Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sözlesme imzalayip kadrodisi kalan oyunculara bir bakin..iyi bakin, su anda nerdeler? 1 yil boyunca futbol oynamayan bir adamin kaybedeceklerini onlarda görün...kaldi ki bunlarin cogu sadece 4-5 ay futbol oynamamis olanlar!

Bu adam sözlesme imzalamiyor, o yüzden kadrodisi denince ilk destek taraftardan gelir (hepsinden gelmesine gerek yok zaten, futbolu bilenlerden gelmesi kafi)

Oyuncularin kafasina silah mi dayaniyor diyenlere..bu ligte bunu yapan coook Baskan duydum!

Birakin Yönetim agzi ile yazi yazmayi..burasi elestiri basligi hatirlatirim!
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Onur a 7.5 verirseler satsınlar ben isterim.

Yorum

• Futbolcularımızın 1,5 yıllık maliyetini bilen var mı ?
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• Başkan her soruya espiriyle yanıt vererek ciddiyetsizliğini otoritersizliğini bir kez daha ortaya koydu.1461 Trabzon takımı üzerinden gülücükler dağıtıyorsunda 10 küsür milyon lira bonservis harcadığın adamların hangisi şuan takımda?tıpkı Şenol Güneş gibi M.R.Akçay şansı olduğunu unutuyor.bu takımın bu aşamaya gelmesinde Sadri Şenerin zerre kadar katkısının olduğunu düşünmüyorum.tamamiyle teknik heyetin çabalarıyla bu noktaya gelindi.Sadri Şener satmaktan başka bir bok bildiği yok.bugün Yusuf,Gökhan veya başka oyuncumuza teklif gelsin arkasına bakmadan satar.Jankonun sadece menajerine 750 bin € verir ama 3 milyon liraya basketbol takımını ayakta tutamaz.130 milyon liranın karşılığı var der ama takımda Onur dışında para edecek bir tane adam yok.benden önce kulüp hisselerinin % 25'i halka arz edilmiş deyip şikayet eder,kendi her nakite sıkıştığında hisse senedi satar.4 senedir ağzına HES sakızını almış cak cak çiğner,Çaykaralıya giydirir!
          Hepsinden ziyade benim en çok zoruma giden konuşmasını kimse dile getirmemiş.Oğuz Tongsir soruyor.başkanım 2 takımınız var birini İstanbula getirin burda çok taraftarınız var.başkanın cevabı:İstanbuldaki taraftar 2 maça gider SONRA YAĞMUR YAĞAR MAÇA GİTMEZ.AMA TRABZONDAKİ TARAFTAR ÖYLE DEĞİL.ORDAKİ HALK GURURLU.TAKIMINI SAHİPLENİR.

Allah belanı versin başkan gibi.TS Clup gelirlerinin % 65'i İstanbuldan geliyor.en iddiasız maçlarına 30 bin kişi gidiyor.Ramazan ayının tam İFTAR saatinde iddiamız olmadığı halde ilk maçta 0-2 yenildiğimiz Benfica maçına zulümpiyata 45 bin seyirci gelmişti Allahın cezası.Arena stadında A.Bilbao rövanş maçına 3 gün kala 43 bin bilet satmıştın Sadri.oynanmayan maçın bilet paralarının 20 bini feda edildi Sadri.nasıl bir adamsın.nasıl bir insansın insanları Trabzonspordan soğuttun.yeter ya Allah aşkına defol git.

Yorum

• Sn Şener, "Yargıtay onar ise ne yapacaksınız?" sorusuna "Hiçbirşey, biz başvurularımızı yaptık zaten" diye cevap veriyor.

Biz bu şekilde hakkımız olan kpayı alamayız. Adam şike yapıyor, mahkeme ceza veriyor, temyize gidiyor, Yargıtay da onarsa hala Trabzonspor başkanı birşey yapmayacağım diyor. Böyle bir camiaya kupayı vermezler tabi.

"Adam katil, ama deliller yok ceza almadı ise, vicdanlarda aklanmaz" diyor. şikebahçenin şike yaptığı delillerle sabit Sn. Başkan. Mahkemeden bile cezası var ! Bu nasıl benzetme !

aziz içeride şikeden yattı, ondan bahsetmiyor, kendinden bahsedip "şikeden yargılandım" diyor

"Stadın tam olarak nasıl olacağını bilmiyorum" diyor

Yönetiminin kupamızı alma konusunda tamamen tiyatro oynadığını düşünüyorum artık.
            İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor'a başkan ŞENOL GÜNEŞ

Teknik direktör ŞOTA

gelsin şampiyonluklar
              Karar alamayan adamdan nasıl başkan olacak. Görev adamından ancak antrenör olur, Şenol hocanın teknik direktörlüğü bile yoktur.
              Bırak başkan olmayı, başkan adayı bile olacak cesareti bulamaz kendinde...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Egemen'e verilmeyen 150 bin dolar için neredeyse 20-25 milyon avro para harcandı. Önce elindeki kaliteli oyuncuya hakkını ver sonra gerisi kolay zaten. Ama bunu yapacak yönetici gelmiyor bu takımın başına....
                Verince de aynı oyunu oynamıyorlar. 2004-2005 yıllarında Tekke-Gökdeniz'den nemalanan diğer oyunculara (Hüseyin, Celalettin, vs.) ücret artışı yapıldı. Hepsi astronomik ücretler alıyorlardı ama yine verim alınamadı...

Yorum

• Tahminen

18 kişi olsa. 1.5 ortalama kabul etsek, 27 milyon TL.

Doğru mudur?

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Futbolcularımızın 1,5 yıllık maliyetini bilen var mı ?
                  İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• http://www.takaonline.com/sen-neyin-...askanisin.html yine de sadri şener mehmet ali yılmazdan bin kat daha iyidir.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.takaonline.com/sen-neyin-...askanisin.html yine de sadri şener mehmet ali yılmazdan bin kat daha iyidir.
                      Yatıyorsunuz M.A.Yılmaz,kalkıyorsunuz M.A.Yılmaz.takım küme düşse gene M.A.Yılmaz dimi.Sadri her ay başı hisse senedi satar tek suçlu M.A.Yılmaz.onun zamane başkanlığında bir tek kendi cebinden çıkanla çarkını döndüren Trabzonsporun ileri gelenleri suçlu olmadı ama bir şekil veren-alan M.A.Yılmaz suçlu oldu.fakat bir tane delikanlı adam görmedim camiada bu adamın karşısına geçip iki kelam edecek.13 sene geçti tek suçlu M.A.Yılmaz.kulübün 130 milyon tl resmi borcu,ayrıca 52 milyon tl Trabzon vergi dairesine resmi borcu var tek suçlu M.A.Yılmaz.benim çok hoşuma gidiyor M.A.Yılmaz.onursal başkanım benim!
                      En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 01.03.2013, 10:44.

Yorum

• doğruya doğru mehmet ali yılmaz sadri şenerin tırnağı olamaz.sadri şener bir bu sene kötü gitti.geldiğinden beri yaptıkları ortada.daha iyisini buldunuzda biz hayır mı dedik.

Yorum

• Tabi tabi.Trabzonspor bu kadar borcu,küme düşme hattında kıvrandığımız başka bir seneyi,köy takımı Videoton gibi bir takıma elendiğimizi ve tonla işe yaramaz futbolcuyu M.A.Yılmaz zamanında görmedim.evet M.A.Yılmazda kulübü tonla zarara uğrattı yalan yok.bugünki kepazelikler başka bir başkanın zamanında yok.

Yorum

• sevgili fatih valla bu sitede 30 yaş üzeri insanlara(may ın yönetimini hatırlayanlara) anket yaptırsak mehmet ali yılmazın iyi başkan olduğunu yazan en fazla 10 kişi bile bulamazsın.bir elin on parmağını geçmez .aynı yaş gurubuna sadri şener mi yoksa mehmet ali yılmaz mı diyip anket yaptır.sonuç malumun ilanı olur o derece yani.

Yorum

• Ben,sen en azından geçmişte 1990 senesine kadar Trabzonsporu biliriz.Ben sadece M.A.Yılmaz değil hiç bir başkandan daha iyi hizmetler yaptığına inanmıyorum Sadri Şenerin.1996 kadrosunun mimarının Sadri Şener olduğu dillenir.fakat alakasının olmadığını tarih yazıyor.Şota ve Tolunay haricinde sükse futbolcuların hepsini M.A.Yılmaz almıştır.30 yaş üzeri renkdaşların çoğu bunu bilmez mesela.M.A.Yılmaz çokmu başarılıdır değildir tabikide.12 sene başkanlığında 1 şampiyonluk,1 Türkiye kupası,1 cumhurbaşkanlı kupası,1 başbakanlık kupasıyla avrupada İnter,Lyon,Barcelona zaferlerinde başkanlık yapmış,iyi kötü Trabzonda,İstanbulda tesisler kazandırmış,tek başına kulübü yıllarca çevirmeye kalkmış.Özkan Sümere sinirlenmiş, kulübe haciz göndermiş,alacaklara temlik koydurmuştur.Sadri Şenerin M.A.Yılmazın döneminde 4 sene başkan yardımcılığı yaptığınıda unutmamak gerekir!hani tek suçlu M.A.Yılmaz ya!

Diğer yanda Sadri Şener ilk ve ikinci başkanlık dönemiyle 9.senesinde 2 Türkiye kupası,1 Cumhurbaşkanlığı kupası,1 süper kupa ve resmi olmasada 1 şampiyonluk kupamız var.şampiyonlar liginde aslanlar gibi 7 puan topladık çok güzel.diğer yanda 200 milyonu bulan borç,kulübün ay aşırı satılan hisse senedleri,takımda aynı M.A.Yılmazın 2000 senesindeki gibi işe yaramaz fakat maliyetleri o zamana göre 3 misli futbolcu kadrosu!
                              Ben M.A.Yılmaz süper başkanlık yaptı demiyorum.bugünki kadar kepazeliği 23 senedir an an takip ettiğim Trabzonsporumda görmedim.fener her Avni Akere gelişinde fark yemekten korkuyoruz bu benim zoruma gidiyor.herkes futbolcularımızı yağmalıyor başkan izlemekle yetiniyor sonra patlat iki espiri.ne diyelim başka?

Yorum

• Ayrıca 40-50 milyon dolar hibe ettim demiş.ben 7 milyon dolar biliyordum.arkadaş herkes birşey hibe ettim diyor.M.A.Yılmazda 150 milyon dolardan fazla hibe ettim diyordu bi zamanlar.kimse verdiği parayı almamışmı?nasıl bir bonkörlüktür!gerçi 70, 80 ve 90'lı yıllarda kulüplerin gelirleri sadece yöneticilerin cebiydi.herkes isim yapmak için elini cebine atma mecburiyetindeydi.yoksa yönetici olamazdın.

Yorum

Yükleniyor...
                                X