Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• siyasi ikditidarın güdümüyle yada izniyle fenerbahçeye posta koymak la olmaz bu işler...!,büyük yanlış yaptı hacıosmanoğlu,trabzonspor bir kimliktir sen resmi websayfanı siyasi iktidarın propaganda argümanı olarak kulanamassın...senin alacagın kupayıda istemiyorum ben...yazıkkkk
    https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Birileri bana nerede diye sormuş...

Biz hep buradaydık...

Yazılarımı okuyup anlayamanlar bana neredeydi diye sormakta haklı...

Sizde birileri gibi şuycu buycu demeye çok meraklısınız...

Biz hep buradaydık;burada olacağız siz hiç merak etmeyin...

Trabzonsporun başarısı hedefi olan herkesle omuz omuzayız...

Siz hiç meraklanmayın!!!!

Yorum

• Bilinmelidir ki hak arama mücadelesi ancak, spor ahlak ve ilkelerine sahip gruplarla yapılabilecektir.

Bunun yanında, ülkemizin istikrar ve itibarını, birlik ve beraberliğini, barış ve kardeşliğini olumsuz etkileyecek her türlü tepkilere karşı irade ortaya koymak, futbolun ve sporun bu tarz olaylardan uzak tutulmasını sağlamak, ortak sorumluluğumuzdur.

Trabzonspor Kulübü olarak tertemiz formamızın, sportmenlik dışı, provokatör ve şiddet üreten grupların organizasyonlarının içerisinde gösterilmesinden rahatsızlık duymaktayız.

bu açıklamayı kim kaleme aldıysa eylemleri ve eylemcileri terör suçu ve suçlıusu ilan etmiş.hangi eylemi kimlerle ve nasıl yapacacığımızı yakında bir yönetmelikle açıklarlar.bu ne haddini bilmezlikliktir.
        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Siyaseti def ettik kulüpten, siyaseti yendik. Trabzonspor AKP'yi yendi. )))) Hehehe...
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Yahu ne gereği vardı şimdi böyle bir açıklama yapmanın... Trabzonumun adını ne diye siyasete bulaştırıyorsunuz ki... Bizde oturmuş bekliyoruz kupamızı ne zaman alacağız diye... Herşey ortada değilmi??? Daha sert şeyler yazmak lazımda işte neyse ceza almayalım şimdi durup dururken...
            " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Hakkımız olan kupayı yalakalıkla, lütufla alacağız anlaşılan. Ben kişisel olarak ne eyleme gittim ne bir şey yaptım ama bu açıklamanın gayet de güzel iktidar yalakalığı olduğunu görüyorum ve tasvip etmiyorum. Hiçbir kulüp bu konularda açıklama yapmamışken stad açılışındaki yuhalama olayından sonra Gs başkanının taraftarımızın yüzde bilmem kaçı Akp'lidir demesi gibi oldu bu durum. Hoş sonra da Gs aldı yürüdü bildiğiniz gibi. Anlaşılan kupayı alacağız. Zaten kanunen de almamız gerekiyor ama bu ülkede kanunlar üstü şeyler olduğundan yönetim de bu minvalde açıklama yapıyor demek ki... Bu devirde de Hacıosmanoğlu'nun Kara Murat gibi kılıçları çekip kupa alamayacağını da biliyorduk da bu tip işlere gireceğini bilmiyorduk pek.. Hayırlısı tabi.
              #7 King of Kings

Yorum

• Namuslu paydaşlar yalama paydaşlara doğru mu evrilecek acaba?

Kupayı almanın yolunu biliyorum derken bunu kast ediyormuş herhalde.

Yorum

• cok buyuk hata yaptilar..

Yorum

• Burada zafer nutukları atanlara ''bekleyin'' kardeşim demiştik... ''Yelkenler nasıl suya inecek görürsünüz'' demiştik... ''Kulüp siyasetten kurtulmadı, tam göbeğine oturdu'' demiştik...

Haklı çıkmaktan ilk defa bu kadar iğrendim... Kongre salonunda kurt işareti ile ona buna laf sokanlar, birden kuzuya dönmüş... Ah bu ikiyüzlülük ahh...

Bana toplumsal hayatımın içinde ayar vermeye kalkacak bir Trabzonspor Yönetim Kurulunu tanımıyorum! Siz gidin, ''bu direnişi desteklemiyoruz'' diyen parti genel başkanınıza ayar verin delikanlı iseniz! Benim, ne Trabzonsporluluğuma, ne de yapacağım eylemin ölçüsüne laf edebilirsiniz! Sıkar biraz!

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burada zafer nutukları atanlara ''bekleyin'' kardeşim demiştik... ''Yelkenler nasıl suya inecek görürsünüz'' demiştik... ''Kulüp siyasetten kurtulmadı, tam göbeğine oturdu'' demiştik...

Haklı çıkmaktan ilk defa bu kadar iğrendim... Kongre salonunda kurt işareti ile ona buna laf sokanlar, birden kuzuya dönmüş... Ah bu ikiyüzlülük ahh...

Bana toplumsal hayatımın içinde ayar vermeye kalkacak bir Trabzonspor Yönetim Kurulunu tanımıyorum! Siz gidin, ''bu direnişi desteklemiyoruz'' diyen parti genel başkanınıza ayar verin delikanlı iseniz! Benim, ne Trabzonsporluluğuma, ne de yapacağım eylemin ölçüsüne laf edebilirsiniz! Sıkar biraz!
                      Bekleyin dediğimizde Trabzonspor düşmanı ilan edilen bizdik....

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bekleyin dediğimizde Trabzonspor düşmanı ilan edilen bizdik....
                        Ah be Özgür, bildiklerimizi açık açık yazabilsek, neler olur burada sence?

Yorum

• Acıklamayı doğru buldum.Trabzonspor taraftarının sıkecı ve yandaş kopeklerle hareket etmemesı gerek.bazı arkadaşlar özellıklede Usta ve Senercılerın eleştırmek ıcın argumanları hazır.akı karayı tayyıbı anlamam tanımam.ülkede bıraz huzur ortamı var ve her yapılan eylem provokasyonla sonuçlanıyor.Trabzonsporlu uyanık olup kulübün sesıne kulak vermelı.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ah be Özgür, bildiklerimizi açık açık yazabilsek, neler olur burada sence?
                            Susmamızın sebebini burada yine söyledik...

Trabzonspor zarar görecek şu dönemde...

Ama biz sustukça yönetim foyasını ortaya çıkarıp bu zararı kendileri veriyor ya ....

Ona yanıyorum işte....

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Acıklamayı doğru buldum.Trabzonspor taraftarının sıkecı ve yandaş kopeklerle hareket etmemesı gerek.bazı arkadaşlar özellıklede Usta ve Senercılerın eleştırmek ıcın argumanları hazır.akı karayı tayyıbı anlamam tanımam.ülkede bıraz huzur ortamı var ve her yapılan eylem provokasyonla sonuçlanıyor.Trabzonsporlu uyanık olup kulübün sesıne kulak vermelı.
                              Kulüp bölünüyor kardeşim. Bu deklarasyon, tarihin sayfalarına çoktan işlendi bile... Silinmesi imkansız bir yara açıldı... Yine söyleyelim, bekleyin ve görün...

Yorum

• Yönetim çok büyük bir yanlış yapmıştır, siyasetin tam göbeğine bir spor kulübü olarak düşürmüştür kendisini, çok acemice yapılmış bir açıklama olarak görüyorum, bence bu tarz açıklama yapacağına bir an önce takım için nasıl transferler yaparız ona baksınlar.

Laf değil icraat yaparız diyen sayın yönetimden icraat bekliyoruz, laf değil...

Yorum

Çalışıyor...
                                X