Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1-Kazlıçeşme ayağa dolandı.O gün eleştirdim.Bugünde aynı düşünüyorum.
    2-mecnunla ideolojik yakınlık olabilir.mahkemenin suçlu bulduğu şikeciye daha iyi bir ifade kullanılabilirdi.Şimdi bocalıyor.
    3-Şike davasından sebep Trabzonun iç yapısını görme imkanımız oldu.Eskiden bordomavi dendiğinde pazarlıksız destekliyorduk.Yine öyle olacak.fakat Trabzonspor siyaset için iyi bir sıçrama taşıymış.Bunu gördük.
    4-Soğuk istanbul gününde tff nin boş binalarına kartaldan beni götüren duygu sadece adalet arayışı idi.Ne başkanlardı nede siyaset.
    5-Başkanın bulunduğu makam siyasi düşüncesine göre beyanat vereceği bir makam değildir.
    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Aralık'ta kongre var mı?
      Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
      Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Şimdi de bizi "dalkavukluk"la itham ediyor

Maşallah, başkana bak

Sanırım İHO'nun algılama problemleri var. Her fırsatta, her platformda başbakanı ben yüceltiyorum, senin peşindeyiz diyorum, İnşallah 10 yıl daha başımızda kalırsın diyorum...

Başkan dursun bir düşünsün, dalkavuk biz miyiz, o mu ?
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Kupa benim namus borcumdur u sadri sener dese neyse haciya noluyor? Senin borcun yok haci Ts baskani olarak yapman gerekenler var buda ilgili yerlere muracattir . Ona buna yalanip siyaset yapmak degildir

Yorum

• Uefa maçı öncesinde konuştuğumuz şeylere bakın

Yorum

• Ölüm sıtma ilişkisi. Hakan Kulacoglunu sallayan yok nedense.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Programı pür dikkat izledim.

Sunucu mükemmel bir gazetecilik örneği gösterdi. Sorulması gereken tüm soruları sordu.

Sorulan tüm sorular aklımın bir köşesinde beni kurcalayan konulara ilşkindi.

Ve maalesef sorulan hiçbir tane sorunun dahi cevabı verilemedi. Ciddi bir hayal kırıklığıydı.

Sonuçta Trabzonspor'un zarar görmesi benim de manevi yönden zarar görmem demek. Üzüntümün tarifi yok.

Şu altı yedi ay hızlıca geçsin.

İstediğim tek şey bu sürede geri dönüşü olmayan zarar verici adımlar atılmasın...

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen Ali abi...

Puan cezası verseler bile Gs ye kaybettikleri sezonlarda aldıkları puanlarını silerler...
                  Ben küme düşebileceklerini hiç sanmıyorum.
                  Benim tek derdim kupa ve o kupanın Trabzonspor'a gelmesi onlara verilecek en büyük ceza olacaktır...

Ama bazıları diyebilir ki; derdimiz kupa değil adalet...

Güzel bir söz ve güzel bir inanç ama burası Türkiye...
                  valla hiç birsey olmamıs gibi ..al sana kupa dediklerinde '' teşekkürler sayın federasyon '' deyip kupayımı alacağız

nerde yapılan bu haksızlıkların hesabı ?
                  iki sene bekletilmenin hesabı ?
                  hiçe sayılmanın hesabı ?
                  huzurumuzun bozulmasının hesabı ??
                  sevincimizin çalınmasının hesabı ??

hani efendice alın sizin hakkınızsa buyrun arkadaşmı dediler sanki ?

O takımın küme düşmesi gerekiyor arkadaş,
                  Yada bize çektirdikleri için özür dilecekler..
                  Ancak ozaman helalleşiriz..
                  En son şenol.08.borçkalı tarafından düzenlendi; 31.07.2013, 20:06.
                  şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• Benim klup baskanim siyaset yapip ahkam kesemez sen transferlerden haber ver tv kur stadi bitir vs isine bak basbakana minnet duyup duymaycgmza senmi karar vericeksin?? Tum kalbimle baskan secilmesini istyordum ustaya cidden yazik olmus

Yorum

• Hacıosmanoğlu başkan olduktan sonra misal verirsek toplamda 20 saat tv ye çıkıp konuşmuşsa eğer bunun 17 saati siyaset ile alakalı.
                      Bugün katıldığı programa bakıyorum yine siyaset, yine siyaset ve yine siyaset.

Sanırım burada bir çok arkadaşıma da özür borcum var...

Ben galiba çok iyimser bakmışım herşeye....

Başkanın son şansı Cas kararından sonra yapacaklarıdır. Eğer onda da kayda değer bir icraat, hamle yapmaz ise yazıklar olsun ona...
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Şenol Dayaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        valla hiç birsey olmamıs gibi ..al sana kupa dediklerinde '' teşekkürler sayın federasyon '' deyip kupayımı alacağız

nerde yapılan serefsizliklerin hesabı ?
                        iki sene bekletilmenin hesabı ?
                        hiçe sayılmanın hesabı ?
                        huzurumuzun bozulmasının hesabı ??
                        sevincimizin çalınmasının hesabı ??

hani efendice alın sizin hakkınızsa buyrun arkadaşmı dediler sanki ?

O takımın küme düşmesi gerekiyor arkadaş,
                        Yada bize çektirdikleri için özür dilecekler..
                        Ancak ozaman helalleşiriz..
                        Ben zaten kupam gelse bile hakkımı haram ediyorum...

Özür dilese bile haram ediyorum...

Ben Mayıs ayında sevinemedim... Kupa gelse de sevinemeyeceğim... O yüzden de helal etmiyorum... Etmeyeceğim de...

Ama beklentilerinizi bu derece "hırsızlık" yapanlardan beklemek bence mümkün değil...

O yüzden sadece ve sadece o kupayı istiyorum...

Ve tüm hakkımı ahirete bırakıyorum...
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İbrahim Hacıosmanoğlu'nu savunmak adına kullandığım cümlelerden ötürü kalbini kırdığım arkadaşım/kardeşim olmuşsa hepsinden özür dilerim.

Bu akşamki konuşmanın ardından, sayın Başkan'ı savunma adına tutar bir dalım kalmamıştır. Bu zamana kadar hata etmişim.

Bundan sonra hala savunmaya devam etmek demek inat/gurur uğruna anlamsız bir fikir mücadelesine girişmek demek olacaktır.

Sayın Başkan'ın Aralık ayında görevi Hakan Kulaçoğlu ya da Muharrem Usta'ya devretmesini temenni ediyorum.
                          Trabzonlu tavrı budur.
                          Baskanın ağzından düşürmediği trabzonlu duruşu, kendisinde yoktur.
                          Ahlakmış şikeymiş namusmuş, Bunlar hikaye demek.

Bu nedir yaa.bu nasıl yandaşlık,bu ne pislik. cıvık cıvık.

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben başkanı savunmadım, hatta tam zıt bir şekilde siyasetin içine bu kadar girmesini, kulübü sokmasını eleştirdiğimi yazdım 2 sayfa önce...

Benim üzüldüğüm nokta, bu yılda kulübün, taraftarın "İHO SAVUNUCUSU / İHO SAVUNUCUSU OLMAYAN" şeklinde bölünmesi korkusu...

Adam kupa namusumdur diyor...Benim için ötesi yok...

AKP li değilim, MHP li ve CHP li de değilim...Bu saatten sonra oy pusulasına Trabzonspor stickeri yapıştırıp atacağım...

Kupa gelsin ve Trabzonspor sahada doğru temsil edilsin...Benim derdim bu...

Başkanın siyasi kimliğiyle zerre ilgileniyorsam Allah yarına da çıkarmasın...
                            siyasi kimlik tepki oylarının boşa atılması ile tanımlanmamalı

bu ülkede kişiler ve kurumlar ayrıldığında milyonlarca Trabzonspor tarftarı madur edilmektedir

....
                            En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 31.07.2013, 00:38.
                            çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                            RİLKE

Yorum

• O kupa şikecilerin elinde kirlenen içine tükürlecek bir kupaydı.

Şimdi onur yoksunu, yalakalık ile gelirse tam içine s.çmalık bir kupa olur.

40 yıllık bir Trabzonsporluyu ne hale soktun Hacıosman efendi.
                              Koyu bir kupa savunucusu olan beni bile delirttin.
                              Derhal bırak git.
                              futbolcunda ,kupanda batsın.

Helal kupamızı böylemi alacaksın.Kalsın efendi kalsın.

Yorum

• Umarim Akcay ile bu sekilde ayrilmayiz.
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

Çalışıyor...
                                X