Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1461'in 2 futbolcusu Rize'ye peşkeş çekildi zaten gerisi de İstanbul'a peşkeş çekilir ne olacak biraz realist olmak lazımmış.
    Bu konuda şöyle düşünmek gerekir..

Biz elimizdeki bazı futbolcuları elbet satacağız...

Hakikaten ederi varsa ve hoca düşünmüyorsa satacağız elbet iyi bir rakama...

Lakinnn burada siyasi baskılarla bu işin gerçekleştiği belli...

Ç.Rizespor toplamında 2,2 milyon euroya süper ligden bile 2-3 futbolcu kadrosuna katabilirdi...

Burada durum farklı...

Aziz Yıldırım konusunda yediği baskı ve bu konuda yediği siyasi baskılar belli...

Bu konuda eleştiriyorum...

Trabzonspor başkanı bu şekilde,bu baskılara direnç göstermeli diyorum...

Konu bu takımdan iğne alanı vururuza dönmemeli konu ama...
    En son özgür6161 tarafından düzenlendi; 01.03.2013, 00:25.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ozan Ipek örnegini verelim, Ali Turan örnegini verelim?

Yönetim'de kadro disi biraksaydi bu isimleride (Selcuk, vs..) sürünseydiler.

..

selcuk gittiginde de burak gittiginde de tepki koydum , gidis yontemleri cok adiceydi ama futbolcu dedigin kole degil. adamla 3 sene kontrat yapmissin ve o da o sartlarda gelmeyi kabul etmis.sozlesmesi bitmeden bir adama zorla imzalayacaksin baskisi yapilmasinin bile yasak olmasi gerekir. adamin isi futbol ve dogal olarak kendince bir kariyer plani yapiyor. gitmek istemesi de kalmak istemesi de normal bir durum . transfer olayina namus meselesi gibi bakiyoruz . adam zaten para icin gelmis , para kazanmak disinda ondan Trabzonspora aidiyet duymasi gerektigini biz soyluyoruz ve bu gerceklesmeyince kiziyoruz, Futbolcunu elinde tutmak mi istiyorsun ,Kulubu basamak olarak kullanmasin mi istiyorsun , o zaman yetistirirsin hayali bu formayi giymek olan gencleri ve onlardan uzun yillar yada omurluk yararlanirsin, bunun onlarca ornegi var bizim tarihimizde ve futbol tarihinde. kalbi istanbul kulupleri icin carpan adamlari alirken zaten birgun firsatini bulunca gidecekleri ihtimalini goze aliyorsun demektir, zorla kimse kimseyi bir yerde tutamaz. giden gider, kalan kalir.
      En son ESER tarafından düzenlendi; 01.03.2013, 00:29.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu konuda şöyle düşünmek gerekir..

Biz elimizdeki bazı futbolcuları elbet satacağız...

Hakikaten ederi varsa ve hoca düşünmüyorsa satacağız elbet iyi bir rakama...

Lakinnn burada siyasi baskılarla bu işin gerçekleştiği belli...

Ç.Rizespor toplamında 2,2 milyon euroya süper ligden bile 2-3 futbolcu kadrosuna katabilirdi...

Burada durum farklı...

Aziz Yıldırım konusunda yediği baskı ve bu konuda yediği siyasi baskılar belli...

Bu konuda eleştiriyorum...

Trabzonspor başkanı bu şekilde,bu baskılara direnç göstermeli diyorum...

Konu bu takımdan iğne alanı vururuza dönmemeli konu ama...
        Peşkeşten kastım bu zaten bu futbolcular bana lazım diyemiyorsun boyun eğiyorsun 2.2 milyon euroya da inanasım gelmiyor.Trabzon talan merkezi oldu mübarek isteyen istediğini alıyor.
        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Peşkeşten kastım bu zaten bu futbolcular bana lazım diyemiyorsun boyun eğiyorsun 2.2 milyon euroya da inanasım gelmiyor.Trabzon talan merkezi oldu mübarek isteyen istediğini alıyor.
          Siyasi baskı kadar berbat birşey yoktur...

Bizim 1461 Trabzon gibi bir pilot takım daha kurmamız gerekiyor...

3. Lig vs için...

Öze dönmek şart...

Hayalim İstanbul'da bu parayı karı kızla yicem diyen adamdan hayır gelmez bize...

Bize futbolculuğu benimsemiş profesyonelce düşünen kişiler lazım...

Yorum

• Başkan belli ki Aralık'ta kalmak istiyor ama gardını düşürürsen daha çok yumruk sallaman sadece nakavtını kolaylaştırır
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Anlaşılan her futbolcudan bir Ünal Karaman fedakarlığı ve Trabzonspor'la gönül fermanı imzalamasını bekliyoruz. Ama ne Burak ne Selçuk ne Egemen bir Ünal Karaman değil. Gitmek için fırsat kollayan daha doğrusu o fırsatı kendisi yaratan adamları neredeyse masum ilan edeceğiz. Gönlü, kalbi Trabzonspor'da olan futbolcu takımda kalmanın hesabını yapar, kalmanın yollarını arar. Fakat bu adamlar kaçar gibi gitmiş kardeşim. Ben Beşiktaş'lıyım ama Trabzonspor için canımı veririm diyen adam aylar sonra 360 derece tersi istikamette yollara sapıyorsa silahla dahi istediğin sözleşmeyi o adama imzalattıramazsın. Paşalar kalmak için menejerleriyle ters düşemiyor ama gitme fırsatı için Trabzonspor'la ters düşebiliyorlar.
              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Basketbol konusundaki açıklamaları ayrı skandal lige çıkamazsa kapatacakmış bu kadar basit mi, ligdeyken ne yardımında bulundun da bu açıklamayı yapabiliyorsun lige çıkarken gram katkın oldu mu Medical Park sponsorluğu çekince takım ligden düştü o zaman nerdeydin Barış Özbek'e verilecek paraları mı denkleştiriyordun sayın Şener?

Yorum

• Sizi bilmem ama benim cevremde sadri sener i elestirenler hep malum partili,sizce bu tesadüf mü?Biraksin artik §ike islerini,o gitmeden bu takim düzelmezmis,acaba bunlar kime hizmet ediyor?
                  iho istifa.

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anlaşılan her futbolcudan bir Ünal Karaman fedakarlığı ve Trabzonspor'la gönül fermanı imzalamasını bekliyoruz. Ama ne Burak ne Selçuk ne Egemen bir Ünal Karaman değil. Gitmek için fırsat kollayan daha doğrusu o fırsatı kendisi yaratan adamları neredeyse masum ilan edeceğiz. Gönlü, kalbi Trabzonspor'da olan futbolcu takımda kalmanın hesabını yapar, kalmanın yollarını arar. Fakat bu adamlar kaçar gibi gitmiş kardeşim. Ben Beşiktaş'lıyım ama Trabzonspor için canımı veririm diyen adam aylar sonra 360 derece tersi istikamette yollara sapıyorsa silahla dahi istediğin sözleşmeyi o adama imzalattıramazsın. Paşalar kalmak için menejerleriyle ters düşemiyor ama gitme fırsatı için Trabzonspor'la ters düşebiliyorlar.
                    O zaman Tolunay hocanın söyledikleri önem kazanıyor. Güçlü olan Trabzonspor'dur. Uzatmazsa sen de kadroya almazsın. Bazen maneviyat maddiyatın çok önündedir ama bilmezler
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sizi bilmem ama benim cevremde sadri sener i elestirenler hep malum partili,sizce bu tesadüf mü?Biraksin artik §ike islerini,o gitmeden bu takim düzelmezmis,acaba bunlar kime hizmet ediyor?
                      Ne alaka hep akılda şu partili eleştiriyorsa destek vereyim, destekliyorsa eleştireyim fikri mi var?Ne particiliği hangi Trabzonspor'lu bıraksın şike işini diyebilir.

Yorum

• Trabzonspor'a başkan ŞENOL GÜNEŞ

Teknik direktör ŞOTA

gelsin şampiyonluklar
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• soru : hava alanı satışından gelen para ile otel yapın tesis yapın stadı yapın sizin olsun

sadri şener : olmaz o parayı menajerlere yedireceğiz, oteli kardeşim yapar

Trabzonspor sırtından nemalanma değil de ne !
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• yeni stad gençlik spor un olacak , kiralayacağız adını bile koyamayacağız

havaalanı arazi satışından gelen para arazi olacak
                            @tsmustafakemal

Yorum

Ne alaka hep akılda şu partili eleştiriyorsa destek vereyim, destekliyorsa eleştireyim fikri mi var?Ne particiliği hangi Trabzonspor'lu bıraksın şike işini diyebilir.
                              Sen nerde yasiyorsun,trabzonda öncelik malum parti trabzonspor onlarin umrunda degil,bizzat yasadim ve gördüm.Sen biraz dolas trabzon sokaklarinda bakalim; padisAhlari mi önce geliyor.yoksa trabzonspor mu?
                              iho istifa.

Yorum

• yeni stadın adı recep tayyip erdoğan olmasa şaşarım
                                @tsmustafakemal

Yorum

Çalışıyor...
                                X