Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şimdi takımın kasasında eminimki fareler cirit atıyordur

esas meseleye gelelim

takım kötü gidiyor,doğal olarakta yayıncı kuruluştan para alamıyoruz
    seneye transfer yapılması lazım.ama neylen yapacaksın ortada para yok..

benim düşüncem bunlar onuru satacak ve kasaya sıcak para girişi sağlayacaklar..bir yandanda tol ganın yedek kulubesinde çürümesine razı olmayacaklar..
    onurdan gelen paraylada transfer yapacaklar...
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• adama diyemiyosun defol git diye belki sinirle söylüyoruz bazı şeyler ama oturup düşününcede N.A nın verdiği gıcıklığı vermiyo adam sempatik açıkçası tsyide düşünüyo en az bizim kadar ama bu sezon kandırıldı çok kendi yaptığı hatalarda eklenince bu yıkım gerçekleşti

Yorum

• Önemli bir dialog bir bakın isterseniz...

Yorum

• Sadri şenerin aziz ve tüpçü ile anlaşıp takımın düşmesine göz yumduğunu düşünüyorum. . .gerekcelerimde mevcut. . .
          BİZE HERYER TRABZON!!!
          Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadri şenerin aziz ve tüpçü ile anlaşıp takımın düşmesine göz yumduğunu düşünüyorum. . .gerekcelerimde mevcut. . .
            bende aynı şeyleri düşünüyorum. yoksa aklı olan hiç bir insan bu kadroya yeterli demez...bu nası mühendis olmuş, azerbaycandan sahte diplomamı almış anlamadım...
            Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• selçuk inan hariç giden her topçu sadri şenerin kalleşliği yalancılığı ihaneti ve para için Trabzonspor'u satması sebebiyle gitmiştir. sadri şener yüzü hiç kızarmadan defalarca yalan söylemiştir bu taraftara kandırmıştır uyutmuştur. bu hain ve arkadaşları onur'u da satmanın peşindedir eminim. gerekirse bunu yapmasına engel olmak için onun o kelinde taş bile kırmalıyız. yeter bu kadar kandırıldığımız onun anlattığı masallar kadar zor değil sözleşme uzatmak yada satmamak. kendisi yalancı sahtekar ve defalarca ihanet etmiş bir isimdir bu takıma taraftara. bak serdar aziz sessiz sessi 2017ye uzattı sözleşmesini. bursa her istediğinde yapıyor bunu. hiçbir maddeside yok sözleşmesinde. giden topçulara selçuk inan hariç sercan kaya gözüyle bakmalıyız artık. aynı kalleşlikle gönderildiler bu takımdan.

burak yılmaz'ı bilinçli şekilde gsye peşkeş çekmedilerse ben şerefsizim. bu kadar diyorum.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]5354[/ATTACH]

Önemli bir dialog bir bakın isterseniz...
                Ilginc... Baska adayin cikmiyacagindan cok emin. Baskan olacagindanda bir okadar emin

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  adama diyemiyosun defol git diye belki sinirle söylüyoruz bazı şeyler ama oturup düşününcede N.A nın verdiği gıcıklığı vermiyo adam sempatik açıkçası tsyide düşünüyo en az bizim kadar ama bu sezon kandırıldı çok kendi yaptığı hatalarda eklenince bu yıkım gerçekleşti

Bu $ike surecinde Trabzonspor'u pek de onemsemedigini icraatlari ile gormus olduk. Muflis bir is adamiydi, unutulmustu simdi ise kendisini tanimayan yok Trabzonspor sayesinde.

Febenin konvoyuna katilip o yasa tasarisini destekleyen belgeye imza atmasi ve camiasinin feryat figan haykirislarina aldiris etmeyi birak bir de asagilayarak demiroren denen kisiliksizii desteklemesi bile ihanet sayilacak eylemlerdi.

Ben hakliyim diyeceksin fbnin destekledigi tff baskan adayini destekleyeceksin. Insan kendisinden utanmiyorsa temsil ettigi camiasindan utanir. Ha baska secenegi yoktu da destekledi, yanliz birakildi da caresizdi gibi soylemler sadece fasarya. O kimsenin begenmedigi Ozkan Sumerin basbakana nasil tavir koydugunu da gorduk.. Desteklenmediyse , Kulubun hakkini savunamadiysa ve kulubun cikarlarini o kadar onemsediyse niye istifa edip kendisine baski uygulayanlari kamuoyunun onune atmadi?

Kulubu dusunen adam menajerlere milyon milyon para dagitmaz.. dunyada hangi enayi kulup bir futbolcu transferi icin menajere 1 milyon kusur lira verir? kendi parasini veriyor olsa verir miydi boyle enayice bir parayi ?

Yorum

[ATTACH]5354[/ATTACH]

Geçenlerde bende gördüm kendisini...İstemiyorsunuzki gelelim dedi
                    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                    SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

[ATTACH]5354[/ATTACH]

İbrahim usta yıllarıd olmak istiyor ve bi şekilde biraz daha bekle diye gönlünü alıyorlar.

Benimde emin olduğum ve iyi bildiğim şekilde bu kez aday olacak ve kendiside garanti başkan olacağını düşünüyor.
                      Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        selçuk inan hariç giden her topçu sadri şenerin kalleşliği yalancılığı ihaneti ve para için Trabzonspor'u satması sebebiyle gitmiştir. sadri şener yüzü hiç kızarmadan defalarca yalan söylemiştir bu taraftara kandırmıştır uyutmuştur. bu hain ve arkadaşları onur'u da satmanın peşindedir eminim. gerekirse bunu yapmasına engel olmak için onun o kelinde taş bile kırmalıyız. yeter bu kadar kandırıldığımız onun anlattığı masallar kadar zor değil sözleşme uzatmak yada satmamak. kendisi yalancı sahtekar ve defalarca ihanet etmiş bir isimdir bu takıma taraftara. bak serdar aziz sessiz sessi 2017ye uzattı sözleşmesini. bursa her istediğinde yapıyor bunu. hiçbir maddeside yok sözleşmesinde. giden topçulara selçuk inan hariç sercan kaya gözüyle bakmalıyız artık. aynı kalleşlikle gönderildiler bu takımdan.

burak yılmaz'ı bilinçli şekilde gsye peşkeş çekmedilerse ben şerefsizim. bu kadar diyorum.
                        burak konusunda haklısın, daha sezon bitmeden 2-3 ay öncesinden burak anlaşmıştı zaten.bunu şenol hocada yönetimde biliyordu.avrupa bir hikayeydi.
                        Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İbrahim usta yıllarıd olmak istiyor ve bi şekilde biraz daha bekle diye gönlünü alıyorlar.

Benimde emin olduğum ve iyi bildiğim şekilde bu kez aday olacak ve kendiside garanti başkan olacağını düşünüyor.

Faruk Özak'ın dediği olur...Gerisi yalan

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri şenerin aziz ve tüpçü ile anlaşıp takımın düşmesine göz yumduğunu düşünüyorum. . .gerekcelerimde mevcut. . .
                            Bu kadar da olmaz yani. yuh dogrusu.

Yani bende cok sert bir dille Yönetimin istifasini istiyorum ama böyle cirkin bir ithamda bulunmak TSli bir taraftara yakismiyor...

Hak yemeyelim .. ne kadar sinirli de olsak ne kadar feci bir sekilde hayal kirikliginada ugrasak böyle igrenc islerle ugrasmayalim.

Ama Yönetimin gitmesini tabi ki bende istiyorum.. Cünkü Senol Günesin dedigi gibi yeni kana ihtiyac var. Yanlis adam gitti.
                            Nefsin icin sevme

Yorum

• Kulübün çıkarına aykırı o kadar çok şeye imza attılar ki neye inanacağımı şaşırdım
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yönetimin mayıs ayında kongre karatı alacağına dair yerel medyada önemli duyumlar var....

inşallah doğrudur....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Çalışıyor...
                                X