Onur istemese niye öyle bir miktar konsun ki o kadar iş bilmez değillerdir sanırım ama bu iş başımıza büyük bela açacak sene sonu dedikoduların ardı arkası kesilmez..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Bazi seylerin gercekten dogru anlasilmamasina sasiriyorum. Bir futbolcunun serbest kalma bedelini yönetim
neden bize göre düsük tutar, örnegin Onurun serbest kalma bedeli niye 7 veya 7,5 milyondur? Yönetimler
aptalmiki istedigi miktari yazmiyor oraya? Cünkü futbolcununda bu konuda bir konusma hakki oldugunu
unutmamak lazim, zaten bir futbolcu gitmek istemese orasini bos birakir, yönetimede orayi doldurmak kalir.
Ha yönetim ikna etsin derseniz orasida yöneticilerin isi, ancak bu gibi konularda hic buradan görüldügü gibi degil.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada mesaj yazarken kişisel mesajlar yazmamaya gayret ederim....
Ancak bazen arkadaşlar söylediklerimi kendilerine söylenmiş gibi kabul edip tavır alabiliyorlar....
bazen yanlış anlaşılmalar da olmuyor değil....
genellikle kimseyi kırmamaya gayret ederim..ancak insanız hatada yapabiliriz...
ancak özür dilemeyi bilmekte bir erdemdir....
kendi adıma sebebi ne olursa olsun sizi sözlerimle kırdıysam özür dilerim....
Tavrından ötürü kendi adıma tebrik ve teşekkür ediyorum.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Hala bu kadar art niyete karşı sesinizi çıkarmayacaksanız defolun gidin bu takımdan!!! Yeter ya her hafta kimden peydahlandığı belli olmayan hakemler tarafından doğranmaktan bıktııııkkkk!!!!En son ibrahim tarafından düzenlendi; 10.02.2013, 15:05.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
yaziklar olsun sana baskan baska birsey demiyorum göz göre bu takima forvet almadin hadi ilk yari basinda zenci oyuncuyu alacaktin kimileri karsi cikti ya 2 yari Transferinde seni kim engelledi bizi su kazma halile henri janko biraktin. Nevzatinida al ve defol git artik sen sirf ihale almak icin sercani verdin. Sercan Trabzonsporda rahat oynarti elimizdeki forvetlerden daha iyi oynardiYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Bu yönetim kuruluna ne demem gerektiğini biliyorum ama burda söylenmez. Yazıklar olsunTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum