli şey, Taraftar yönetim elele, bu futbol baronlarına yumruğu geçirmek olmalıdır! Bu yumruk nasıl olmalıdır?

1-Havuzdan çıkacaksın! Onu bunu anlamam, havuzdan çıkacaksın! Ortak mı bunlar bize??? Trabzonspor'un havuzdan gelen sus payına ihtiyacı yok!

2-Passolig'ten çıkacaksın! Kendi biletini kendin basacaksın! Lig Tv'yi bırak stada, stadın yakınına bile almayacaksın!

3-Artık hedefini,vizyonunu sadece lig şampiyonluğu değil, Avrupa'da marka olup tanınmak üzere kuracaksın! Onlar kendi aralarında bu kirli ligde ÇAKMA YILDIZLARIYLA AVUNSUN! Mahalle takımlarını yenerek almadılar mı o yıldızları? Tek yıldız bizde ve her yanı alın teri, emek, şeref kokmaktadır!

Sözün özü, renktaşlarım, finansal anlamda bu futbol baronlarının tekerine çomak sokmadan, sadece ağlayarak bu işler olmaz! Olmuyor ve hiçbir zaman da olmayacak!

Bu yazımdan sonra da hala daha '' Biz futbol oynamıyoruz diye şampiyon olamıyoruz!'' diye düşenenler varsa onlara tek bir cevabım var!

2011'de 82 puanınla şampiyon yapmadılar seni! 82 puan!
                    Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                    -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                    Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                    -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Ayrıca, son maçta tam tamına 3 NET penaltı çalınmadı! Bursa'nın şampiyon olmalarına nasıl müsaade ettiler meselesine gelirsek, o sezon onlar da beklemiyordu bunu!
                      Nasılsa son maçta Fb kadıköy'de Trabzon'u yenecekti! Hem Trabzon neden Anadolu'dan çıkan tek şampiyon ünvanını kaybetsindi ki? Zaten Fb arkasına aldığı gazla Trabzon'u evire çevire yenerdi kendi taraftarı önünde değil mi?

Ama evdeki hesaplar çarşıya uymadı! Biz yine dik oynadık! Şikeye bulaşmadan, art niyetli hesaplara girmeden çıktık topumuzu oynadık!
                      Maç esnasında LigTv Spikerinin yanlı anlatımlarını ne çabuk unuttunuz?

Onur'dan dönen topa :''Kimse yok mu?'' vuracak anlamında resmen içindekileri ortaya döktüler! Maç bitince Bursa şampiyon bile diyemediler! Çünkü onlar da şaşırmıştı!

Yine 1996'da Kadıköy'de Fener-Altay maçında Altay öndeyken, Fb'nin stadından birden dakikalarca Fener marşı çalınmasını belki küçüklerimiz bilmez! O zaman nerdeydi futbolun adaleti?

Siz burda yönetime, oyunculara, Ersun Hoca'ya -ki hocalığı eleştirilebilir o ayrı- sövün durun! Söverek şampiyon yaparsınız ya Trabzon'u!

Hele hele İstanbul takımlarıyla oynanan her maça bakın! Mutlak surette maça etki eden bir hatalı karar illaki görürsünüz! Son yıllarda Gs'nin sürekli elle oynadıkları topların penaltı çalınmamasını nasıl açıklayabilirsiniz?

Velhasıl, Futbolun baronlarıyla yüzleşmeden, onlarla mücadele etmeden, futbolun kirli düzenine savaş açmadan, sportif anlamda bizim başarılı olmamıza izin vermediler ve vermeyecekler! Aksi olsaydı zaten şu an en az 8 şampiyonluğumuz vardı en az!
                      En son mete61bordomavi tarafından düzenlendi; 28.11.2016, 23:41.
                      Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                      -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                      Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                      -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• mete bey tamam dedikleriniz doğruda hırsızın hiç mi suçu yok ? senin hocan zekiden umludan medet uman bir insan kimse para yoktu falanda masal okumasın senin hocanın taktiği bile yok daha biz eşşeği sağlam kazığa bağlayacaktık önce ondan sonra bunları konuşacaktık ama ortada eşşeği bırak semeri bile kalmadı

Yorum

• Yönetimin kısa vadede yapacağı "en büyük hata" Ersun hocayı tazminatını vererek göndermek olur. Umarım böyle bir şey yapmazlar.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• En hoşlanmadığım yanınız her yenilgide twitterdaki hesaplarınızdan 3-4 gün ses çıkmaması. İnsanın haksızken de konuşmaya cesareti olmalı. Bu medeni bir davranıştır.
                            En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 29.11.2016, 00:18.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• hemen eleştiri..bu ne yahu...
                              Ulan m. United de sadece pogba denen adama 100 milyon euro verdi....Adamlar bizden beter.....

Bu takım toparlanacaktır...burası kesinde ...siz hemen başkana sallamaya başlarsanız aynı senaryoyu defalarca izlemeye devam ederiz

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Hedef yok diyerek takıma büyük bir zarar vermiştir başka Muharrem Usta. Böyle bir yaklaşım futbol için uygun değil.

Burası gençlere futbol öğretme yeri değil.
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Yükleniyor...
                                X