Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    finansal durumumuz okadar kötümüki, gökdeniz karadeniz takima 500 bin Dolar yardimda bulunuyor???
    Kulübün tüm gelirleri 2015 yılı sonuna kadar bankalara temlikli.ya hisse senedi satacaksın,yada yayıncı kuruluşun keyfi yerine gelecek ödeme yapacakta bir kaç milyon lira temlik kalkacak yeniden kredi kullanacaksın.önceki yönetimin müthiş! hamleleri maddi durumu bu boyuta getirdi.ayrıca 500 bin dolar az para değil.yaklaşık 1 milyon tl yapıyor.

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu yonetim IFLAZ etmistir, ilk isleri ISTIFA olmalidir! Nedemek 500 bin dolar hibe? Iyilik yapacaksa gider kombine alir ayrica fifa kriterlerine gorede tahminimce problem yaratabilir. Vizyon yok, para yok gercekten fenere hak veriyorum, 3. sinif mafya tabiri cok dogru.
      İflaz değil iflas olacaktı.ayrıca iflas eden yönetim değil kulüptür.önceki yönetimin maharetleriyle maddi durum tıkanma noktasına gelmiştir.şu ana kadar 30 milyon tl oyuncu alacaklarını ceplerinden karşıladılar.bence sen bi hesap makinası al eline hesap yap.beceremiyorsan ben sana burdan yardım edeceğim.
      En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 21.06.2013, 16:58.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadri şener 20 milyon tl hibe etti

Sent from my iPad using Tapatalk HD
        Ne zaman?
        Kaynak?
        Sadri Şener devlete olan borcunu zar zor öderken ne ara bağış yapmış kulübe?
        Atarken destekli atınki hedefi bulsun.

Yorum

Sadri Şener 90 lı yıllarda başkanken kulüpten alacağı olan 3 milyon doları hibe etmiştir. zaten o dönem devlet şirketine el koymuştu. Durumu kötüydü. Kulüpten bu parayı alsa bile devlet o parayı ondan alacaktı. Devlete gideceğine kulüpte kalsın denildi. E tabi zaman geçtikçe para arttı 3 milyon dolar oldu 20 milyon TL, seneye 30 olur 40 olur artar da artar...
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            29 günlük görev süresinin her birinde ayrı ayrı hatalar yaptı yeni yönetim. Kaldı ki bazı hataları su götürür hatalar değil ancak bizde götürüyor. Örneğin çok ağır eleştiriler, hakaretler edilen Sadri Şener Babasının milletvekili olduğu partinin başkanıyla yan yana görülse adamı linç edecek taraftar grubu, oy için fb'yi koruyup kollayan başbakanın mitingindeki rezilliği görmezden gelebiliyor.

Yalnızca başkan olmayı hedeflemiş sonrasını planlamamış, Nuri Albayrak döneminde de yaptıkları ortada olan bir başkanla yola çıktık Allah sonumuzu hayretsin.

Basketbol takımı kupa alırken iyi destek yok.

başkan icraat yapar dedi, tek icraatı batuhan.

yönetimi kurmadan içeride çatlak oluşturdu.

geldiğinden beri yaptığı 3 şey var: MRA, Ünal Karaman ve FB'ye ağır laflar etmek.

Zaten sonuncusunu biz fazlasıyla yapıyoruz. Ünal'ı desen o da başka bir yanlışı yaparken eğrisi doğrusunu buldu. 2 aydır Fatih benim sportif direktörüm derken anlaşamadı. aslında o da bir beceriksizlik.
            İlki ise tek mantıklı hamlesi gibi duruyordu ama şu ana kadar görünen MRA'da hiç hazırlık yapmamış. Tek transfer hedefimiz 3 yıldır ismi dönen aykut demir ile taraftarın gittiğinden beri gelsin dediği, en son maçını 2 yıl evvel bizde yapmış jaja.

Şimdi bir de gökdenizden borç yada hibe alacak duruma düşmüşüz. Yazıklar olsun. Nuri Albayrak'ın yarım bıraktığı Trabzonspor'u çökertme hedefine emin adımlarla gidiyor gibi gözüküyor İHO.

Allah yardımcımız olsun.
            Bu işleri çocuk oyuncağımı sanıyorsunuz?
            Yönetim ve bizzat başkan siyaseti Trabzonspor uğruna kullanacağını defalarca dile getirmiştir.siyaseti kesinlikle kullanmalıyız.istediklerimizi yaptırma adına doğru hamleler bunlar.
            Kulüp maddi yönden alanen batmıştır.örnekmi?en son 1.5 ay önce 270 bin tl para bulamayan yönetim kulübün 270 bin tl değerinde hissesini satarak girdi yapmıştır.
            Başta yabancı oyuncuların hemen hemen tümü olmak üzere bir çok yerli oyuncularla garanti para karşılığında 4-5 sene anlaşmalar yapmış önceki yönetim.hepsini toplasan 1 oyuncu etmez.şimdi bu pisliği temizleme vaktidir.bu işler sihirli değnekle değil zamanla,çalışarak çare bularak hallolacaktır.ha benim beklemeye tahammülüm yok hemen patlatsınlar 3-5 yıldız transferde keyfim yerine gelsin diyorsan çok beklerisin.yönetimin görevine geldiği günden bu yana hatalar olmadı demiyorum.ama bu kadar belirsiz ortamda yeniden sil baştan yapmak zorunda kaldığımız dönemde yapılan her müdahale yerinde olamayabilir.önemli olan camiaca misyonumuzu sahiplenmeleridir.bunu büyük oranda beceriyorlar.yanlışlar,hatalar insanlara mahsustur.bundan sonrada hatalar muhakkak olacaktır.önemli olan Trabzonsporun misyonuna göre hareket etmektir.
            En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 21.06.2013, 16:55.

Yorum

• 1 ay öncesine kadar kulubün temmuz ayının ortasına kadar 65-70 milyon tl paraya ihtiyacı olduğu gerçeğini ne çabuk unuttu eleştirisever arkadaşlar.

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne zaman?
                Kaynak?
                Sadri Şener devlete olan borcunu zar zor öderken ne ara bağış yapmış kulübe?
                Atarken destekli atınki hedefi bulsun.
                20 milyon tl değil 50 milyon dolarmış

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener TRT3’de  spor programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’a yöneticiliği döneminde 40-50 milyon dolar hibe ettiğini söyleyen Başkan Şener, mali kongrede ibra edilememe gibi sorunlar karşısında, şimdi bu

Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener TRT3’de  spor programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’a yöneticiliği döneminde 40-50 milyon dolar hibe ettiğini söyleyen Başkan Şener, mali kongrede ibra edilememe gibi sorunlar karşısında, şimdi bu

Yalanın bini bir para.
                  Mehmet Ali Yılmazda 250 milyon dolar hibe ettim demişti.
                  Varmı artıran?

Yorum

• Gökdeniz'den gelen para Zokora'ya...
                    .......................................

Zokora krizi çözüldü

Alacaklarından dolayı Trabzonspor'u FIFA'ya şikayet ettiği ve parası yatırılmadığı takdirde serbest kalacağı iddia edilen Fildişili oyuncu Didier Zokora'nın parasının yatırıldığı öğrenildi.

Trabzonspor'da göreve gelen yeni yönetim kurulu gelecek sezonun planlamasını yaparken diğer taraftan, futbolculara yapılacak ödemeler noktasında arayışlarını sürdürüyor. Göreve gelmelerinin ardından 30 milyon TL gibi bir ödeme yaptığı belirtilen yönetimi kurulunun, parası yatırılmadığı takdirde serbest kalacağı iddia edilen Didier Zokora'nın parasını yatırdığı öğrenildi. Bu miktarın ise 400 bin Euro olduğu belirtiliyor.
                    Öte yandan Fildişi Sahilli futbolcu Didier Zokora için Trabzonspor'a herhangi bir resmi başvurunun yapılmadığı bildirildi. Önümüzdeki sezonda Fildişili oyuncunun Trabzonspor formasını giyeceği belirtiliyor.

Yorum

Bizim başkan abartmayı sever. 50 milyon dolar 8 milyona dönmüş. Epic fail...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

20 milyon hibe edecek kadar para kazanmis yani Trabzonspora baskan olduktan sonra.?

iflas etmemis miydi baskan? ne ara dogruldu , ne ara zirve yapti da 20 milyon bagislayabilecek kivama geldi?

Yorum

• sadri şener yanlış bilmiyorsam 8 bağışlamıştı...Ama konusmalarında biraz abartmayı sever bu zamanın parasıyla 50 bağışladım derdi

Yorum

• Normal şartlar altında, Coca Cola Trabzon bayiinde dağıtım elemanı olabilecek bir vatandaş, Trabzonspor sayesinde milyon dolarlık adam olmuş, sonra da ihtiyaca binaen yardım etmiş. Buraya kadar sorun yok bence...

Sorun şu ki; seçimden önce kulübün borçları ile ilgili dersine çalışmamış, hazırlık yapmamış bir yönetim kurulu ve başkana sahibiz. Bu gidiş nereye varır bilemiyorum. Yakında, uzun sokaktaki seyyar kestanecilerden 6 kilo kestane, Köşem Eczanesinden 15 kutu ağrı kesici, Kardeşler Kırtasiye'den 7 top A4 kağıdı, Ayakkabı Boyacıları Derneği'nden 10 çift bedava boya hizmeti, Hanımeller Yemek Sanayii'nden 50 tabldot ve Jaja gelirse Tık Tık Birahanesi'nden 22 koli Efes, gibi haberler duymaktan endişe ediyorum...

Bunlar da kabul edilebilir bağışlar dahilinde değerlendirilebilir zamanla... Ancak, Lalezar Temizlik Ürünleri Ltd.Şti'nden 2 koli alt bezi haberini gördüğümüz gün, bilin ki altımıza yapmışızdır ve dağılabiliriz artık...

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu işleri çocuk oyuncağımı sanıyorsunuz?
                              Yönetim ve bizzat başkan siyaseti Trabzonspor uğruna kullanacağını defalarca dile getirmiştir.siyaseti kesinlikle kullanmalıyız.istediklerimizi yaptırma adına doğru hamleler bunlar.
                              Kulüp maddi yönden alanen batmıştır.örnekmi?en son 1.5 ay önce 270 bin tl para bulamayan yönetim kulübün 270 bin tl değerinde hissesini satarak girdi yapmıştır.
                              Başta yabancı oyuncuların hemen hemen tümü olmak üzere bir çok yerli oyuncularla garanti para karşılığında 4-5 sene anlaşmalar yapmış önceki yönetim.hepsini toplasan 1 oyuncu etmez.şimdi bu pisliği temizleme vaktidir.bu işler sihirli değnekle değil zamanla,çalışarak çare bularak hallolacaktır.ha benim beklemeye tahammülüm yok hemen patlatsınlar 3-5 yıldız transferde keyfim yerine gelsin diyorsan çok beklerisin.yönetimin görevine geldiği günden bu yana hatalar olmadı demiyorum.ama bu kadar belirsiz ortamda yeniden sil baştan yapmak zorunda kaldığımız dönemde yapılan her müdahale yerinde olamayabilir.önemli olan camiaca misyonumuzu sahiplenmeleridir.bunu büyük oranda beceriyorlar.yanlışlar,hatalar insanlara mahsustur.bundan sonrada hatalar muhakkak olacaktır.önemli olan Trabzonsporun misyonuna göre hareket etmektir.
                              çocuk oyuncağı olmadığı için yeterli bilgi birikimi olmayanların yapmaması gerektiğini düşünüyorum.

Yönetime gelmeden evvel bilinmiyor muydu maddi durumun kötü olduğu? kendisini 5-6 yıldır bu pozisyona hazırladığını iddia edenler böyle mi hazırlamışlar?

yıldız transferi patlatsınlar demiyoruz. durum ortada. ben başkan icraat yapar lafının gerisini arıyorum? feda diyenlerin yaptığı hazırlık, akılcı transferleri nerede, bizim 1 aylık yönetim politikamız nerede?

imza şov yapılan kondisyoneri tutamıyor, 2 ay evvelden sportif direktörüm dediği adamla anlaşamıyor.

hele siyaset konusunu konuşmaya değmez. siyaseti kullanmak demek "rıdvan" gibi istediğin anda konutuna girip istediklerini sıralayıp yaptırmak demektir. bir randevu için gidip mitinglerde peşinden koşmak değildir. ha eğer kendisinin açıkladığı gibi mitinge katılmak için gittiyse çok daha acıdır. çünkü ben kendimi temsil ederim ama başkan şu anda tüm Trabzonspor camiasını temsil ediyor. zaten açıklaması da ayrı bir komedidir. Başbakana istediklerini yaptırma diye birşey yok ortada zaten yapılan UEFA'dan yapılacak. UEFA suç yok dese başbakan İHO istedi diye Trabzonun hakkıdır mı diyecek? 2 yıldır fb için yaptıklarını bir anda değiştirecek mi? Kaldı ki oy potansiyelini, geçmiş seçimlerdeki sonuçlar da düşünülürse başbakan bize mi değer verir fb'ye mi?

Benim gördüğüm 1 aydaki icraatlarının çoğunluğu yanlış(ki miting olayı tartışmaya açık bile değildir). Transfer konusunda mali durum eli kolu bağlıyor olabilir ancak bu 5 yıldır kendini buraya hazırlayan kişi için böyle bir problem olmamalıdır. elde 12 yabancı varken hala konuşulan isimler yabancıysa zaten kendi hamleni kendin kısıtlarsın.

Bu saatten sonra düzelir mi, umarım düzelir ancak ihtimal vermiyorum. Takım daha kötüye giderse de zaten hak etmişiz, çünkü herkes hak ettiği şekilde yönetilir!
                              HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Normal şartlar altında, Coca Cola Trabzon bayiinde dağıtım elemanı olabilecek bir vatandaş, Trabzonspor sayesinde milyon dolarlık adam olmuş, sonra da ihtiyaca binaen yardım etmiş. Buraya kadar sorun yok bence...

Sorun şu ki; seçimden önce kulübün borçları ile ilgili dersine çalışmamış, hazırlık yapmamış bir yönetim kurulu ve başkana sahibiz. Bu gidiş nereye varır bilemiyorum. Yakında, uzun sokaktaki seyyar kestanecilerden 6 kilo kestane, Köşem Eczanesinden 15 kutu ağrı kesici, Kardeşler Kırtasiye'den 7 top A4 kağıdı, Ayakkabı Boyacıları Derneği'nden 10 çift bedava boya hizmeti, Hanımeller Yemek Sanayii'nden 50 tabldot ve Jaja gelirse Tık Tık Birahanesi'nden 22 koli Efes, gibi haberler duymaktan endişe ediyorum...

Bunlar da kabul edilebilir bağışlar dahilinde değerlendirilebilir zamanla... Ancak, Lalezar Temizlik Ürünleri Ltd.Şti'nden 2 koli alt bezi haberini gördüğümüz gün, bilin ki altımıza yapmışızdır ve dağılabiliriz artık...
                                uzun zamandır bu kadar harika bir yorum okumamıştım.
                                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

Çalışıyor...
                                X