Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eline sağlık Esra kardeşim.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

O formalar gözünüze girsin be nasıl zevk var sizde yeter ya her yıl iyi forma bekliyoruz olaya bak. Taraftarı keriz yerine koymayın artık yıllardır 3. sınıf ürünlere tonla para ödedik yeter .
      En son amour_61 tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 02:18.

Yorum

• Gitmene 5 ay kaldı sportif başarı, cahil olan taraftarlarına yutturacağın stad açılışı umrumda değil defol git tek isteğim bu

Yorum

• İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://www.61saat.com/futbol/trabzon...i-h215148.html

O formalar gözünüze girsin be nasıl zevk var sizde yeter ya her yıl iyi forma bekliyoruz olaya bak. Taraftarı keriz yerine koymayın artık yıllardır 3. sınıf ürünlere tonla para ödedik yeter .
          Öyle senin dediğin gibi yürümez bu işler klavye başından atması kolay diye fırça yemeyesin
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Resmi sayfadan açıklama yazan şahıs dahi anlamındaki "de" ekini ayırmayı bilmiyor. Amatörlük klubün her yerinden akıyor.
            8. Kuşatma

Yorum

• trabzon sehri sisteminin üretimi bir baskanın gitmesi, trabzon sehri sisteminin değişecegi anlamına mı geliyor?....
              ıslak imza....

Yorum

• Süper ligde en fazla futbolcuya sahip takım: Trabzonspor (34),
                1.Ligde en fazla futbolcuya sahip takım: 1461 Trabzon (32).

Elimizde yığınla topçu var, kalite yok. Bunların maaşları var, primleri, kiraları, aileleri vb. birçok problem yaratan unsurları var.
                Kadroların bir eleminasyona girmesi, süzgeçten geçirilmesi gerekiyor. Lüksemburg'un adı sanı duyulmamış bir takımına karşı bir maç yapıyorsun, fark yaratan oyuncu ekici ve onur'dan başka yok hepsi sıradan düz hatta rakipten bile düşük futbolcular (kat kat fazla kazanmalarına rağmen). Hala iki pası düzgün yapamayan, top süremeyen, şut çekemeyen, çalım atamayan (bu rakibe karşı bile!) bir gruba sahibiz.

Çözüm yolu ne, sorun kimde, ne yapmak-nasıl hareket etmek gerekiyor? Bir plan doğrultusunda ilerlemek gerekiyor. Artık bu kargaşa ortamından gına geldi! Her gelen gideni aratıyor, değişen gelişen bir şey yok. Hep daha geriye gidiyormuşuz gibime geliyor.

Her sene hep sil baştan yapıyoruz gibi görünüyor fakat değişen gelişen bir durum hiç olmuyor. Kulüp yap-boz tahtasına dönmüş durumda ve en acısı da bu sorunları çözebilecek yetkinlik ve kalibrede ne yönetici ne de başka bir sorumlu kulüpte bulunmuyor.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor büyük kulüptür ama asla büyük camia değildir. İHO'nun yaptığı rezilliklerin yüzde 1'ini başka bir kulüpte yapsalar adamı daha şehre sokmazlar. Bizde taraftarın yüzde yetmişi bu adamı el üstünde tutuyor, ağzına etse laf söyletmiyor. Hiç kendimizi kandırmaya gerek yok. Bizim camiadan hiçbir şey olmaz.

adam sılahlı suc orgutu kurup futbolcu ve ailelerini tehtit edip 17 macın 16 sında sıke yaptıgı gerekcesi ile kac sene hapıs yattı dahada yatabılır camisından ne gıbı bır ses duydun _??? buyuk camia olamamısının nedenı taraftarın bır araya gelememısıdır.. taraftarın bır araya gelememe sebebıde sıyasettır acık ve net ...

mesela ıhoyu sevmeyenlerın %90 ı basbakanın mıtıngıne gıttıgı ıcın kıl olmus her yonuyle elestırır olmustıur
                  ihoyu sevenlerın ıse %100 u mıtınge gıttıgı ıcın seven ınsanlardır e bu durumda taraftar bır araya gelmez hangı baska gelırse gelsın bu takımı sampıyon yapamaz

istersenız bu takıma peygamber getırın TARAFTAR BİRLESMEDEN SAMPIYON OLAMAYIZ nokta
                  En son demir tarafından düzenlendi; 20.07.2015, 16:22.
                  Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adam sılahlı suc orgutu kurup futbolcu ve ailelerini tehtit edip 17 macın 16 sında sıke yaptıgı gerekcesi ile kac sene hapıs yattı dahada yatabılır camisından ne gıbı bır ses duydun _??? buyuk camia olamamısının nedenı taraftarın bır araya gelememısıdır.. taraftarın bır araya gelememe sebebıde sıyasettır acık ve net ...

mesela ıhoyu sevmeyenlerın %90 ı basbakanın mıtıngıne gıttıgı ıcın kıl olmus her yonuyle elestırır olmustıur
                    ihoyu sevenlerın ıse %100 u mıtınge gıttıgı ıcın seven ınsanlardır e bu durumda taraftar bır araya gelmez hangı baska gelırse gelsın bu takımı sampıyon yapamaz

istersenız bu takıma peygamber getırın TARAFTAR BİRLESMEDEN SAMPIYON OLAMAYIZ nokta
                    Şu ilk cümledeki sorudan sonrasını okumadım. Bayılıyorum şu düşünceye ya. Harbiden adamlar kulübün anasını bellemiş olan, hiç çıkmayacak bir şike lekesi sürmüş olan başkanlarına sahip çıktılar. Helal olsun adamlara (!)

Yalnız ilginç bir şey var. Biz o şikecilere niye kızıyoruz? Aslında övmemiz gerek miyor mu? Adamlar her şeye rağmen başkanlarına sahip çıkıyor. Yazık ya, vallahi de BilLahi de yazık. Görüyorum ki biz şikecilere niye kızıyoruz sorusunun cevabını anlamayan insanlar var. Başka türlü şikeci bir şerefsize sahip çıkanları övmelerini gerektirecek bir sebep göremiyorum.

Bizim farkımız doğruya doğru, yanlışa yanlış dememizdir. İsterse babam olsun, yanlış yaptığı zaman bunu söylerim. Bir sebep yüzünden Aziz Yıldırım'a söverken aynı şeyi benim başkanım yaptığı zaman göz yumamam.. Başkanı korumaya çalışanların ağzından düşmüyor bu şikeciler her şeye rağmen başkanına sahip çıkıyor lafı. Evet onlar başkanına sahip çıkıyor, ama onlar Fenerbahçe kulübünü bitiriyor. Benim yanlışlarını söyleyerek sahip çıktığım şey İHO değil, Trabzonspor Kulübüdür. Kimse de bana sırf Trabzonspor Başkanıdır diye bu insanın rezilliklerini görmezden gelmemi söylemesin. Ben İHOspor'lu değil, Trabzonsporluyum. Trabzonspor'a zarar veren bir harekette bulunduğu zaman kim olursa olsun karşısında dururum. O başkana sahip çıkanlar kulübe destek olduğunu sanıyor ama yaptıkları tek şey sırf Trabzonspor başkanıdır diye bu adamın rezilliklerini görmezden gelmek ve Trabzonspor'un çöküşünü seyretmektir. Elbet bir gün gerçekten Trabzonspor'u destekleyenler ortaya çıkacaktır.

Hee bu arada siyasetin Allah belasını versin. Başkanı sırf siyasi görüşü yüzünden eleştiriyorsam da bir daha bana Trabzonspor maçı izlemek nasip olmasin. En büyük siyaseti her eleştiriyi mitinge çıktı diye yapıldığını zanneden insanlar yapıyor.. Bu kulübün ilk onlardan temizlenmesi lazım.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• BRAHİM HACIOSMANOĞUL ASPOR’A BAĞLANDI KİMSE TAKMADI

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yine canlı yayına çıktı.
                      Nerede?
                      Aspor.
                      Peki inceledik.
                      Baktık ki takip edilirliği nasıl..
                      Haber61’in Haber merkezi ince detaylı bir çalışma yaptı.
                      Her köşe bucağı kurcaladı.
                      Yorumlara baktı.
                      Sonuç şöyle;
                      Hacıosmanoğlu kendi sözleri aynı nakaratları tekrarladı. Ama bordo mavi camiada çok fazla takan olmadı.
                      İlgilenen olmadı.
                      Söyledikleri yine aynıydı…
                      Yalnız bu defa bir değişiklik sezdik.
                      ‘Temiz futbol paylaşları’ sözünü hiç kullanmadı.
                      Bu da bir detay.
                      Ama maalesef ki umursanmıyor.
                      Nedenini kendi biliyor.
                      Yazmaya gerek var mı?

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu ilk cümledeki sorudan sonrasını okumadım. Bayılıyorum şu düşünceye ya. Harbiden adamlar kulübün anasını bellemiş olan, hiç çıkmayacak bir şike lekesi sürmüş olan başkanlarına sahip çıktılar. Helal olsun adamlara (!)

Yalnız ilginç bir şey var. Biz o şikecilere niye kızıyoruz? Aslında övmemiz gerek miyor mu? Adamlar her şeye rağmen başkanlarına sahip çıkıyor. Yazık ya, vallahi de BilLahi de yazık. Görüyorum ki biz şikecilere niye kızıyoruz sorusunun cevabını anlamayan insanlar var. Başka türlü şikeci bir şerefsize sahip çıkanları övmelerini gerektirecek bir sebep göremiyorum.

Bizim farkımız doğruya doğru, yanlışa yanlış dememizdir. İsterse babam olsun, yanlış yaptığı zaman bunu söylerim. Bir sebep yüzünden Aziz Yıldırım'a söverken aynı şeyi benim başkanım yaptığı zaman göz yumamam.. Başkanı korumaya çalışanların ağzından düşmüyor bu şikeciler her şeye rağmen başkanına sahip çıkıyor lafı. Evet onlar başkanına sahip çıkıyor, ama onlar Fenerbahçe kulübünü bitiriyor. Benim yanlışlarını söyleyerek sahip çıktığım şey İHO değil, Trabzonspor Kulübüdür. Kimse de bana sırf Trabzonspor Başkanıdır diye bu insanın rezilliklerini görmezden gelmemi söylemesin. Ben İHOspor'lu değil, Trabzonsporluyum. Trabzonspor'a zarar veren bir harekette bulunduğu zaman kim olursa olsun karşısında dururum. O başkana sahip çıkanlar kulübe destek olduğunu sanıyor ama yaptıkları tek şey sırf Trabzonspor başkanıdır diye bu adamın rezilliklerini görmezden gelmek ve Trabzonspor'un çöküşünü seyretmektir. Elbet bir gün gerçekten Trabzonspor'u destekleyenler ortaya çıkacaktır.

Hee bu arada siyasetin Allah belasını versin. Başkanı sırf siyasi görüşü yüzünden eleştiriyorsam da bir daha bana Trabzonspor maçı izlemek nasip olmasin. En büyük siyaseti her eleştiriyi mitinge çıktı diye yapıldığını zanneden insanlar yapıyor.. Bu kulübün ilk onlardan temizlenmesi lazım.

cumlenın basından bır yerı yakalayıp oradan yurumek yerıne yazdıgımı anlamaya calısman benı gercekten mutlu ederdi cunkı sen bu sekılde davrandıgında hayatın sırrını versen karsındakı kısıye oda senı dınlemek ıstemeyecektır
                        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• Bayramlaşma törenine katılmamış ulu İHO.
                          Muharrem Usta haricinde son seçimde başkanlığa aday olan kimse de yokmuş.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Avrupa'da başarı önemsizdir . İho'nun yeni özlü söz. İşte bu kadar vizyonsuz, işte bu kadar çapsız bir adamla karşı karşıyayız.
                            2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak İlker Gazioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avrupa'da başarı önemsizdir . İho'nun yeni özlü söz. İşte bu kadar vizyonsuz, işte bu kadar çapsız bir adamla karşı karşıyayız.

daha oncekı bır konusmasını dınlşemıstım geldıgımızden berı avrupadakı basarı cıtasını yukselttık ama uefa da cok zarar goruyoruz kazandıgımız kaybettıklerımızı karsılamıyor buyuzden sampıyonlar lıgı ıcın mucadele verecegız demıstı belkı ona ıstınaden soylemıstır bunu yani ticari acıdan ve futbolcuların sakatlanması acısından.. haa bana soracak olursan yurt dısındakı basarılar cok cok daha onemlı ama buda bır bakıs acısıdır sonucta

Yorum

• İlk olarak İlker Gazioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Avrupa'da başarı önemsizdir . İho'nun yeni özlü söz. İşte bu kadar vizyonsuz, işte bu kadar çapsız bir adamla karşı karşıyayız.
                                İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                daha oncekı bır konusmasını dınlşemıstım geldıgımızden berı avrupadakı basarı cıtasını yukselttık ama uefa da cok zarar goruyoruz kazandıgımız kaybettıklerımızı karsılamıyor buyuzden sampıyonlar lıgı ıcın mucadele verecegız demıstı belkı ona ıstınaden soylemıstır bunu yani ticari acıdan ve futbolcuların sakatlanması acısından.. haa bana soracak olursan yurt dısındakı basarılar cok cok daha onemlı ama buda bır bakıs acısıdır sonucta
                                son 3 yılda Avrupada 30 dan fazla maç oynadık.....

ondan önceki 40 küsür yıllık tarihimizde toplamn maç sayımız 90 civarı idi....

yani yavaş yavaş Avrupaya ısındık ligden daha güzel daha rahat maçlar oynadık....

evet sakatlıklarımız olduğu doğrudur....

avrupa liginin şampiyonlar liginin sadece giriş parası kadar bile para kazandırmadığıda doğrudur..

lakin avrupa bize çok şeyler kazandırmıştır....

onun için başkanımızın bu açıklamalarını en basit haliyle talihsizlik olarak görüyorum....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Çalışıyor...
                                X