Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mehmet ali yilmazin kanalinda muhaliflik yapan halil sanliya kiziyordum, ama adam hakliymis.
    İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
    BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• C planı?
      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Size Albayrak gibisi yakışır diyenlere gelsin bu yönetim Allah sizi bildiği gibi yapsın nedir bu inat!

Yorum

• Önümüzdeki mac söyle bir protesto ise yarayabilir:
          İlk dudukle birlikte taraftar stadı bosaltip gitsin. Sessiz olaysız ama sahaya madde atıp istifa diye bagirmaktan çok daha etkili olur bence
          En son OrkHun tarafından düzenlendi; 04.03.2013, 21:54. Sebep: İmla

Yorum

• Yönetim,
            Kafkas'ını da al git!

Yorum

• Bu yönetim bu takımı sıradan bir Anadolu kulübü olarak görüyor ve o yönde de güzel adımlar atıyorlar.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Gözünüzü seveyim istifa edin.

Pılınızı pırtınızı toplayın.

Yorum

• Satip satip bitirdiniz su takimi Helal olsun

Yorum

• azizin adnanin tupcunun kankasi bir adam ancak bu kadar sallar Trabzonu, Trabzonsporu. cok da umrundaydi Trabzonsporun dustugu durum. iflas etmis muflisken simdi piyasa adami oldu cikti.

Yorum

• Ğ Planı hazır mı?
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Defolup gıdın artık yeter ya

Yorum

• Bu yönetimin değil birgün bir dakika bile o koltukda durmamaları gerekiyor.
                          İşte şimdi sıra taraftarda.!
                          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Şu vaziyeti kabullenir bir camia olduk veselam, insanın ağrına giden de bu. Daha ne gelmesi lâzım kulübün başına acaba...
                            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Trabzon'daki taraftara büyük iş düşüyor yönetimi gönderme konusunda.

Yoksa bunların gideceği yok.

Yorum

• Takimin durumunu anlamamiz icin ''ince zeka'ya'' ihtiyacimiz var bence

Yorum

Çalışıyor...
                                X