Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• adamlar ballı sözleşmeler yapmışlar..
    oynasalar 3 mılyoncuk oynamasalar 3 milyoncuk...
    neden gitsinlerki..

banada yıllı 2-3 milyon verin kulüpte yatar kalkarım.....

bir yere de gitmem asla...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kulüp hala TFF'den lisans alamamış,

Millet transfer bekliyor...
      sefa sagolsun
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Umarım yapılacak transferler nokta atışı olur ve kampa yetişirler.

Yorum

• Bu geçiş süreci için bizden koşulsuz destek istendi. Biz de koşulsuz kısmını her ne kadar pas geçmiş olsak da Trabzonspor'un mevcut durumunu göz önünde bulundurarak elimizden gelen tüm desteği vermeye çalışıyoruz.

Eleştiri hakkımız saklıdır. Saygılar, sevgiler...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Yanal, Yumlu'yu istiyo diye kadroda tutmasi cok yanlis.
            İyi valla. Demek Özer'i, Erkan'ini da istese kadroda tutacak. Hocaya bu kadar insiyatif birakilmamali.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yanal, Yumlu'yu istiyo diye kadroda tutmasi cok yanlis.
              İyi valla. Demek Özer'i, Erkan'ini da istese kadroda tutacak. Hocaya bu kadar insiyatif birakilmamali.

yahu açmayayım ağzımı diyorum, olmuyor. bir dediğiniz bir dediğinizi tutsun Allah aşkına.

hadi ben klavyeden ibaret (her ne demekse) sanal taraftar. en azından o klavyede dün yazdığımı bugün yutmuyorum. vallahi şaşkınlıktan "ağzım açık" kalıyor artık.
              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yahu açmayayım ağzımı diyorum, olmuyor. bir dediğiniz bir dediğinizi tutsun Allah aşkına.

hadi ben klavyeden ibaret (her ne demekse) sanal taraftar. en azından o klavyede dün yazdığımı bugün yutmuyorum. vallahi şaşkınlıktan "ağzım açık" kalıyor artık.
                Yazdigim her seyi yayinla.
                Ben her yazdigimin arkasindayim.
                Sana onu neden yazdigimi da yaz bakalim.
                Gelipte bana eksi puani veren sendin.
                Nasil bir acın varsa artik kuyruk gibi pesime takilmissin.
                En son Anıl C tarafından düzenlendi; 03.07.2016, 00:53.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yazdigim her seyi yayinla.
                  Ben her yazdigimin arkasindayim.
                  Sana onu neden yazdigimi da yaz bakalim.
                  Gelipte bana eksi puani veren sendin.
                  Nasil bir acın varsa artik kuyruk gibi pesime takilmissin.
                  yahu en ufak eleştiriye tahammülünüz yok cidden. katılmadığım bir yoruma katılmadığımı belirtmem mi bu kadar saptırdı seni doğrularından? ne derdim, ne sorunum olacak ki seninle ya da zihniyetinle? aynı takımı tutuyor olmaktan başka ortak paydamız mı var? katıldığım, doğru bulduğum yorumları beğenmek kadar doğru bulmadığım yorumları beğenmeme hakkım yok mu nazarında? cevabın "var" idiyse -ki olması gerekendir- varlığına bu tahammülsüzlük neden? neyse, doğrularınla baş başa mutlu bir hayat diliyorum, gerçekten.
                  İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                  ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Can Karyağdı kulüpte ne iş yapıyor bilen var mı?

Yorum

• bu yönetime kimse suc bulmasın daha yeni basladılar ve dogru işler yapıp kulübün parasını carcur etmiyorlar.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Can Karyağdı kulüpte ne iş yapıyor bilen var mı?
                        Kulüp twitlerini rt.lemek [emoji1]
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Nevzat aydin'in gereksiz hatta sacma tweet sallamayi birakmasi lazim.
                          Geldigime pismanim nedir ? Yalvaran mi oldu sana gel diye. Pismansan ver istifani git.
                          Tamam basarili bir isadami eyvallah da bu ona koca bir kulube tepeden bakma hakki vermiyor.

Yorum

• Nevzat Aydın'ın sarkastik bir yazım şekli ve tavrı var.
                            Pek alışık olmadığımız bir tavır ama sanırım yavaş yavaş alışacağız.
                            Amatör ruh,profosyonel düşünce
                            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Uyanın isterseniz sayın yönetim.

Ne gelen , var ne giden . Lig başlayacak yakında , fikstür çekildi farkında mısınız ?
                              #Dik oyna

Yorum

• 1 gün daha sessiz sedasız geçti.
                                #Dik oyna

Yorum

Yükleniyor...
                                X