Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstifa için saçma,uçuk düşünce diyenler şu başlıkta başkanın bana neden şike çalıştayına gitmediğini açıklamak zorundadır. Bu forumdaki bazı üyeleri bunu açıklasın. Hadi beyler bekliyorum.

Yorum

• Yönetim istifa.
      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Hadi yine iyisiniz.Sizi en sert eleştirenler bile 2 maçta unuttu herşeyi. Hele Sivas'ı da yenersek tamam. Artık önünüz açık. Yazık size.

Unutanlara da yazık. Birebir şahit oluyorum.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hadi yine iyisiniz.Sizi en sert eleştirenler bile 2 maçta unuttu herşeyi. Hele Sivas'ı da yenersek tamam. Artık önünüz açık. Yazık size.

Unutanlara da yazık. Birebir şahit oluyorum.
          Maalesef aynen öyle.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onurla kontrat yapıldı. Ama yapılan kontratta 7.5m euro ya serbest kalır maddesi var.
            Yönetim başarısı. Tebrik etmek lazım.

Burak'tan sonra seneye Onur'u önümüze atacaklar.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• sadri başkan geldiğinde beyler takıma 20 futbolcu alındı...hatırladınız mı?sadri başkan zamanında bu takım şampiyon oldu...hatırladınız mı?sadri başkan bu takım için elinden geleni yapmıştır.ama tabi kimse mükemmel değil...sadri başkan gidince kim gelecek onuda düşündünüz mü?

Yorum

• Bedava kombine dağıtan istanbul takımı var mı ? Bu takım kimseye kalmaz şüpheniz olmasın.

Bize profesyonel yöneticiler lazım. Yok Burak'ın sözüne güvendin yok Selçuk'un karakterinden kaybettim vs. bunları söylemek yöneticilik değildir.

Yönetim ve onların destekçileri bu kulübden elini çekmediği sürece başarı gelmeyecektir.

Her şey ortadayken kimse gazel okumasın.
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yazdıklarımın doğruluğunu cumartesi günkü sabah gazetesinden de anlayabilirsiniz....

tıpkı söylediklerim yazıldı orada...

ayrıca Trabzonspora yakın kaynaklardanda kasada tek kuruşumuzun olmadığını ve Sercanın ondan satıldığını teyit ettim.... hem de bir değil bir kaç kişiden....
                  Demek ki kaynak sensin, bu dediklerin yüzde yüz dogruda olabilir, ben muhasebeci degilim, onun icin bu hesap
                  islerinden senin kadar anlamam.Ki anlasamda ugrasip kafami agirtmam, cünkü benim düsündügüm yönetim sekli
                  Trabzonsporda hic olmadi (Biraz Özkan Sümer dönemi haric). Bana göre sen, Trabzonsporda bir olumsuzluk görsen,
                  bayram harcligi alinca sevinen cocuklar gibi sevine sevine gelip onu buraya yaziyorsun, bundan zevk aliyorsun
                  gibime geliyor.

Tutki bu yönetim sabah kalkti, bir yerlerden para bulup bütün borclari ötedi, yani islerimiz mücizelere kaldiya,
                  yönetimde bu mücizeyi gerceklestirdi, sevinecegini sanmiyorum, ama o anki durumunuda gercekten merak etmiyor degilim.

Not: Bu sanal ortamda ortak noktamiz sirf Trabzonspor olmasina ragmen, bana hakaret sinirlarininda ötesine gecerek
                  bir yazi yazdiginiz icin bu gibi bir yaziyi yazmak zorunda kaldim.
                  insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Not: Bu sanal ortamda ortak noktamiz sirf Trabzonspor olmasina ragmen, bana hakaret sinirlarininda ötesine gecerek
                    bir yazi yazdiginiz icin bu gibi bir yaziyi yazmak zorunda kaldim.
                    Burada mesaj yazarken kişisel mesajlar yazmamaya gayret ederim....

Ancak bazen arkadaşlar söylediklerimi kendilerine söylenmiş gibi kabul edip tavır alabiliyorlar....

bazen yanlış anlaşılmalar da olmuyor değil....

genellikle kimseyi kırmamaya gayret ederim..ancak insanız hatada yapabiliriz...

ancak özür dilemeyi bilmekte bir erdemdir....

kendi adıma sebebi ne olursa olsun sizi sözlerimle kırdıysam özür dilerim....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Onurun sözlesmesini iyilestirip 7.5 Milyonluk Maddeyi kaldirin... Su an en önemli adim o...

Yorum

• Faik'le yönetim konusunda tamamen zıt düşünüyoruz.Hatta ne yalan söyleyeyim sürekli yönetimi eleştiren tutumuna da gıcık oluyorum

Yalnız şunu haddimi aşarak vurgulamak isterim ki kimseyi de kırmaz,oldukça naziktir.

Kendimce fikrim budur.
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Kedi olalı bi fare tuttunuz Tolunay hocayı takımın başına getırdınız.bu kadar iş bilmez,son derece amatör zihniyete sahip sız yöneticileri görmeye tahammülümüz kalmadı.sene sonuna kadar Trabzonsporun menfaatlerini adam gibi kollayın ve topluca istifa edin.kimmi gelsin?gelen bulunur elbet...

Yorum

• onuru elden kacirirlarsa durmalarinin imkani yok. o yuzden onuru bi sekilde elde tutacaklardir.

Yorum

• İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              onuru elden kacirirlarsa durmalarinin imkani yok. o yuzden onuru bi sekilde elde tutacaklardir.
                              Ben ayni fikirde degilim, iki üst düzey kaleci bir takimda kalmaz, Türkiyede zaten bunun örnegi yok, bu kadar
                              borcu olan bir takima iki üst düzey kaleci lüksdür. Bunu ister kabüllenin ister etmeyin ama gercek bu, bunlar
                              olmasada gelecek olan yönetim birisini mutlaka satar.
                              örnegin elinde bir ikinci Umut Bulut olmadigi halde bunu satan yönetim bu kalecilerin birini mutlaka satar.
                              En son salihismet tarafından düzenlendi; 09.02.2013, 12:36.
                              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

Çalışıyor...
                              X