Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alper_usta tarafından gönderildi
    Başkan doğru yolda. Trabzonsporun menfaatleri için konuşmak kadar susmasınıda bileceksin. Habire konuşupta Sadri Şener in durumuna düşmesi dahamı iyi. Ligin başlamasına az kaldı , önümüzde koca bir sezon var , avrupa var , Sadri Şener den yadigar 200 milyon borç var , varoğlu var. Ayrıca herşeyin zamanı var. Başkanda biliyorki ligin ortasına gelipte orta sıralarda kalırsak kendisine yol gözükecek. 2010 - 2011 sezonunu halletmeye çalışacak ama 2013 - 2014 sezonunu sonraki sezonları hiçmi düşünmesin bu adam. Bursa nın bile hükümet desteğiyle şampiyon olduğu ligde biz neden 2013- 2014 sezonu şampiyonu olmayalım. Belkide Tayyip Erdoğan Hacıosmanoğluna 2013-2014 sezonunu vaadetmiş olamazmı.

Bu işlerde siyasetin etkisi olduğu doğru, ancak bizim açımızdan böyle bir riske girilir mi....

..ki böyle bir söz verildi varsayalım, gs, şb, bjk camiasının önünü neyle kesmenin garantisi verilmiş olabilir...

... ancak şu var bu sene sahadaki siyah giyen adamların etkisinin minimum olduğu bir sezon yaşayacağımızın garantisini verebilirim...hatta kararların (takdir hakkı diyelim daha doğru olur) lehimize yöneldiğini... başkanın tff, kulüpler birliği toplantısındaki çıkışlarının sonuçları elbette olacaktır....

Kazlıçeşme mitinginde ne konuşuldu ( sadece başkanın başörtüsü mağduru bir aileden gelmesi ve gezi olaylarına tepki için orda olmasının dışında) bilemiyoruz, ancak başvekilin onca işi arasında ( gezi parkı telaşında, hükümeti baskı altındayken futbolu konuşacak hali varsa tabii) "selam başkanım, nasılsın, tebrik ederim " dışında aralarında birşey geçtiğine inanmıyorum.
    En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 28.07.2013, 17:38.
    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Ortada bi menfaat var ama bu neyin menfaati hepimiz gòreceģiz..
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Bu yönetimden iyi şeyler beklemeyi IHO mitinge katıldığında kesmiştim. Artık, bizi ileride içinden çıkamayacağımız durumlara düşürmemesi için dua ediyorum. Şu transferler nerden, hangi para ile yapılıyor, bilen var mı?

Yorum

• Bu İHO bu paraları siyasetten mi alıyor acaba düşünmeye başladım. Gökdeniz den 500 bin euro borç alan kulüp dünya yıldızlarıyla ilgileniyor ve herkese cevap verirken bu boşbakana cevap veremiyor.
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu yönetimden iyi şeyler beklemeyi IHO mitinge katıldığında kesmiştim. Artık, bizi ileride içinden çıkamayacağımız durumlara düşürmemesi için dua ediyorum. Şu transferler nerden, hangi para ile yapılıyor, bilen var mı?
            adam para harcamadi ki transfere .1461 leri topladı ve 2 tane yabancı aldı bonservissiz.tolgayı sattı.bir tane yerli aldı.

Yorum

• 12-13 Sezonu

11-12 Sezonu

10-11 Sezonu

9-10 Sezonu

8-9 Sezonu

7-8 Sezonu

Gelen giden futolcular ve ödenen bonservisler.

Paranın hesabını daha düzgün yapabilmek için...
              En son alper* tarafından düzenlendi; 28.07.2013, 19:09.

Yorum

• Aykut Demir dışında bonservis veripte yapılan transfer yok.2.9 milyon euroyu uzun vadeye yaydılar.kulübün bazı rutin gelirleri geldi.bunun yanında 40 milyon tl civarında kredi çekildi.Gökdenizın verdiğı 1 mılyon tl üzerınden eleştirıler çok yersız.şıkebahçe Sowu 3 işadamının cebınden çıkan parayla alırken methiyeler düzen bizim taraftar sözkonusu eski oyuncumuzun bağış,hibe yada borç olarak verdiği para üzerınden yönetimi eleştirmeleri hiç mantıklı gelmedi bana.

Yorum

• Bu bilgiler için teşekkürler. Burada olması herkes için yararlı. Benim en büyük korkum bu aralar göbekten bir yerlere bağlanmamız.
                  Edit Akbayram: Maddi anlamda bağlanmaktı demek istediğim.
                  En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 28.07.2013, 19:28.

Yorum

• Alper oyuncu menajerlerıne ödenen paralarda var.senede ortalama 3 milyon eurodan 4 senede 12 mılyon euro.yanı 30 milyon tl civarı.umarım Hacıosmanoğlu menajerleri eski yönetim gibi ihya etmez.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alper oyuncu menajerlerıne ödenen paralarda var.senede ortalama 3 milyon eurodan 4 senede 12 mılyon euro.yanı 30 milyon tl civarı.umarım Hacıosmanoğlu menajerleri eski yönetim gibi ihya etmez.
                      O tür ödemeleri tespit etmek zor tabi.

Oyunculara ödenen ücretler açısından bakarsak yine geçmiş döneme nazaran çok daha iyi bir yönetim var.

Yorum

• İbrahim Hacıosmanoğlu Salı akşamı 21:30'da TGRT Haber'e konuk olacak...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Transferlere laf yok yapılan işlere laf yok , Fakat.

Gezi parkı olaylarında trabzonspor taraftarının işi yok dendi

Kılıçdaroglu acıklama yapti ertesi gün cevap verildi.

Bahçeli acıklama yapti ertesi gün cevap verildi.

R.T.E yapti aradan 1 hafta geçecek halen daha birşey yok ?

yönetim tarafını belli etti bu kadar da olmaması lazımdı.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Transferlere laf yok yapılan işlere laf yok , Fakat.

Gezi parkı olaylarında trabzonspor taraftarının işi yok dendi

Kılıçdaroglu acıklama yapti ertesi gün cevap verildi.

Bahçeli acıklama yapti ertesi gün cevap verildi.

R.T.E yapti aradan 1 hafta geçecek halen daha birşey yok ?

yönetim tarafını belli etti bu kadar da olmaması lazımdı.
                            Kesinlikle
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Şu ana kadar aldıkları adamlar, en azından kâğıt üstünde iyi.
                              YEDERLİ olmasa da iyi transferler yaptılar.

Nadir doğru şeyler yapıyorlar, görmezden gelme lüksümüz yok.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İbrahim Hacıosmanoğlu Salı akşamı 21:30'da TGRT Haber'e konuk olacak...
                                Trabzonspor başkanı konuşmaz icraat yapar
                                2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X